Jak zalohovat OS, kdyz nemam CD mechaniku?

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
vasek2
občas se tu ukáže
Příspěvky: 26
Registrován: 19 čer 2009 21:32

Jak zalohovat OS, kdyz nemam CD mechaniku?

Příspěvekod vasek2 » 28 čer 2009 12:55

mam Acer Timeline 3810T.

Hologos
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 156
Registrován: 02 lis 2007 18:15
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hologos » 28 čer 2009 13:35

Tak zkus na diskety, nebo DVD (psal jsi, že nemáš CD mechaniku), přes lan síť (nejlepší, nejrychlejší), přes USB nebo firmware (na externí disk) a další kupa možností..
ASUS G50V • Intel® Core™ 2 Duo CPU P8600 @ 2.40 GHz • 2x 2048MB DDR2 800MHz • NVIDIA GeForce 9700M GT DDR3 512MB • Intel 520 180GB SSD • Seagate Momentus 500GB 7200 RpM • 15.6" WSXGA+ 1680x1050 px • Windows 8 Pro x64

vasek2
občas se tu ukáže
Příspěvky: 26
Registrován: 19 čer 2009 21:32

Příspěvekod vasek2 » 28 čer 2009 20:14

ale erecovery od aceru a ten po me tvrdosijne pozaduje dvd mechaniku...to je problem

Hologos
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 156
Registrován: 02 lis 2007 18:15
Bydliště: Děčín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hologos » 28 čer 2009 20:46

Tak vyndat disk a připojit to k pc a zálohovat přes pc (nebo jiný ntb).
ASUS G50V • Intel® Core™ 2 Duo CPU P8600 @ 2.40 GHz • 2x 2048MB DDR2 800MHz • NVIDIA GeForce 9700M GT DDR3 512MB • Intel 520 180GB SSD • Seagate Momentus 500GB 7200 RpM • 15.6" WSXGA+ 1680x1050 px • Windows 8 Pro x64

zivan
stálý uživatel
Příspěvky: 3386
Registrován: 26 kvě 2008 17:23
Bydliště: Brno

Příspěvekod zivan » 29 čer 2009 09:00

Pokud potrebujes jen udelat media pro obnovu a dal tu mechaniku nebudes potrebovat, tak si od nekoho pujc externi mechaniku nebo redukci a desktopovou mechaniku.
A kdybys mel v profilu mesto, tak se treba nekdo nabidne. Vezmes jako odmenu flasku rumu a udelas si u nej zalohu :)
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 2TB 7mm, 12.5" IPS) + Mini Dock Series 3 Plus + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

vasek2
občas se tu ukáže
Příspěvky: 26
Registrován: 19 čer 2009 21:32

Příspěvekod vasek2 » 29 čer 2009 10:34

Potrebuju jen udelat zalohu vist (protoze nebyly dodany s notebookem) a zalohu systému, ale to neni nejdulezitejsi, pouzivam jen par programu...

mam mechaniku v jinem PC a notebooku, ale jde o to, ze ten zalohovaci program to musi rozeznat...

zivan
stálý uživatel
Příspěvky: 3386
Registrován: 26 kvě 2008 17:23
Bydliště: Brno

Příspěvekod zivan » 29 čer 2009 11:21

Ten program bezi ve Windows, ne? Takze by mela stacit mechanika pripojena pres USB, ktera bude videt v systemu.

Prendat HDD a nabootovat z nej v PC s jinym cipsetem, grafikou...atd. by ti mohlo slusne rozhodit system.
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 2TB 7mm, 12.5" IPS) + Mini Dock Series 3 Plus + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W


Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti