U tiskarny Cannon Pixma iP4500 chybi USB kabel

Diskuse o veškerém příslušenství. Brašny, externí disky, přídanvé karty, WiFi atp.

Byl u vasi tiskarny pribalen USB kabel?

Ano, ti sikovni hosi ho tam pribalili
3
43%
Ne, ti ignoransti diletanti ho tam nedali a musel se dokoupit
4
57%
 
Celkem hlasů: 7

Warp10
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 06 říj 2007 17:26
Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

U tiskarny Cannon Pixma iP4500 chybi USB kabel

Příspěvekod Warp10 » 04 led 2009 13:31

U teto tiskarny ktera se ke me dostala nestandartnim zpusobem chybi USB kabel pro pripojeni tiskarny k pocitaci. Nejdrive jsem myslel, ze se jedna o zavadu, ale podle diskuzi a clanku na internetu jsem zjistil, ze to nekteri vyrobci nedodavaji, konkretne HP, Canon. Chci se zeptat, jake jsou vase zkusenosti. Jedna se spis o vyjimku nebo je to pravidlem?
Osobne si myslim, ze to je silne debilni pristup, kdybych si tiskarnu koupil za sve penize, tak ji du okamzite vratit ... ale jestli to delaji vsichni vyrobci ...
Naposledy upravil(a) Warp10 dne 05 led 2009 23:17, celkem upraveno 1 x.
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander :-)
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

mivlak
chodí často
Příspěvky: 1278
Registrován: 22 říj 2007 22:41

Příspěvekod mivlak » 04 led 2009 13:52

jo, dělají to všichni, jsou to šmoulové a mají koule z ořechů... :lol:

taky mě to nasralo, jak mi řekli, že si musím ještě k tomu koupit USB kabel, asi to je tak pro to, abys nedostal zbytečný kabel - každý potřebuje jinou délku...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT

Warp10
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 06 říj 2007 17:26
Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warp10 » 04 led 2009 14:00

To teda fakt nechapu, kdyby to nekdo nedelal, tak ziska nad ostatnimi podstatnou konkurencni vyhodu, alespon z myho pohledu. Jak by rekl Milos Zeman: debilove, fekalie, povl a hnuj ....
U vseho ostatniho kabely jsou: externi disk, LCD monitor. Nedovedu si predstavit, ze bych si koupil LCD monitor a nebyl u nej pripojovaci kabel. Tak proc zrovna tiskarny. Zrejme maj potrebu se lisit, protoze si v mladi dost nezapichali ...

Cili staci koupit bezny USB 2.0 A-B kabel pro pripojeni tiskaren a skeneru, predpokladam ...

Dokonce se to ty hovadka bozi ani neobtezujou napsat do manualu "Neni tu USB kabel, kupte si ten a ten ... " sem 10 minut jak blbec hledal po celym byte, jestli sem ho nekde nevytrousil. Boze, to je ale banda choromyslnejch pitomcu. Vsechny bych je nahnal do Jachymova rubat uran ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander :-)

Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8843
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 04 led 2009 14:43

O tomhle jsem neměl tušení. Každopádně kupoval jsem barevnou laserovku za 7 tisíc před pár měsíci a kabel tam byl.

Taky mi to připadá divný, aby si uživatel ještě musel kupovat kabel. Třeba v případě, kdy si to nechám poslat z eshopu a už potřebuju tisknout, abych najednou zjistil, že to nemám jak s počítačem propojit... no nevim, nasralo by mě to.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

mivlak
chodí často
Příspěvky: 1278
Registrován: 22 říj 2007 22:41

Příspěvekod mivlak » 04 led 2009 14:58

zatím, co jsem byl vždycky kupovat tiskárnu, tak mě prodavač upozornil na chybějící kabel v balení a doporučil mi jej koupit...

Warp10: zajímal by mě ten nestandartní způsob dostání tiskárny?
DELL VOSTRO 1500

T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT

Warp10
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 06 říj 2007 17:26
Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warp10 » 04 led 2009 15:03

mivlak: Ne, nekoupil sem to do smazek na Narodni (ty maj asi jine velikostni operacni limity ... ) ... Jedna nase vzdalena pribuzna, ktera se zivi temer vyhradne tim, ze soutezi v ruznejch soutezich a pak sve vyhry prodava dal to vyhrala nekde, a vzhledem k tomu, ze to nabizi za pulku ceny v obchode, tak neni co resit ... navic tahle tiskarna ma celkem dobry recenze, takze za litr je to fakt cool ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander :-)

Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

rastoBXL
občas se tu ukáže
Příspěvky: 27
Registrován: 25 lis 2008 17:19

Příspěvekod rastoBXL » 04 led 2009 15:06

my sme nedavno kupili HP multifunkcne.. a kabel tiez nebol. a na papiery co tam boli veci napisane ktore by mali byt v krabici, bola pri kabli a este dvoch veciach hviezdicka. a nizsie potom ze "balenie to nemusi obsahovat"

CeCo

Příspěvekod CeCo » 04 led 2009 15:08

HP i Canon kable nemavaju. Ono su to povacsine spotrebne veci a ten kabel sa "dedi z tlaciarne na tlaciaren" :)
(osobne mi to vyhovuje, inac by som bol doma coskoro zapratany USB A-B kablami).

C

Warp10
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 06 říj 2007 17:26
Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warp10 » 04 led 2009 15:12

CeCo:
No ja nevim, jestli ty kupujes jednu tiskarnu na jedno baleni hajzlpapiru :) , ale ja osobne predpokladam, ze tiskarnu budu mit aspon 4 roky. Jaky je co se tyce doby trvanlivosti rozdil mezi tiskarnou, notebookem nebo LCD ... ?

Kdyztak teda jestli mas nejakej zbytecnej A-B kabel tak mi ho sem postni ... :) Jinak musim zejtra zase do kramu sakra ...

No tak to vypada, ze Swarm mel z pr*** kliku ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander :-)

Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

amu
občas se tu ukáže
Příspěvky: 33
Registrován: 22 bře 2008 11:45

Příspěvekod amu » 04 led 2009 16:56

já v listopadu kupoval Konicu Minoltu laserovou tiskárnu a kabel u ní také nebyl, rodiče objednávali multifunkční tiskárnu od Canon(asi před 2 roky) a kabel tam také neměli ... pro mě to byla i celkem výhoda, protože bych si stejně kupoval delší kabel
hold výrobci se snaží šetřit všude možně ... a podle mého bude hůř
LENOVO TP R61, C2D T8100, 2,5GB RAM, 320GB/7200ot., DVDRW, 15.4'', nVidia Quadro NVS 140M, BT, WiFi, 6cell, win7prof + Mini Dock + 20" SAMSUNG LCD 2043BW

Warp10
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 06 říj 2007 17:26
Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warp10 » 04 led 2009 21:16

Jo jasne, brzy si budeme sami montovat chladice do nb a psat ovladace pro tiskarny ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander :-)

Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

zivan
stálý uživatel
Příspěvky: 3362
Registrován: 26 kvě 2008 17:23
Bydliště: Brno

Příspěvekod zivan » 04 led 2009 21:30

Nekde ten kabel je. Levna multifunkce od Xeroxu ho mela pribaleny.
Naposledy upravil(a) zivan dne 05 led 2009 09:02, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, Samsung 850 EVO 500GB + Seagate 1TB 7mm, 12.5" IPS) + Mini Dock Series 3 Plus + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Hoz
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 367
Registrován: 28 pro 2007 00:27

Příspěvekod Hoz » 04 led 2009 21:32

No já jsem před 3 roky kupoval tiskárnu HP PSC 1510 a nedostal jsem taky k tomu kabel USB, ale upozornil na to, alespoň prodavač.
Warp10: No montovat chladiče možná, ale psát ovladače to asi fakt ne. :D
Lenovo ThinkPad R500

vojtab
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 435
Registrován: 19 úno 2008 10:03
Bydliště: Třebenice

Příspěvekod vojtab » 05 led 2009 08:34

před lety jsem kupoval multifuk Canon MP390 - byla bez kabelu. před 2ma měsíci jsem koupil černý multifuk laser Canon a byla s kabelem. takže nevím, každopádně krev mi to nepije
Apple Macbook White

Kajis
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 180
Registrován: 05 bře 2007 11:40

Příspěvekod Kajis » 05 led 2009 15:59

Já před 2 lety kupoval levnou multifunkčnu HP a byl tam kablík. Kámoška kupovala teď nedávno Canona a kabel nikde,ale já jí rovnou řekl ať i ten kabel objedná.
HP530


Zpět na „Příslušenství“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host