Tlačítko FN

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
Jedi_James07
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 11 říj 2007 17:02

Tlačítko FN

Příspěvekod Jedi_James07 » 01 črc 2008 22:07

Dobrý den, na notebooku Toshiba A210-16F jsem si po nějaké době(cca 2 dny) všiml, že mi po stisknutí tlačítka FN "nevyjíždí" nahoře nabídka funkcí(chtěl jsem si zapnout Bluetooth). Popřemýšlel jsem, čím by to mohlo být, a pak jsem si vzpoměl, že jsem přeinstaloval ovladač grafické karty ze stránky toshiba kvůli nefunkčnosti Age of Empires 2. No jo, ale jak mám zase zapnout tu nabídku? Poraďte prosím...
Můj NB: Toshiba Satellite A210-16F: AMD Turion TL58 x2 1,9 Ghz; ATi HD 2600 256mb; 160GB HDD; 4GB RAM; Win 7 index 4,7(Procesor)

mivlak
chodí často
Příspěvky: 1278
Registrován: 22 říj 2007 22:41

Příspěvekod mivlak » 02 črc 2008 08:39

to jsem nevěděl, že po zmáčknutí FN ta nabídka vyjede... vždycky, když vyjedeš nahoru myškou, tak se ti objeví...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT

Jedi_James07
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 11 říj 2007 17:02

Příspěvekod Jedi_James07 » 02 črc 2008 09:28

no já jsem vždycky zmáčkl FN+F9 a vyjela mi nabídka zapnutí nebo vypnutí touchpadu. nyní nic. a navíc mi to neukazuje navrchu pár mm z té nabídky, jako předtím.....
Můj NB: Toshiba Satellite A210-16F: AMD Turion TL58 x2 1,9 Ghz; ATi HD 2600 256mb; 160GB HDD; 4GB RAM; Win 7 index 4,7(Procesor)

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8852
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 02 črc 2008 09:45

Asi sis vyhodil z po spuštění program Toshiba Flash Cards, který Fn klávesu obsluhuje.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

Jedi_James07
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 11 říj 2007 17:02

Příspěvekod Jedi_James07 » 02 črc 2008 10:19

Děkuji, bylo to tím flash cards, byly povoleny, ale preventivně jsem je zakázal potvrdil povolil potvrdil a už to funguje normálně... uff to jsem si oddechl...
Můj NB: Toshiba Satellite A210-16F: AMD Turion TL58 x2 1,9 Ghz; ATi HD 2600 256mb; 160GB HDD; 4GB RAM; Win 7 index 4,7(Procesor)

Jedi_James07
občas se tu ukáže
Příspěvky: 53
Registrován: 11 říj 2007 17:02

Příspěvekod Jedi_James07 » 07 črc 2008 00:08

jen sem si ještě všiml, že se to nezapíná automaticky po startu systému, a že to musím vždycky, když to chci použít nejdřív zakázat a pak zase povolit. není nějaký windowsácký fígl, aby to dělalo samo?
Můj NB: Toshiba Satellite A210-16F: AMD Turion TL58 x2 1,9 Ghz; ATi HD 2600 256mb; 160GB HDD; 4GB RAM; Win 7 index 4,7(Procesor)


Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů