Notebooky značky Clevo/Eurocom (Goldmax)

Gericom, Premio, Com4, ... (pro hojně diskutované značky zřídíme vlasatní skupinu)
Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 29 lis 2012 16:26

DevilTech i XMG je má. Já bych napsal do Goldmaxu určitě je mít budou taky. Ale po pravdě nevím jestli bych šel do Win8 o proti 7 nemají co nabídnout.

Bangla
= K O M E R C E =
Příspěvky: 845
Registrován: 10 zář 2008 15:46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bangla » 29 lis 2012 16:43

Tome, já je tam vidím k dispozici... product library/Neptune 2.0/drivers - Win 8.....clevo pujde tez, bigfoot ovladac si stahni extra na killergaming.com.

GL!
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070

Deegr
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 442
Registrován: 25 bře 2010 18:47

Příspěvekod Deegr » 29 lis 2012 17:35

Super, díky. Já se koukal jinam. Já šel do support... download drivers.
Goldmax Neptune 2.0, Core i7 3720QM 2.6Ghz (Turbo 3.6Ghz@4.0Ghz), 8GB RAM 1600Mhz,
GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 128GB
3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 01 pro 2012 14:33

Obrázek

12.11 Beta8

Využití 99%
Teplota 70°C

2012-12-01 14:16:39 - bf3
Frames: 19482 - Time: 369660ms - Avg: 52.702 - Min: 28 - Max: 91


Je to měřený od toho parkoviště na začátku kampaně.
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |
2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime

Bangla
= K O M E R C E =
Příspěvky: 845
Registrován: 10 zář 2008 15:46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bangla » 01 pro 2012 14:56

Teplota krásná, vytížení ideální. Nechť Ti notebook slouží věrně řadu let :-)
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070

Semtamik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 31 srp 2012 09:37

Goldmax Racer 2.0

Příspěvekod Semtamik » 31 pro 2012 07:49

Zdravím všechny příznivce, nadšence i majitele notebooků firmy Goldmax.

Taky už k nim patřím :D. Už delší dobu jsem vybíral slušnější notebook viz téma na foru -> http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... =alienware -> a nemohl jsem udělat líp než si místo Alienware, potažmo Dellu, vybrat notebook od GOLDMAXU.

Nebudu se tu rozplývat nad notebookem, to už je tu spousta vláken, btw. můj nový milášek:

GOLDMAX Racer 2.0
i7 3610QM
AMD HD7970 2GB - krásné železo, a ten výkon, jenom bych AMD nakopal do ( ).( ) za tu podporu, ovladače a ENDURO
12GB DDR3 RAM
SSD 128 + HDD 500
15'' 95% Gamut (matný)
a ta podsvícená klávesnice, bomba ;)

Prostě jsem maximálně spokojený s notebookem (kdybyste chtěl někdo podrobnější info tak PM, rád se podělím o jakékoliv dojmy, testy, výkony...)

No ale hlavní důvod proč sem píšu, je naprostá spokojenost s firmou GOLDMAX. Tímto bych tedy rád v maximální možné míře chtěl PODĚKOVAT Ondrovi (uživatel Bangla) za .... prostě všechno. Výborná a rychlá komunikace, vstřícnost vůči zákazníkovi a jeho stupidním dotazům (Ondra ví :)), domluva konečné ceny - slevy (ano dostal jsem naprosto luxusní cenu/slevu) a v neposlední řadě OMG ty stroje co dodávají... Už jsem pár notebooků měl, a ještě do nedávna jsem byl přesvědčen, že jiný notebook jak od firmy Sony (design, přístup k zákazníkovi, cena) nekoupím, ovšem to mi GOLDMAX naprosto změnil názor. Kromě víše zmíněných kritérií + design, přístup k zákazníkovi, cena, mají také co nabídnout z hlediska železa (tady výrazně sony zaostává) a také se mi líbí možnost budoucího upgradu...

Aby to nevypadalo jako nějaká zaplacená vychvalovací reklama, tak teď k negativům.... Jo, ale tady to bude problém, protože žádná nejsou :)

Až na ty poje... drivery od AMD a jejich ENDURA... jsem velice spokojený s notebookem a firmou GOLDMAX. Pokud se rozhodujete pořídit si super výkonný notebooku s elegantním vzhledem, nemůžete šlápnout vedle.

Ještě jednou díky Ondro a přeju tobě i celé firmě spoustu nových zákazníků

Bangla
= K O M E R C E =
Příspěvky: 845
Registrován: 10 zář 2008 15:46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bangla » 31 pro 2012 10:29

Diky za pochvalu Martine, vzdy mne spokojeny zakaznik moc potesi :-)

Snad Ti tve nadseni vydrzi co nejdele!
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070

Deegr
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 442
Registrován: 25 bře 2010 18:47

Příspěvekod Deegr » 31 pro 2012 13:35

Jo Ondra je fakt bezva prodejce. Takových by mělo být více. Já myslel, že už problém s Endurem je vyřešen v těch nejnovějších ovladačích. Jaké konkrétní problémy ještě přetrvávají? Ta podsvícena klávesnice je sice dobrá, ale vadí mi chybějící české znaky.
Goldmax Neptune 2.0, Core i7 3720QM 2.6Ghz (Turbo 3.6Ghz@4.0Ghz), 8GB RAM 1600Mhz,

GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,

Samsung SSD 830 128GB

3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939

Semtamik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 31 srp 2012 09:37

Příspěvekod Semtamik » 01 led 2013 22:14

No ono když člověk v práci denně píše všema deseti, tak už mi to ani nepříjde, že tam ty znaky nejsou; jinak k enduru... nainstaloval jsem 12.10 ofi ovladače, ty přeinstaloval 12.11 beta11 a k tomu CAP2, ovladače jako takové jsou v cajku (ikdyž mi pak nešel vůbec spustit skyrim) ale hlavně ty CAP2 nešly vůbec spustit, a všechny hry mi běžely na Intelu.... takže jsem nové bety odinstaloval a nahrál ty staré... ale ve starých ikdyž dám v CAP vysoký výkon, tak mi to stejně skyrim (launcher) nenabídne volbu pro HD7970; ve hře už to pak fičí v pohodě, ale prej tím se to taky pozná, že CAP nefunguje korekntě...

takže počkám na offic 12.11 a snad to nějak pořeší...

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8529
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 02 led 2013 01:36

Jestli mas zkusenosti jen se Sony,tak se Tvemu nadseni ani nedivim :lol:
Alienware Area 51-M
i9 9900K + RTX2080

monster02
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 122
Registrován: 11 črc 2012 17:04
Bydliště: BA

Příspěvekod monster02 » 02 led 2013 02:10

dobre si vybral :)

K tym ovladacom tiez len poviem ze to je hruza ja to riesim na crossfire, sice bez endura ( chvala bohu) ale tiez je to zabava.

12.8 co kazdemu funguju, tak u mna pada kazda aplikacia alebo ani nezapne.

12.11 co vela ludi riesi ako im vsetko pada sice vykon super tak pre zmenu u mna dobre, len niekde vypadavaju textury a skalovanie niekedy neni az take super.

12.10 asi najlepsie co bolo a k tym sa aj vratim, len musim urobit reinstall.

To som si uz tiez pred tym vsimol ked som mal sager, ako nahle som zacal experimentovat s ovladacmi a taktovat, karta sa uz nedala vobec otimalizovat, tiez som mal problem za problemom, pomohol az reinstall windowsu a to som skusal vseliak odstranit subory po driveroch.
Razer Blade i7 6700HQ GTX 970M

Gigabyte Aero i7 7700HQ GTX 1060

Semtamik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 31 srp 2012 09:37

Příspěvekod Semtamik » 02 led 2013 08:24

Prej jen se Sony.... velice úsměvné. Nemít už RACER 2.0 tak bych asi měl ban, kvůli tvému příspěvku.. ono je taky rozdíl, když má někdo zkušenosti s notebookem za 15k, já měl notebook z business class a byl jsem nadmíru spokojený - reklamoval jsem ho jen 1x, po záruční době a oprava byla megarychlá a hlavně, a to jsem se divili, zadarmo (grafiku mi měnili). Je ale fakt že i notebook za 50k může být "vadný" kus, a už tu máme další negativní názor, na jinak vynikající značku - tak to byl jen takový offtopic..

Jinak k těm driverům, já s 12.11, za těch pár dnů co jsem je měl, jsem měl problém jen 1x (až na konci, než sem je odinstaloval) a to, že jsem nemohl vůbec spustit Skyrim. Takže jsem hodil 12.10 a zatím cajk... Skyrim mám tuněný na ultra + no budu mít tak 100 modu a samo ENB tuning a krásný průměrných 55fps (na hraní to stačí)... víc her jsem snad ani nezkoušel, tedy WoW, ale to není odpovídající referenční vzorek (ikdyž rok starý Skyrim taky ne)...

Snad se jim podaří co nejdříve vydat stable release 12.11 a vše bude fungovat tak jak má...

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 02 led 2013 11:19

Momentálně mám 12.11 beta11, předtím jsem měl beta8 a vše co jsem zkoušel jelo bez problémů. Uninstall, reboot do safe modu, driver cleaner, reboot a pak až nový drivery... Jinak díky bohu že nemám enduro, vydrží mi to bez toho 3 hodiny, s tím dokážu vyžít...
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |

2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime

monster02
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 122
Registrován: 11 črc 2012 17:04
Bydliště: BA

Příspěvekod monster02 » 02 led 2013 18:18

no po tomto istom procese, urobim reboot zo safe modu a ako nahlne naskoci win, plug&play automaticky nainstaluje driver na 7970m.

Aky pouzivas driver cleaner?
Razer Blade i7 6700HQ GTX 970M



Gigabyte Aero i7 7700HQ GTX 1060

Hadriel
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 158
Registrován: 18 čer 2007 22:43

Příspěvekod Hadriel » 03 led 2013 11:03

Driver Cleaner 3.3.
P370EM 90% GAMUT | Core i7 3630QM | 16GB RAM | AMD 7970M 2GB |

2x Seagate 750GB RAID 1 | 256GB mSata SSD | DVD RW | Intel WiFi + BT | W7 64bit | Razer DiamondBack Plasma LE/ Imperator/Logitech Performance MX | HTC One M9| Asus Transformer Pad Prime


Zpět na „notebooky - ostatní značky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host