Stránka 33 z 49

Napsal: 02 pro 2012 23:06
od majkicimo
asi mesiac po instalacii win 7 na SSD intel 520 v ntb T400 sa mi zda,ze start sa spomalil na uroven klasickeho HDD ,,,rychlost po starte je v poriadku,neviete niekto ,co sa mohlo stat?vdaka

Napsal: 02 pro 2012 23:09
od Python.P
porovnánáš to podle něčeho ? nebo je to "jen pocit? ;)

Napsal: 02 pro 2012 23:29
od majkicimo
Neporovnavam,,, ale po inštalácii mi zaplo ntb do 20 sekúnd, hneď mi zobrazilo indikator jasu displeja a mohol som pracovať, teraz zapnutie trvá cez 30 sekúnd a ďalších 20 sekúnd trvá kým zobrazí indikator jasu.

Napsal: 02 pro 2012 23:47
od 3dcamilo
nieco podobne som zazival na R61i kde som mal kingstona, mam pocit ze to bolo pribudajucimi aktualizaciami win7...

Napsal: 02 pro 2012 23:57
od Python.P
furt je to rychlejší jak HDD, a je to jen start W7, kolikrát za den to startuješ ?

BTW, jak píše kolega, W7 jsou čím dál těžkopádnější

Napsal: 03 pro 2012 00:00
od majkicimo
5 ··6x

Napsal: 03 pro 2012 00:03
od 3dcamilo
preco to neuspavas? je to rychle, a aj prebudenie je rychle, mne jedine obcas zlbne firefox, spomali sa, musim ho vypnut zapnut, je to vela otvorenymi tabmi, teraz asi 45-50 :shock:
ono ked som nemal sp1 a kopu dalsich aktualizacii + aktualizacie office, tak este v roku 2010 to slapalo co sa tyka startu celkom svizne aj na obycajnom 7.2k disku...ale potom to uz islo dole kopcom, ssd pomohlo len na chvilu (kingston 96GB V+)...ked to porovnam s x220 ktory mam aktualne(i5,2520, 4GB RAM, 128GB SSD), tak to lieta ako z praku, a tiez je tam kopa aktualizacii + office 2010, a start je svizny, uspanie a prebudenie asi 3sec na prihlasovaciu obrazovku, ssd je dodavane lenovom, myslim ze je to nieco od crucialu...c300 alebo nieco podobne...takze podla mna je to dane aj tym aky mas hw...

Napsal: 03 pro 2012 00:23
od swarm
majkicimo: Pravděpodobně ti to brzdí některá z aplikací, kter ése spouští při startu. Jsou na to různé utility, které měří čas každé z aplikací. Něco takového si najdi, změř a hoď výsledky.

Napsal: 03 pro 2012 00:30
od majkicimo
vdaka

Napsal: 08 pro 2012 14:19
od kalitar
Zdravim,
Po zaruce mi odesel v notebooku HDD. Strcil jsem tam zatim starou 120 ze stareho notasu.
Zaujali me SDD disky a uvazuji o Crucial m4 128GB. Chtel bych ho pouzivat jako hlavni disk s tim, ze bych filmy atd pretahoval na externi disk, coz jsem ostatne delal i ted. Uvedomuji si, ze budu muset trochu setrit s mistem na disku. Nebudu tam mit takovy "bordel"..:-)

Chtel bych se zeptat na instalaci disku.
Vymenim disk a pak bych chtel udelat "cistou" instalaci. Notas jsem koupil uz s W7 a do ted jsem pouzival pri nejakych problemech recovery disky. Takze nemam klasicky W7, ktery bych naistaloval. Myslite, ze by to nemel byt problem? K zamysleni je, jestli tato instalace detekuje SDD disk... Kdyby ne tak co bych mel po nainstalovani udelat? Konkretne u Crucial m4 128GB ?


Mam tento notebook: (s rozdilem v procesoru i3 a velikosti puvodniho disku 500GB)

http://www.czc.cz/acer-travelmate-5742g ... 97/produkt

Napsal: 08 pro 2012 16:17
od 3dcamilo
myslim ze by nemal byt problem, ja mam k x220 iba recovery, instaloval som z dvd, nebol problem, win 7 urcite nema problem s ssd, po instalacii - http://pctuning.tyden.cz/software/laden ... je-a-co-ne

Napsal: 12 pro 2012 15:20
od tx3rf
Zdravim, chci hodit do x200 samsung 840 basic o kapacite 120gb, mate s nim nekdo zkusenosti..? Jak je to se spolehlivosti a rychlosti..? Nepotrebuju to hnat do extremu, ale nechci v tom notebooku plotnovej disk kvuli castymu prenaseni

Napsal: 14 pro 2012 16:15
od Python.P
830 je slušnej kousek, tak předpokládám že 840 v tom bude pokračovat -> no problemo ;)

Napsal: 14 pro 2012 18:00
od zivan
No, ja bych byl opatrny. 840 (bez Pro) ma jako jedno z prvnich SSD TLC bunky, ktere mimo jine opet snizuji zivotnost.

Napsal: 14 pro 2012 21:38
od Python.P
životnost bych neřešil ;)