Turion X2 vs Core Duo

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Vlada Dutka
občas se tu ukáže
Příspěvky: 63
Registrován: 05 kvě 2006 14:00

Turion X2 vs Core Duo

Příspěvekod Vlada Dutka » 17 kvě 2006 14:28

Tjam-tada-dá
Dnes (17. května 06) oznámilo AMD uvedení Turionu X2. Nevim, co to znamená pro Vás, ale já mám hned tak nějak lepší náladu. Co myslíte, trumfne AMD Intel ve výkonu? A bude rozdělená L2 cache výhodou, či naopak?

Puppy
chodí často
Příspěvky: 1876
Registrován: 16 kvě 2006 17:17

Příspěvekod Puppy » 17 kvě 2006 14:31

Dulezite bude kdo z vyrobcu se odvazi je pouzit a do jakych modelu.

leon

Příspěvekod leon » 17 kvě 2006 15:12

Vlada Dutka:
rozdelena L2 cache se u Intelu moc neosvedcila, proto ma Core Duo uz jedniou spolecnou, ale kdo vi, treba to u AMD udelali lepe

Puppy:
AMD procesory dnes bezne nabizeji velke znacky jako Acer, Asus, HP a dalsi ... pokud vim tak se jim z tech velkych zatim vyhybalo IBM, SONY, Toshiba ... urcite se na trhu objevi i nove AMD procesory

Vlada Dutka
občas se tu ukáže
Příspěvky: 63
Registrován: 05 kvě 2006 14:00

Příspěvekod Vlada Dutka » 17 kvě 2006 20:22

Rozhodně bych se nebál, že X2 nebudou k mání. AMD je skutečně na trhu zavedená značka a původní Turion se chytil velmi dobře. Navíc už teď AMD počítá s výrobci Acer, ASUS, BenQ, Flocity, FSC, Fujitsu, Gateway, HP, MSI, NEC, Packard Bell, Sotec and TongFang.

Kdo nevěří: http://www.amd.com/us-en/Corporate/Virt ... 56,00.html

Ota
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 13 kvě 2006 16:06

Příspěvekod Ota » 17 kvě 2006 22:19

já si nemyslim nic, ale těšim se moc;-)

mraky

Příspěvekod mraky » 17 kvě 2006 23:06

Ja myslim, ze nebudou k mani z uplne jineho duvodu:-)

AMD proste nestiha zasobovat trh.

Puppy
chodí často
Příspěvky: 1876
Registrován: 16 kvě 2006 17:17

Příspěvekod Puppy » 17 kvě 2006 23:30

Bohuzel se AMD procesory stale pouzivaji jen v levnych a hure vybavenych modelech. Az bude rekneme T60p s AMD, tak to bude vitezstvi :D

leon

Příspěvekod leon » 18 kvě 2006 00:05

no Acer ho dava do sveho exluzivniho modelu Ferrari ... takze ne jen v levnych modelech

Ota
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 13 kvě 2006 16:06

Ota

Příspěvekod Ota » 18 kvě 2006 10:51

Acer je snad jedinej, kterej Turionům opravdu přeje. Doufám, že se jejich nasazení rozroste i v jinejch značkách (třeba Asus do řady M) a jiní ho poprvé představí (IBM) ;-)

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 20 kvě 2006 12:07

Už se objevují první testy:
http://www.matbe.com/articles/lire/299/ ... /page1.php
.....vypadá to že Core Duo má přece jenom trochu navrch, ale ne o moc, Turion bude zase levnější 8) .

Ota
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 13 kvě 2006 16:06

Příspěvekod Ota » 20 kvě 2006 23:54

Moc dík za odkaz už jdu na něj;-)

Ota
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 13 kvě 2006 16:06

Příspěvekod Ota » 20 kvě 2006 23:58

Aha... :-)
nenašel jsem anglickou vlaječku... :-D

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 21 kvě 2006 10:16

Ota píše:Aha... :-)
nenašel jsem anglickou vlaječku... :-D

já tomu taky nerozumim, ale je tam dost obrázků :twisted:

Yawgmoth
občas se tu ukáže
Příspěvky: 40
Registrován: 13 kvě 2006 10:33

Příspěvekod Yawgmoth » 21 kvě 2006 15:05

http://www.google.com/language_tools?hl=en ... neni to vzdy dokonale, ale francouzsky text prelozeny timhle do anglictiny je pro mne celkem srozumitelny :-) ... (a ani nemusite kopirovat, staci tam napsat adresu stranky kterou chcete prelozit)

Ota
občas se tu ukáže
Příspěvky: 64
Registrován: 13 kvě 2006 16:06

Příspěvekod Ota » 22 kvě 2006 21:17

Je to sranda čtení :-)


Zpět na „Hardware“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti