02 ruší datové limity u ADSL

Chcete se vyjádřit k nějakému článku na NOTEBOOK.cz? Zde máte prostor.
Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 10 bře 2008 22:25

S kolejnim/skolnim netem se tu nechlub... :roll:

Senik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 142
Registrován: 21 črc 2007 16:10
Bydliště: Desná v Jizerských Horách / Hradec Králové

Příspěvekod Senik » 10 bře 2008 22:45

Nj, školní net... jenže ne každej ho má no... jinak k tomu ADSL + alternativy... jelikož bydlim v dokonalý prd... pardon, díře světa, tak jedinou možností bylo ADSL, kvůli služební lince jen od O2 a nakonec díky vzdáleosti jen 2 Mbit... takže já jsem za rušení limitů vděčen z celého srdce ;)
Lenovo T400: Core2Duo P8400, 4GB RAM, Intel 520 120GB SSD
Sestra: HP 4540s; Pentium B970, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics...
další: HP Compaq 6715b, HP Compaq 6720s, HP Compaq 6715s

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 10 bře 2008 23:25

Skolni net neni verejne dostupny, proto ho nema smysl zminovat. Ja sam ho mam taky...
S tou ADSL sme na tom skoro podobne, az na to ze me tu jde i ten 4Mbit (ve skutecnosti je to ale spis rovnej 3Mbit, diky ty jejich agregaci.

mobilcarl
=DRTIČ=
Příspěvky: 1952
Registrován: 18 říj 2007 10:39

Příspěvekod mobilcarl » 10 bře 2008 23:31

mě před vánocema volali z upc, že by chtěli v tomto roce zrychlit internet..pllus dělali nějaký průzkum. A údajně by měl být 10Mbit internet za 600,-- což je o dvě kila levnější a dvakrát rychlejší než mám ted...tak šup at už jsou s tím tu..jo a za litra je tam už 20Mbit
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400

xadath
občas se tu ukáže
Příspěvky: 45
Registrován: 11 srp 2007 20:08

Příspěvekod xadath » 13 bře 2008 13:19

muže tu někdo z Vás říci, které porty jsou zakázané u O2 ADSL a které budou od 1.4,2008?

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 13 bře 2008 13:22

Tam se budou nejaky blokovat od dubna?

xadath
občas se tu ukáže
Příspěvky: 45
Registrován: 11 srp 2007 20:08

Příspěvekod xadath » 13 bře 2008 20:37

chtěl bych druhé připojení od jiného poskytovatele a to O2.

na internetu jsem nenašel seznam blokovaných portů.

ve threadu si naznačil, že máš tarif který není limitován fup.

chci zatím levnější tarif a zjistit zda blokace portů závisí na zvoleném tarifu.

Senik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 142
Registrován: 21 črc 2007 16:10
Bydliště: Desná v Jizerských Horách / Hradec Králové

Příspěvekod Senik » 13 bře 2008 22:29

to xadath: pokud se nepletu tak blokace portů nezávisí na poskytovateli, ale na firewallu... jinak O2 by žádný porty blokovat nemělo, nic takovýho jsem nikdy nespozoroval...

od 1.4. budou u O2 všechny tarify bez FUP...
Lenovo T400: Core2Duo P8400, 4GB RAM, Intel 520 120GB SSD
Sestra: HP 4540s; Pentium B970, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics...
další: HP Compaq 6715b, HP Compaq 6720s, HP Compaq 6715s

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 14 bře 2008 00:49

Samozrejme provider muze blokovat porty... ale to neni jen tak, ze by je od jisteho data blokl aniz by dal avizo. Takze myslim, ze nic nehrozi.


Zpět na „Diskuse k článkům“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti