monitoring hw

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
rhinos
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 123
Registrován: 04 úno 2007 00:35

monitoring hw

Příspěvekod rhinos » 06 říj 2009 17:51

Potreboval bych monitorovat realny takt cpu(pripadne gpu) a teploty.

Znam NHC,RMClock ale ty ja nemuzu pouzit protoze monitoring potrebuju pouzit pod beznym uzivatelskym uctem.

Nema nekdo nejaky tip?
Samozrejme vim ze existuje NHC Pro ale hledam jine schudne reseni...pokud existuje
Dell Precision M6500|i7-820QM|FX3800|320gb7.2k|WXUGA+LED|12GB Ram|9 cell

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 06 říj 2009 22:24

Na GPU EVGA Precision, na CPU mě nic nenapadá.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Radec
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 154
Registrován: 20 kvě 2008 11:39

Příspěvekod Radec » 07 říj 2009 13:05

Everest ultimate edition?
Macbook Pro 13" (i5-Ram8gb1600MHz-120SSD+320HDD)-iPhone 4

rhinos
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 123
Registrován: 04 úno 2007 00:35

Příspěvekod rhinos » 07 říj 2009 13:08

jo evga nefunguje protoze si zavadi do pameti nejaky ovladac a to samozrejme pod neadmin uctem nejde.

Everest mi ukazuje jen teplotu gpu s tim cpu je trosku problem
Dell Precision M6500|i7-820QM|FX3800|320gb7.2k|WXUGA+LED|12GB Ram|9 cell

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 07 říj 2009 13:12

a hl. je everest nanic co se tyce teplot v okamziku, kdy zapnes nejakou aplikaci na fullscreen (jelikoz neumi zaznamenat maximalni teploty, pouze okamzite, v momente, kdy se prepnes zpatky do win, jsou okamzite nizsi, takze kolik to topi, s everestem nezjistis)

na ty teploty zkus tohle (HWMonitor)
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... monitor/?g[hledano]=hwmonitor&g[oz]=1.0.5.9
netreba to instalovat, jen spustis exe
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

rhinos
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 123
Registrován: 04 úno 2007 00:35

Příspěvekod rhinos » 07 říj 2009 14:14

dik ten hwmonitor je celkem dobry ale opet ukazuje jen gpu...
mam dojem ze kdyz jsem ho zkousel z admin uctu tak ukazoval i cpu,ale i tak dik
Dell Precision M6500|i7-820QM|FX3800|320gb7.2k|WXUGA+LED|12GB Ram|9 cell


Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti