FAQ: Grafické Karty - modely, výkon, hry,...

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
gadelat
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 05 bře 2008 14:48

Příspěvekod gadelat » 07 zář 2009 00:36

Iste ze daju, ale nie v 5 smokoch :lol: a ze s touto "feature" tak stareho enginu maju moderne grafiky problem je velmi zarazajuce. Alebo pri 20 hracoch na mape de_aztec a podobne.

depres
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 14 zář 2009 16:19

NVidia GeForce G105M 512mb

Příspěvekod depres » 14 zář 2009 21:41

Ahoj potřeboval bych něco o teto kartě vědět, tady na foru sem o ni nic smysluplného nenašel. Taky by mě zajimalo jak se snáší s GTA IV . A jestli je srovnatelná s HD 4570 (popř. v čem je horší).

Pesnepes
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 13 zář 2009 15:57

Příspěvekod Pesnepes » 14 zář 2009 21:51

Zdravim, potřeboval bych vědět co nejvíce o téte kartě:

ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB VRAM

Jaký má tak herní strop?(tim myslim přiklad "nejnarocnejsi" hry co se na tom dá rozběhat)

petrajs

Příspěvekod petrajs » 14 zář 2009 21:52

rozbehas na tom vse, otazkou je jak.....

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 14 zář 2009 21:53

4570 da vsechny, kamosovi vali i GTA4 (asus u80)
graficke orgie to nebudou, ale rozhodne si zahrajes

edit:
petrajs: byl jsi rychlejsi :)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

petrajs

Příspěvekod petrajs » 14 zář 2009 21:57

ja jsem teda jen teoretik, vlastni zkusenost zatim nemam, jen ctu :D klidne me nekdo opravte, uz to tu bylo psane nekolikrat, zaprve zalezi, jestli je to verze s DDR2 nebo DDR3, DDR3 byva v drazsich ntb, ale moc se nevyplati, protoze je jeji vykon dost limitovan 64 bit sbernici

zase je to asi nejlepsi grafika, jakou dostanes v ntb do 20k (pokud nepocitam MSI)

Gragagrogog
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 144
Registrován: 17 čer 2009 14:40
Bydliště: Praha-Brno

Příspěvekod Gragagrogog » 14 zář 2009 22:05

petrajs píše:........ (pokud nepocitam MSI)


.....s ~3x výkonnější grafikou.....

petrajs

Příspěvekod petrajs » 14 zář 2009 22:07

Gragagrogog píše:
petrajs píše:........ (pokud nepocitam MSI)


.....s ~3x výkonnější grafikou.....

vsak ja nerikam ze ne, ale je tu rec o 4570

depres
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 14 zář 2009 16:19

NVidia GeForce G105M 512mb

Příspěvekod depres » 14 zář 2009 22:35

NVidia GeForce G105M 512mb něco o ní ? Rozjedu na ní vše jako na HD 4570 ?

petrajs

Příspěvekod petrajs » 14 zář 2009 22:38

G105M je cca o 30% mene vykona jak HD4570

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 14 zář 2009 22:40

je slabsi, nekde na urovni 9300gs.
4570 je vykonove nekde na urovni 9500gs
kazdy velky byk byl jednou tele

Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 15 zář 2009 10:55

kdyby ta 64 bitová sběrnice nebyla pro GDDR3 dostatečná, tak by je vůbec do těch karet nesázeli, nemyslím, že by jakkoliv omezovala výkon karty/HD4570/ a ta s GDDR3 pamětmi má v tomhle případě o hodně! vyšší výkon/30% není málo/
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Paulie TDi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 76
Registrován: 22 srp 2009 10:16

Příspěvekod Paulie TDi » 15 zář 2009 17:12

Chci se zeptat na tu ATI HD4570 jak poznam ze to je DDR3?Jde mi konkretne o tenhle book: http://www.asus.as/asus-x61sl-6x204c-16 ... ivihp.html , co si o nem myslite ??rozbehnu na nem GTA 4 a na jaky detaily cca (pocitam s patchcem ze ho tam vlozit,prej se to pak min seka).Díky

petrajs

Příspěvekod petrajs » 15 zář 2009 17:14

konkretne v tomhle je na 99% DDR2

Paulie TDi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 76
Registrován: 22 srp 2009 10:16

Příspěvekod Paulie TDi » 15 zář 2009 18:24

petrajs píše:konkretne v tomhle je na 99% DDR2


Myslis ze bych na nem rozjel GTA 4? :) ja nic jinyho stejne nehraju jinak by byl do skoly , filmy,hudba....


Zpět na „Hardware“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů