Notebooky značky Clevo/Eurocom (Goldmax)

Gericom, Premio, Com4, ... (pro hojně diskutované značky zřídíme vlasatní skupinu)
orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8358
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 22 led 2013 21:22

Zkus jeste jednu vec.

1. Stahni si program UltraEdit
2. Otevri spousteci soubor hry v UltraEditu
3. Vyhledej knihovnu direct 3d (vetsinou byva d3dx9.dll) a prejmenuj ji napr na d3df9.dll
4. Ve slozce s hrou prejmenuj d3dx9.dll na zmenenou ve spoustecim souboru (d3df9.dll)
5. Spust hru ;)

Problem je, ze je cesta pro aktivovani dedikovane GPU pouzita jinym programem. Toto reseni tuto cestu obejde.
Asus G703VI

Pyo
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 22 led 2013 14:44

Příspěvekod Pyo » 22 led 2013 21:23

Mno, já vám dvěma rozumim, ale nikde v těch profilech nevidim políčko pro přiřazení dedikované karty, jen samé úpravy kvality vyhlazování apodobně
Goldmax NEPTUNE 2.0, 17.3" FHD 90% NTSC PREMIUM, AMD 7970M, Intel Core i7 3630QM, 8GB RAM 1600MHz, 500GB SSHD Hybrid.

Red Devil
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 229
Registrován: 21 kvě 2009 14:38
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Red Devil » 26 led 2013 18:11

Tak jsem dnes objednal Scorpius.
Doufám, že brzo bude na stole a budu se moct podělit o dojmy.

Micro
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 21 led 2013 15:10

Příspěvekod Micro » 26 led 2013 22:45

Ahoj. Co budeš mít za grafiku taky 2x 7970m a nebo jsi šel cestou Nvidie?
Goldmax

Red Devil
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 229
Registrován: 21 kvě 2009 14:38
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Red Devil » 26 led 2013 22:48

Jen jednu 7970M

Semtamik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 31 srp 2012 09:37

Příspěvekod Semtamik » 30 led 2013 13:11

Ahoj Pyo (lukáši),

tak s tvým problémem jsem se setkal taky a to následujícím způsobem:
- nainstaloval jsem 2x drivery (CD i web) stejně jako ty, to ale všechno běželo v cjaku
- pak jsem zkoušel 12.11 bety drivery a CAP2 a tím se vše posralo (pardon za tu francouzštinu), CAP2 mi vůbec nešel spustit a dělal mi v tom bordel, protože mi WoW taky běželo na integrované grafice (Intelu)
- takže jsem smazal podle návodu (google - how to complete uni. AMD driver) všechny drivery v notebooku a nahodil znovu ty z webu, hlavně se zbavil toho CAPu2 a používal přímo aplikaci nainstalovanou v CCC
- zkus pravým myšítkem kliknout na plochu a v nabídce by jsi měl mít "konfigurovat přepínatelnou grafiku" -> zde vyhledej WoW64.exe (WoW.exe) a dej High Performance a musí ti to fičet

- jinak dnes budu zkoušet 13.1 drivery tak jestli vše povalí tak sem zase napíšu a nejlepší by bylo kdybys měl ty nejnovější drivery....

offtopic: Sylvanas - Alík - Semtamicka :)

monster02
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 122
Registrován: 11 črc 2012 17:04
Bydliště: BA

Příspěvekod monster02 » 01 úno 2013 08:07

Razer Blade i7 6700HQ GTX 970M

Gigabyte Aero i7 7700HQ GTX 1060

Red Devil
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 229
Registrován: 21 kvě 2009 14:38
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Red Devil » 01 úno 2013 10:02

Hm mám objednáno se 7970 :-)

už abych to vyzkoušel na vlastní oči ...

Deegr
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 442
Registrován: 25 bře 2010 18:47

Příspěvekod Deegr » 01 úno 2013 11:07

A když tomu ještě přičtete taktovací schopnosti GTX 680M a její omezení taktování jen o 135Mhz a u HD 7970M taktování není ničím omezeno, tak po OC už bude zcela jasným vítězem právě HD 7970M, která může jet i přes 1Ghz, kdež to všechny GTX 680M končí na 853 Mhz.
Goldmax Neptune 2.0, Core i7 3720QM 2.6Ghz (Turbo 3.6Ghz@4.0Ghz), 8GB RAM 1600Mhz,
GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 128GB
3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939

Red Devil
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 229
Registrován: 21 kvě 2009 14:38
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Red Devil » 01 úno 2013 11:16

Jen mi tu dělejte chutě, já budu čekat ještě nejmíň týden :-(

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9995
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 01 úno 2013 16:56

monster02 píše:Celkom priaznivy pre amd ;)

Update:
http://www.notebookcheck.net/Review-Upd ... 744.0.html
Hm...nevím,ale já vidím reálné výsledky z her vyrovnané.Takže opět záleží na tom co hrajete.
MSI GT73,Ipad Pro 10.5 256GB,Ipad Mini 2019
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Red Devil
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 229
Registrován: 21 kvě 2009 14:38
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Red Devil » 01 úno 2013 19:01

No tady půjde spíš o tu nevyrovnanou cenu...

Red Devil
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 229
Registrován: 21 kvě 2009 14:38
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Red Devil » 09 úno 2013 09:41

Kdo všechno tu má model Scorpius?

Mě včera přišel a nesedí mě touchpad, v jednom rohu mě vykukuje nad okolní plast, taky to někdo má?

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 09 úno 2013 12:14

Mě to nikde nevykukuje nad plast.

Ale samotnej touchpad mi vůbec nesedí, takže ho nepoužívám pokud to není absolutně nejnutnější.
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |
2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime

Bangla
= K O M E R C E =
Příspěvky: 845
Registrován: 10 zář 2008 15:46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bangla » 09 úno 2013 12:29

Clickpad nevyhovuje každému, u DTR typu SCORPIUS by tam však ani být nemusel, 99% času se předpokládá využití myši. Jde o to, že na jedné straně clickpad uživateli vyčinívá asi o 0,5-1 milimetr nad šasi. Samozřejmě to tak být nemá, jedná se o lehkou odchylku a řešíme to s uživatelem dle jeho přání - věměna kusu, finanč. kompenzace, poskytnutý HW/SW upgrade apod. Je to banální disbalance, jež jsem osobní inspekcí i já přehlédl , nicméně chápu že může někoho iritovat, takže uživateli vyjdeme vstříc.

OT: Mimochodem máme nové firemní telefony (2x iPhone 5) a mají oba vadu na kráse viditelnou již po vybalení - miniaturní odštěp, na druhém tmavé tečky. Nikdo nám je však nevymění, je to hádám povolená odchylka a při nákupu na IČ nemá cenu ani cokoli zkoušet reklamovat. Goldmax však v rámci spokojenosti toto vyřeší na vlastní náklady dle přání uživatele, byť nás to bude něco stát. Mrzí mně, že k nečemu podobnému došlo, ale je to pouze stroj - i nové auto za 2 miliony se kazí.

PS: Hoď jsem prosím kvalitní fotografií, aby bylo jasné o čem tu hovoříme. Díky Radku.
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070


Zpět na „notebooky - ostatní značky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host