FAQ: Grafické Karty - modely, výkon, hry,...

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
tomb raider

Příspěvekod tomb raider » 19 lis 2008 19:06

mám poslednu otázku, s týchto graf. kariet je lepšia ktora ?
1.256 MB ATI Mobility RADEON HD 3650
2. alebo ta čo som už spominal Nvidiu 9700M GT 512 MB
diki

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 19 lis 2008 19:19

Co třeba se kouknout na první stránku tohoto threadu?
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

tomb raider

Příspěvekod tomb raider » 19 lis 2008 19:31

aj tak som to tam nenašiel ale newa ako mysliš?! ...tak aspon sa opytam takto na akých detailech by mi išla hra GTA4 , Tomb raider Underworld a COD5? aspon to mi povecte niekdo dakujem !

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 19 lis 2008 19:43

Záleží na rozlišení. Ve Full HD ti nepůjde na max. asi nic. Pokud nastavíš nižší rozlišení, tak ten obraz bude takový rozmazaný (někomu to vadí).

GTA4 ještě nevyšlo. Jinak všechny dnešní hry zvládne HD 3650 s DDR3 na med/high @ 1280x800. 9700M GT na high, ale rozhodně ne na to Full HD rozlišení.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

tomb raider

Příspěvekod tomb raider » 19 lis 2008 20:33

aha ak ta spravne rozumiem tak na tom ACER Aspire 8930G-864G64BN ked je fullHD kvalita tak to bude o ničom však ? inak diki za odpoved

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 19 lis 2008 20:37

Možná tak na filmy, ale hry si v tom rozlišení moc nezahraješ.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

pepo930

Příspěvekod pepo930 » 21 lis 2008 22:09

Nazdar chcem sa spytat ci na tomto notase http://www.pcexpert.sk/notebooky/acer-e ... -ebz0c-001 rozbehnem NFS undercover a COD5 diikkk :wink:

Libraeon
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 268
Registrován: 14 črc 2008 20:47
Bydliště: Západní Čechy

Příspěvekod Libraeon » 21 lis 2008 23:26

no mozna rozbehnout rozbehnes, ale hrat to nepujde mozna ani na low
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS.
OS: MS Windows Vista Home Premium,
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback

vito45
chodí často
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 22 lis 2008 11:22

myslím že keď dá absolútne minimum tak mu to pôjde ale bude to vyzerať hnusne

tomb raider

Příspěvekod tomb raider » 22 lis 2008 21:39

chcem sa spýtať ktora z týchto grafickych kariet je výkonejšia a o kolko percent asi tak
1. NVIDIA GeForce 9800M GS
video paměť-vlastní(MB) 1024
2. NVIDIA GeForce 9700M GT
no lebo nerozumiem tomu GT a GS tak preto sa pýtam
diki moc

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 22 lis 2008 22:29

kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

gorejsi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 35
Registrován: 01 lis 2008 09:03

Příspěvekod gorejsi » 24 lis 2008 21:20

Hele, nevíte, jak vlezu do Biosu grafiky?
Intel C2D T5450, 3072MB Ram DDRII 667 Mhz, nVidia GeForce 8400M-G 128 MB, Hitachi 160 GB---Asus F3Sc

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Příspěvky: 2351
Registrován: 14 pro 2007 02:54
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 24 lis 2008 21:33

nevlezes :lol:
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

gorejsi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 35
Registrován: 01 lis 2008 09:03

Příspěvekod gorejsi » 24 lis 2008 21:42

fakt ne ? ani určitou skulinkou ? a teda... je nějáké jiné řešení, jak manuálně nastavit velikost paměti přes turbocahce?
Intel C2D T5450, 3072MB Ram DDRII 667 Mhz, nVidia GeForce 8400M-G 128 MB, Hitachi 160 GB---Asus F3Sc

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 24 lis 2008 21:54

gorejsi:
a i kdyby slo, myslis, ze kdybys tomu cipu 8400-G dal vic pameti, zvysil by se ti vykon?
akorat ti to pak sezere vic z RAM.
ja myslim, ze je optimalni, ze si ta grafika prideli, kolik potrebuje a kdyz ne, at ma co nejmin.
kazdy velky byk byl jednou tele

Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro


Zpět na „Hardware“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host