Vymena LCD displaye

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Aleina
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 22 srp 2012 18:53

Vymena LCD displaye

Příspěvekod Aleina » 23 lis 2012 16:52

Zdravím,

možná mám trochu hloupou otázku, ale třeba mi tu někdo, kdo má s výměnou LCD víc zkušeností než já, poradí.

Je možné do notebooku, ve kterém je 15,6'' display dát 15,4'', aby to fungovalo a drželo? 15,6'' se hůř shání. Záleží moc na těch 0,2''?

Gendarme
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 366
Registrován: 28 pro 2009 17:32

Příspěvekod Gendarme » 23 lis 2012 18:28

možné to nebude, protože rozdíl není pouze v úhlopříčce ale i v poměru stran - 16:10 u 15,4 vs 16:9 u 15,6
DELL Precision M4600|i7-2720QM|FirePro M5950|16GB|Intel ssd 320 120GB|FHD WLED|Logi.Perf.MX+Illuminated Key.|DELL U2311H
exNTB: Asus A8, Lenovo TP Z61m, DELL Precision M4400

Aleina
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 22 srp 2012 18:53

Příspěvekod Aleina » 23 lis 2012 20:18

To je škoda. Snad něco do vánoc seženu. Díky.

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 23 lis 2012 22:44

15,6" že se hůř shání ?

Ebay: http://www.ebay.co.uk/sch/Computer-Comp ... 0LCD&rt=nc

SreenCounrty: https://www.screencountry.com/

Aukro: http://aukro.cz/listing.php/search?cate ... =15%2C6%22

ale jo máš pravdu je problém je sehnat ;) a sjou příšerně drahé :D
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

Aleina
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 22 srp 2012 18:53

Příspěvekod Aleina » 24 lis 2012 10:31

No podle mě jo. Nesháním nový, ale spíš použitý. Např. z počítače, kterému umřela základní deska. Na e-bay často co bych ušetřila na daném zboží, to bych zaplatila na dopravě. Na tom Aukru jsou za přijatelnou cenu nejčastěji nabídky 15,4 a 15 (těch 15 tam jako naschvál tolik nebylo, když jsem sháněla pro svůj notebook, ale nakonec jsem sehnala za 150Kč). Ten notebook je už starší, tehdy taky určitě nestál moc, nový display do toho nemá cenu. Ale byl by to hezký dárek k vánocům to levně zprovoznit, aby ten člověk na cesty netahal stolní pc.

stakocma
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 02 črc 2011 22:50

Příspěvekod stakocma » 24 lis 2012 12:23

Dobrý den,nechci zakládat nové téma tak se zeptám tady.

Na mém starém sudiu 1340 mi ještě v rámci záruky měnily display.
Jak by se dalo poznat že mi tam dali opravdu led a ne ccfl?

Děkuji za odpověd:)

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 26 lis 2012 10:42

tak že by museli vyměnit invertor a třeba tak že tam nepasuje.

AIDA 64 -> tam si najdi přesné S/N panelu a pomocí googlu dohledej
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....

stakocma
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 02 črc 2011 22:50

Příspěvekod stakocma » 02 pro 2012 13:53

Skusím, děkuji:)

Tak jsem našel tohle. http://sunsenlcd.en.alibaba.com/product ... 0pins.html

Anevím zda reklamovat nebo nee.


Zpět na „Hardware“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů