FAQ: Grafické Karty - modely, výkon, hry,...

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
ellhonza
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 19 zář 2012 20:02

Příspěvekod ellhonza » 05 zář 2013 19:52

AMD Radeon HD 7670M
http://www.czc.cz/dell-inspiron-3521-ce ... 41/produkt


AMD Radeon HD 8750M
http://www.czc.cz/hp-probook-450-stribr ... 30/produkt

Zdravím jaké máte zkušenosti nebo jestli víte jak jsem na tom tyto 2 grafiky? Pro přesnější určení jsem přiložit zástupce.

Jak si vedou např. ve srovnání s GT635M, GT640M nebo GT740M (gk208)?

Něco jsem si taky hledal, ale víte jak to je každá grafika je jinak nataktovaná a ještě k tomu bude nějaká jiná verze a já jsem v pytli Smile

Díky za tipy.

Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3604
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 05 zář 2013 20:00

640M>8750M>GK208 740M>GT635M>7670M

Víc info viz.: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Gra ... 844.0.html
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

ellhonza
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 19 zář 2012 20:02

Příspěvekod ellhonza » 05 zář 2013 20:13

A ta 8750 by nemusela v tý kombinace HP 450 nebo jak být špatná co myslíte? ;) :lol:

drroman
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 06 lis 2010 12:16

Příspěvekod drroman » 30 pro 2013 21:04

nevite nekdo,jak jsou na tom amd 8750 2g vs nvidia gt 730m 4g?ktera je lepsi?tipuju asi tu nvidii,ale je to jenom tip :D

Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3604
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 30 pro 2013 21:06

Tipuješ správně.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

drroman
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 06 lis 2010 12:16

Příspěvekod drroman » 30 pro 2013 21:20

dik,vim,ze jsem otravny,ale koupit notes je pro laika horor tak to se mnou jeste chvilku vydrzte:-)

Tommy6
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 22 dub 2014 21:47

Příspěvekod Tommy6 » 22 dub 2014 22:54

Zdravím, mám notebook Packard Bell EasyNote TS11HR a v něm grafiku nVidia GT 540M, zajímalo by mě, jestli je pro mě nějaká možnost tam dát místo ní jakoukoliv lepší grafickou kartu, díky za odpověď.

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7130
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 23 dub 2014 09:05

Ne
Asus GX501 s GTX1080 Max-Q

Tommy6
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 22 dub 2014 21:47

Příspěvekod Tommy6 » 23 dub 2014 09:39

Proč ne, to neexistuje žádná podobná lepší grafická karta?

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8609
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 23 dub 2014 09:40

Ne.
Diagon Swarm - blog :arrow: http://notebookblog.cz
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, GTX860M)
14" ThinkPad T400
14" HP EliteBook 840 + dock + 3xLCD

Tommy6
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 22 dub 2014 21:47

Příspěvekod Tommy6 » 23 dub 2014 09:41

Vy jste tady tak struční až to bolí.

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7130
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 23 dub 2014 09:48

1. Tvuj notebook ma problem uchladit GT540M, tak si neumim predstavit tam davat cokoliv vykonejsiho (zravejsiho)

2. Musel by sis zjistit rozmery sve GT540M, jestli je v MXM slotu a neni pripajena primo na desce

3. Pote bys musel najit vykonejsi, ale stejne velkou

4. Potreboval by jsi nejspis i silnejsi zdroj a hlavne komplet nove chlazeni

5. Potreboval by jsi upravit vBIOS karty, aby ji notebook vubec detekoval

6. Pouzij funkci hledat, uz se to tu rozebiralo nescetnekrat
Asus GX501 s GTX1080 Max-Q

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8609
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 23 dub 2014 09:50

Tommy6 píše:Vy jste tady tak struční až to bolí.
Je to častý dotaz na fórech, má své vlastní téma a každé tři dny někdo přijde a zeptá se znovu.

Důvod proč to nejde? Nemáš tam grafickou kartu. Máš tam jednu desku, na které je všechno od procesoru, přes paměti až po grafický čip a podpůrné obvody. Ta deska je v podstatě celý notebook bez baterky, displeje, klávesnice, disku atd. Můžeš ji vyměnit za desku z jiného modelu, ale bude to hodně práce a cenově bude jednodušší koupit rovnou jiný notebook a tento prodat.
Diagon Swarm - blog :arrow: http://notebookblog.cz
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, GTX860M)
14" ThinkPad T400
14" HP EliteBook 840 + dock + 3xLCD

Peter7
chodí sporadicky
Příspěvky: 8
Registrován: 11 črc 2014 19:31

Příspěvekod Peter7 » 11 črc 2014 19:34

Zdravim.
Rád by som sa opytal ci je v procesore i3 3217u grafický čip hd4000, ked pri tej grafike píšu ine takty ako pri tom čipe že je ten tak grafiky. Zvlášť ked teraz pri hasweloch maju u procesory inu grafiku ako m-kové. či to tak nieje aj pri ivy bridge. Diky

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9133
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 11 črc 2014 20:04

Ano je tam HD4000.
MSI GT73
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3


Zpět na „Hardware“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti