Program Notebook hardware Control

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
Fazotron

Program Notebook hardware Control

Příspěvekod Fazotron » 27 lis 2006 15:52

Pani chcem sa spytat :

- Ma niekto z vas skusenosti s tymto programom?
- Da sa pouzit ako plnohodnotna nahrada za Acer Empowering
technology ?
- Co sa stane ak odinstalujem Empovering technology z notebooku,
ovplivni to nejako jeho spravny chod ?

Dakujem za odpovede

The_ERROR
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 08 pro 2006 22:20

Příspěvekod The_ERROR » 09 pro 2006 15:04

Pokud mas centrino, tak mohu jen doporucit....!!!

The_ERROR
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 08 pro 2006 22:20

Příspěvekod The_ERROR » 09 pro 2006 15:56

Podmínkou je mit centrino technologii, jinak můžu jen směle doporučit!!! Jsem s ním více než spokojen!

//Krevety: na foru mame tlacitko upravit, tak pokud si na neco vzpomenes tak vyuzij jeho sluzeb, diky :wink:

Fluke
občas se tu ukáže
Příspěvky: 78
Registrován: 24 čer 2006 16:50

Příspěvekod Fluke » 09 pro 2006 21:19

Centrino není podmínkou, jestli jo, tak můj Turion je fake a doopravdy mi tam dali Intel :wink:

Daleko lepší je tenhle prográmek pro AMD, protože ti ne vždy mají programy od výrobce na vymakaný ovládání celýho systému.

Jinak jestli je to dostatečná náhrada za Empowering nejsem schopnej říci.
Asus PRO5DID, C2D T6570, 4GB Ram, nVidia GT320m 1GB, 500GB HDD, 15,6" glare
FSC Amilo A1667G, T64 MT-32, 1GB Ram, ATI MRx700 128MB, 100GB HDD, 15,4" glare

Fazotron

Příspěvekod Fazotron » 10 pro 2006 18:08

No Empowering som uplne odstranil a pouzivam len NHC.Je to fakt skvele.A slape to aj s Turion.

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 15 pro 2006 23:46

jenom tady obnovim trosku tenhle topic sam sem Empowering mel asi den nainstalovanej a furt mi to vytezovalo CPU na max... nechapu a mel jsem nastaveny dynamcky meneni atd... no nainstaloval jsem si NHC a naprosto skvele funguje vsechno v pohode a neni podminkou mit centrino nebo nevim pac AMD to zere taky :)) takze si myslim ze tento program je plnohodnotnou neli lepsi nahradou za ACER Empowering
tento účet již není aktivní.

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 16 pro 2006 00:18

AMD bohužel jen některý, třeba TurionamaX2 zatím nespolupracuje :cry: .
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 16 pro 2006 08:35

aha tak to nevim...mam jen Turiona 64 MK36 a na tom to beha suprove
tento účet již není aktivní.

Fazotron

Příspěvekod Fazotron » 16 pro 2006 10:46

JJ na Turione64 MK36 to slabe bez problemov

achiles
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 17 pro 2006 03:07

Příspěvekod achiles » 17 pro 2006 17:47

Turion 64 ML37 a jedine spokojenost
Asus A6KM-Q072 / Turion 64 ML37 2Ghz, 1GB RAM, GeForce GO 7300 256MB, 100GB, DVD-RW, WIFI, BT

jaytrix

programek pro AMD 64 X2

Příspěvekod jaytrix » 18 pro 2006 11:14

Zdravim, ja mam AMD 64 X TL-52 a chtel bych vedet jestli existuje programek i pro tenhle procesor. Mam naisntalovanej NHC 2.0, bezi v pohode akorat nemuzu taktovat :( a kdyby ten programek umel taktovat zrovna i grafiku tak by to bylo super :lol:

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 18 pro 2006 12:00

je puvodne delanej na Centrino ale turiony snim behaji dobre ale turiony X2 nejak prej nejedou jak maj v tomhle programku...bohuzel vhodnou alternativu neznam ba si myslim ze ani neni. musis tedy zatim pouzivat oficialni soft od vyrobce

EDIT: jestli nejaka alternativa je opravte me
tento účet již není aktivní.

jaytrix

Power 4 Gear

Příspěvekod jaytrix » 18 pro 2006 13:58

No pokud myslis od vyrobce NTB tak ten dodava Power 4 gear a tam si nastavis tak max. kdy se ma co vypnout a ne taktovani :( tak zatim pouzivam NHC na mereni teplot :)

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Re: Power 4 Gear

Příspěvekod maxxz » 18 pro 2006 14:31

zadny nastaveni taktu ? nebo alespon dynamicky meneni ? tak to je divnej soft :D myslim ze o regulaci Turionu X2 se tu nekde mluvilo ted nevim kde...

EDIT: tady nekdo pise neco o podtaktovani procesoru: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=1027&highlight=turion+x2+regulace
tento účet již není aktivní.

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 23 pro 2006 09:21

Tak jsem zjistil, že NHC je snad největší žrout Ram ... a při startu mě zpomaluje hodně moc...nainstaloval jsem tedy znovu Acer empowering technology a musim rict, že oproti minule nežere CPU a jede svižně načítání systému je sním o 40 sekund rychlejší
tento účet již není aktivní.


Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů