FAQ: Grafické Karty - modely, výkon, hry,...

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
ellhonza
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 19 zář 2012 20:02

Příspěvekod ellhonza » 05 zář 2013 19:52

AMD Radeon HD 7670M
http://www.czc.cz/dell-inspiron-3521-ce ... 41/produkt


AMD Radeon HD 8750M
http://www.czc.cz/hp-probook-450-stribr ... 30/produkt

Zdravím jaké máte zkušenosti nebo jestli víte jak jsem na tom tyto 2 grafiky? Pro přesnější určení jsem přiložit zástupce.

Jak si vedou např. ve srovnání s GT635M, GT640M nebo GT740M (gk208)?

Něco jsem si taky hledal, ale víte jak to je každá grafika je jinak nataktovaná a ještě k tomu bude nějaká jiná verze a já jsem v pytli Smile

Díky za tipy.

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 05 zář 2013 20:00

640M>8750M>GK208 740M>GT635M>7670M

Víc info viz.: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Gra ... 844.0.html
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

ellhonza
občas se tu ukáže
Příspěvky: 24
Registrován: 19 zář 2012 20:02

Příspěvekod ellhonza » 05 zář 2013 20:13

A ta 8750 by nemusela v tý kombinace HP 450 nebo jak být špatná co myslíte? ;) :lol:

drroman
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 06 lis 2010 12:16

Příspěvekod drroman » 30 pro 2013 21:04

nevite nekdo,jak jsou na tom amd 8750 2g vs nvidia gt 730m 4g?ktera je lepsi?tipuju asi tu nvidii,ale je to jenom tip :D

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 30 pro 2013 21:06

Tipuješ správně.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

drroman
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 06 lis 2010 12:16

Příspěvekod drroman » 30 pro 2013 21:20

dik,vim,ze jsem otravny,ale koupit notes je pro laika horor tak to se mnou jeste chvilku vydrzte:-)

Tommy6
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 22 dub 2014 21:47

Příspěvekod Tommy6 » 22 dub 2014 22:54

Zdravím, mám notebook Packard Bell EasyNote TS11HR a v něm grafiku nVidia GT 540M, zajímalo by mě, jestli je pro mě nějaká možnost tam dát místo ní jakoukoliv lepší grafickou kartu, díky za odpověď.

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7695
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 23 dub 2014 09:05

Ne
Asus G703VI

Tommy6
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 22 dub 2014 21:47

Příspěvekod Tommy6 » 23 dub 2014 09:39

Proč ne, to neexistuje žádná podobná lepší grafická karta?

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8764
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 23 dub 2014 09:40

Ne.
Diagon Swarm - blog :arrow: http://notebookblog.cz
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, GTX860M)
14" ThinkPad T400
14" HP EliteBook 840 + dock + 3xLCD

Tommy6
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 22 dub 2014 21:47

Příspěvekod Tommy6 » 23 dub 2014 09:41

Vy jste tady tak struční až to bolí.

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7695
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 23 dub 2014 09:48

1. Tvuj notebook ma problem uchladit GT540M, tak si neumim predstavit tam davat cokoliv vykonejsiho (zravejsiho)

2. Musel by sis zjistit rozmery sve GT540M, jestli je v MXM slotu a neni pripajena primo na desce

3. Pote bys musel najit vykonejsi, ale stejne velkou

4. Potreboval by jsi nejspis i silnejsi zdroj a hlavne komplet nove chlazeni

5. Potreboval by jsi upravit vBIOS karty, aby ji notebook vubec detekoval

6. Pouzij funkci hledat, uz se to tu rozebiralo nescetnekrat
Asus G703VI

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8764
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 23 dub 2014 09:50

Tommy6 píše:Vy jste tady tak struční až to bolí.
Je to častý dotaz na fórech, má své vlastní téma a každé tři dny někdo přijde a zeptá se znovu.

Důvod proč to nejde? Nemáš tam grafickou kartu. Máš tam jednu desku, na které je všechno od procesoru, přes paměti až po grafický čip a podpůrné obvody. Ta deska je v podstatě celý notebook bez baterky, displeje, klávesnice, disku atd. Můžeš ji vyměnit za desku z jiného modelu, ale bude to hodně práce a cenově bude jednodušší koupit rovnou jiný notebook a tento prodat.
Diagon Swarm - blog :arrow: http://notebookblog.cz
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, GTX860M)
14" ThinkPad T400
14" HP EliteBook 840 + dock + 3xLCD

Peter7
chodí sporadicky
Příspěvky: 8
Registrován: 11 črc 2014 19:31

Příspěvekod Peter7 » 11 črc 2014 19:34

Zdravim.
Rád by som sa opytal ci je v procesore i3 3217u grafický čip hd4000, ked pri tej grafike píšu ine takty ako pri tom čipe že je ten tak grafiky. Zvlášť ked teraz pri hasweloch maju u procesory inu grafiku ako m-kové. či to tak nieje aj pri ivy bridge. Diky

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9610
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 11 črc 2014 20:04

Ano je tam HD4000.
MSI GT73,HP G 430,Ipad Pro 10.5 256GB
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3


Zpět na „Hardware“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti