02 ruší datové limity u ADSL

Chcete se vyjádřit k nějakému článku na NOTEBOOK.cz? Zde máte prostor.
Senik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 142
Registrován: 21 črc 2007 16:10
Bydliště: Desná v Jizerských Horách / Hradec Králové

02 ruší datové limity u ADSL

Příspěvekod Senik » 10 bře 2008 17:35

Co na to řikáte? Po kolika že letech jsme se to dočkali? :D
Lenovo T400: Core2Duo P8400, 4GB RAM, Intel 520 120GB SSD
Sestra: HP 4540s; Pentium B970, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics...
další: HP Compaq 6715b, HP Compaq 6720s, HP Compaq 6715s

mobilcarl
=DRTIČ=
Příspěvky: 1952
Registrován: 18 říj 2007 10:39

Příspěvekod mobilcarl » 10 bře 2008 17:37

já se nedočkal a před rokem přešel na UPC :D
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Re: 02 ruší datové limity u ADSL

Příspěvekod kyo » 10 bře 2008 18:26

Senik píše:Co na to řikáte? Po kolika že letech jsme se to dočkali? :D


a kde o tom jsou informace ? :)
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

mobilcarl
=DRTIČ=
Příspěvky: 1952
Registrován: 18 říj 2007 10:39

Příspěvekod mobilcarl » 10 bře 2008 18:29

na notebook.cz v krátkých zprávách
ex: HP Compaq 6715s

now: DELL E6400

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 10 bře 2008 18:30

uz koukam, no konecne se mi ten 6Mbit trochu zkonkurenceschopni a nemusim uvazovat o prechodu jinam :)
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

Senik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 142
Registrován: 21 črc 2007 16:10
Bydliště: Desná v Jizerských Horách / Hradec Králové

Příspěvekod Senik » 10 bře 2008 19:03

No já mám jen 2 Mbit kvůli vzdálenosti, a tam je (ještě, za chvíli už byl:D) ten datovej limit fakt příšernej... teď už mě ani to netrápí, takže když budu potřebovat něco stáhnout, tak to pojede přes noc, paráda :)
Lenovo T400: Core2Duo P8400, 4GB RAM, Intel 520 120GB SSD
Sestra: HP 4540s; Pentium B970, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics...
další: HP Compaq 6715b, HP Compaq 6720s, HP Compaq 6715s

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 10 bře 2008 19:53

Datovy limity... to myslis jako FUP? Ten ADSL od Telecomu/O2/Telefonici uz davno neni, maj(ted uz meli?) ho jen nektere (levnejsi) ADSL programy. Ja mam napr. 4Mbit bez FUPu od O2 uz nekolik let.

Senik
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 142
Registrován: 21 črc 2007 16:10
Bydliště: Desná v Jizerských Horách / Hradec Králové

Příspěvekod Senik » 10 bře 2008 19:56

No to jo, u tech drazsich nebyl, ale ty byly přibližně 2x dražší (nevim to jistě, nechce se mi teď hledat)... takhle konečně není FUPka ani u levnějších a tudíž dostupnějších tarifů...
Lenovo T400: Core2Duo P8400, 4GB RAM, Intel 520 120GB SSD
Sestra: HP 4540s; Pentium B970, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics...
další: HP Compaq 6715b, HP Compaq 6720s, HP Compaq 6715s

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 10 bře 2008 20:02

2x drazsi urcite ne, jen asi o 300,- v prumeru... coz bylo naprosto zanedbatelne. Zacal sem s 2Mbitem a ten stal asi 1100,- jestli si vzpominam, a ten mi pak po par letech zrychlili na 4Mbit a cena zustala.

polo

Příspěvekod polo » 10 bře 2008 20:04

To platis 1100KC za net?
Ja platim 400SK a mam neobmedzeny...

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 10 bře 2008 20:09

já mám 2 Mbit za 500 Kč neomezenej.
tento účet již není aktivní.

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 10 bře 2008 20:13

Ja taky nemam zadne omezeni. A ano platim, nic lepsiho tu bohuzel neni. Jen nepouzitelny predrazeny wifiny. To ADSLko je aspon stabilni a nepada, a kdyz uz, tak je to otazka 5minut jednou za ctvrt roku. Cehoz si pomalu ani nevsimnes.

mivlak
chodí často
Příspěvky: 1278
Registrován: 22 říj 2007 22:41

Příspěvekod mivlak » 10 bře 2008 20:31

já mám za 300,- wifinu... mám limit pouze přes den 7-22 asi 3GB down a 1GB up na měsíc, jinak v noci můžu jet nonstop :lol:
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT

mobilcarl
=DRTIČ=
Příspěvky: 1952
Registrován: 18 říj 2007 10:39

Příspěvekod mobilcarl » 10 bře 2008 21:07

já mám od UPC za 780,-- 5Mbit a bez omezení..jsme na tom napíchlí oba s bráchou a v poho..;-)
ex: HP Compaq 6715s

now: DELL E6400

Gulii
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 453
Registrován: 04 zář 2006 09:57

Příspěvekod Gulii » 10 bře 2008 22:17

Omlouvám se za podporu OT ve "vychloubání" netu :) ale zde přidávám svůj... cena: 2Kč na den

Obrázek
Dell Latitude XT


Zpět na „Diskuse k článkům“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti