Jak vypnout vestavěné repráky v notebooku?

Diskuse o veškerém příslušenství. Brašny, externí disky, přídanvé karty, WiFi atp.
Kenji
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 21 bře 2008 13:28

Jak vypnout vestavěné repráky v notebooku?

Příspěvekod Kenji » 21 bře 2008 13:38

Prosím nevíte někdo jak vypnout ty reproduktory vestavěné nebo ajk se tomu říká u notebooku já si tam chci připojit od pc ty dva ale mně hrají jak ty vestavěné co byly v tom notasu tak i ty co jsem připojil od pc ale já potřebuju aby ty vestavěné nehrály a hrály jenom ty od toho pc prosím poradte děkuji

centos
chodí často
Příspěvky: 1157
Registrován: 20 zář 2007 22:52
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 21 bře 2008 13:43

A jaký máš nb?
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

viper999
chodí sporadicky
Příspěvky: 14
Registrován: 01 bře 2008 18:44

Příspěvekod viper999 » 21 bře 2008 13:43

hledal bych to někde v nastavení zvuku určitej výstup stáhnout nebo úplně vypnout
Co nejde silou, jde jěště větší silou

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 21 bře 2008 23:19

A zapajas ich do dobrej diery? :P (treba do line out, pripadne SPDIF)

Co viem, tak na kazdom notebooku akonahle su zapojene externe reproduktory/sluchadla, tak sa tie interne automaticky vypnu :idea: S tym, aby hrali aj interne aj externe naraz som sa este nestretol veru...

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7529
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 21 bře 2008 23:26

je to pravdepodobne vada mainboardu ked sa po pripojeni repro/sluchatok do line out nevypnu interne repro. niektore asusy tym dost trpia.
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

centos
chodí často
Příspěvky: 1157
Registrován: 20 zář 2007 22:52
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 22 bře 2008 13:11

Jo, proto jsem se ho ptal. U mě stačilo vystrčit a znova zastrčit repro a pak to jelo v pohodě. A od té doby, co mám externí zvukovku, se mi to ještě nestalo.
ASUS F3Ka, Arch linux

bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

nnevimm
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 245
Registrován: 24 čer 2007 23:22

Příspěvekod nnevimm » 23 bře 2008 16:35

Tak u mě se vypínaj normálně: ovládací panely > zvuk > reproduktory > zakázat ;)
MacBook Pro 13" (MID 2010) | Intel C2D 2,4GHz | Nvidia GeForce 320M 256MB | 2 x 2GB DDR3 1067MHz | 250GB 5400ot. | OS X Lion


Zpět na „Příslušenství“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů