Toshiba a vyuziti OP

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Kaatia
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 11 kvě 2006 20:25
Bydliště: Klášterec nad Ohří
Kontaktovat uživatele:

Toshiba a vyuziti OP

Příspěvekod Kaatia » 12 kvě 2006 20:54

KOupila sjem si NB toshiba Sattelite Pro L20 a kdyz jsem zavitala do zatizeni systemu, tak to na m vybaflo, ze si windowsy berou 202MB z 512RAMky. Zda se mi to trosku hodne. Ma nekdo taky nb Toshiba a system vyladeny? Popr. jak tu RAMku okelstit. Dekuji moc za rady
"Nejde to," říká rozum. "Je to riskantní," říká zkušenost. "Bolí to," říká hrdost. "Zkus to!" říká sen. Je to výzva..uskutečnit svůj sen

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 13 kvě 2006 12:02

Doporučuju http://www.sysinternals.com/Utilities/P ... lorer.html , je to náhlada za windowsí "správce úloh", dá sem mu nastavit že se bude standartně objevovat při stisku ctrl+alt+del. Hlavní je že ti podrobně vypíše co všechno v systému běží, kolik si kterej proces bere paměti, kolik výpočetního času, dokonce ukáže i kdo/co danej proces spustilo.
Naposledy upravil(a) Peca-on-line dne 13 kvě 2006 22:46, celkem upraveno 1 x.

leon

Příspěvekod leon » 13 kvě 2006 21:15


verntom
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 07 čer 2006 16:55
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Toshiba a vyuziti OP

Příspěvekod verntom » 07 čer 2006 17:07

Kaatia píše:KOupila sjem si NB toshiba Sattelite Pro L20 a kdyz jsem zavitala do zatizeni systemu, tak to na m vybaflo, ze si windowsy berou 202MB z 512RAMky. Zda se mi to trosku hodne. Ma nekdo taky nb Toshiba a system vyladeny? Popr. jak tu RAMku okelstit. Dekuji moc za rady

Byl jsem na tom stejně jako ty. Po odinstalování všeho nepotřebného (tedy pro mě) mám využití paměti do 150MB. :)

potkanus
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 30 kvě 2006 01:41
Bydliště: Plzen!!! Sometimes Praaag

Re: Toshiba a vyuziti OP

Příspěvekod potkanus » 08 čer 2006 21:45

Kaatia píše:KOupila sjem si NB toshiba Sattelite Pro L20 a kdyz jsem zavitala do zatizeni systemu, tak to na m vybaflo, ze si windowsy berou 202MB z 512RAMky. Zda se mi to trosku hodne. Ma nekdo taky nb Toshiba a system vyladeny? Popr. jak tu RAMku okelstit. Dekuji moc za rady

Jaks to udelala, ze jen 202??? Me to zazralo pres dveste páde a nechtel slevit :-) Tak sem smazal vse nepotrebne a sem furt na 200. Cili dalsi Ram klepe na dvere.

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 09 čer 2006 09:30

me taky, mam pocit ze toshiba na ty wokna nasazela svoje priprdy a tahne se to jaxvina :x , mam totiz jednu ramku v reklamacce a nikdy vice pamet pod 1GB 8)
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Kaatia
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 11 kvě 2006 20:25
Bydliště: Klášterec nad Ohří
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Kaatia » 15 čer 2006 09:13

Zakazala jsem nejaky sluzby v services.msc, odinstalovala ty toshibacky pi**. Obcas se mi dostane i na 180MB, ale dost mi zere antivir a firewall, takze asi budu kupovat dalsi RAMku
"Nejde to," říká rozum. "Je to riskantní," říká zkušenost. "Bolí to," říká hrdost. "Zkus to!" říká sen. Je to výzva..uskutečnit svůj sen

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 15 čer 2006 10:57

jasne taky sem neco povypinal,ale
- nevypnu powermanagement
- ztlumeni CD/DVD se hodi
- SRS Truesound taky :P
- pak Bluetooth manazer
- FNC keys

takze jedine co se da ozelet je pro me prozatim ConfigFree a zooming utility...
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Inuyasha
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 26 čer 2006 19:56

Příspěvekod Inuyasha » 26 čer 2006 22:40

Vypnout vse, co clovek k praci nepotrebuje. A pokud vi, ze to nebude potrebovat, tak ani neinstalovat. Je fakt, ze toho manase, co nainstaloval a nakonfigurovat ty Xpcka na M70 bych povesil za *censored* do pruvanu. S tim se fakt rozumne pracovat neda.

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 27 čer 2006 08:38

s tim souhlasim, tak zhnila okna sem uz dlouho nevidel, jen s 512MB ram se na tom neda delat :(
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)


Zpět na „Hardware“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti