Deviltech Fragbook DTX

Gericom, Premio, Com4, ... (pro hojně diskutované značky zřídíme vlasatní skupinu)
Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 01 srp 2011 16:39

Dík tak to jsem rád že to tak jde. Jde mi právě jen o klávesy ě,š,č ,atd. To si zapamatuji do té doby. :)

Deegr
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 442
Registrován: 25 bře 2010 18:47

Příspěvekod Deegr » 01 srp 2011 16:43

A není lehčí si objednat CZ klávesnici od Goldmaxu,zvlášť,když za ní chtějí přijatelných 990,-
Jinak se mi dneska už podruhé (asi nějaký zázrak) ozvali z DevilTechu a už to dokonce znova podali na UPS,tak se snad z notebook budu moct těšit ve čtvrtek,pokud to UPS zase neposere! Za tohle se DevilTechu zde veřejně omlouvám,notebook by byl dodán jinak do 5.týdnů, i když mě e-mailem informovali od dodání do dvou týdnů.

Dám vědět,až dorazí.
Goldmax Neptune 2.0, Core i7 3720QM 2.6Ghz (Turbo 3.6Ghz@4.0Ghz), 8GB RAM 1600Mhz,
GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 128GB
3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 01 srp 2011 16:49

No tisíc není moc ,ale rozebírat hned NB. No uvidím až to budu mít. Snad ti to tedy dorazí a snad v pořádku :)

Bangla
= K O M E R C E =
Příspěvky: 845
Registrován: 10 zář 2008 15:46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bangla » 01 srp 2011 19:58

Goldmax ti na požádání nabídne nižší individuální cenu, nicméně to vždy bude dražší než v Německu a to z následujicích důvodů:

- Goldmax Laptops není výrobce ale pouze distributor Eurocomu
- dodací lhůty činí 2 týdny namísto 4-6 týdnů
- česká klávesnice, podpora v češtině, lokální záruka Pick up and Return
- jediný prodejce v ČR a na Slovensku
- podstatně širší možnost konfigurací (Quadra, 90% NTSC, Xeon, SSD...)
- možnost budoucího upgrade
- máme vždy to nejnovější jako první


Kdyby ČR měla kupní sílu jakou mají Německu, nebyly by tu dražší auta nebo třeba elektronika. Máme řadu výhod v tom, že prodáváme notebooky Eurocomu, což je druhý největší výrobce na světě, Sager je v USA jednička. Deviltech je věc jednotlivců, nemají nic skladem, ale ceny mají perfektní. Je to tedy vždy o kompromisu.... já bych si v budoucnu taky koupil automobil z Německa, co si budeme povídat :-)

Jsem nicméně rád, že se začíná i v naší dolině uvažovat o highendových noteboocích založených na šasích CLEVO, které se dnes čím dál lépe prosazují a hlavně prodávají. Třeba tu za rok-dva bude Alienware oficiálně a kartami to zamíchá úplně. A nebo se tu objeví nějaký další prodejce, kdo ví....
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 01 srp 2011 22:02

Ano v tom máte pravdu že bych to měl ve své zemi a že mi nabídnou slevu ,ale stejná konfigurace jako v Německu a ani z nabídnutou slevou se pod 50K nedostanu.
Jinak stou konfigurací máte také pravdu. Ale NB mají stejné šasi jestli se nepletu takže nebude problém z rozšířením. DevilTech navíc u toho fragbooku u vadí 5.1 reproduktory a vy ,,jen" 2.1. Pro mě je to 5.1 lepší že nastavuji takto hry do sluchátek a jsem rád že to má i samotný NB abych to nemusel přehazovat. Pak také i filmy vyzní lépe.
Jinak možnost budoucího upgrade má DevilTech taky. A pro mě by stejně bylo lepší si GPU koupit či CPU a vyměnit si to sám abych nemusel NB někam posílat.
Sice DevilTech nenabízí TV kartu takže nevím jestli už je v tom NB či si jí tam musím dokoupit. A tak bych se chtěl zeptat jestli bych si jí když tak mohl z goldmaxu koupit. Já uvažoval už o USB TV kartě ,ale když by to šlo do NB tak je to lepší :)

Bangla
= K O M E R C E =
Příspěvky: 845
Registrován: 10 zář 2008 15:46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bangla » 01 srp 2011 22:08

Výstup je stejný (také 5.1) to nechám ověřit. V tom notebooky nemohou lišit. Co se týče TV tuneru lze to samozřejmě koupit přes nás, ale toto není věc kterou lze řešit na foru. Jen sem se snažil vysvětlit, že nákupní ceny naší společnosti jsou vyšší než ty, které má Deviltech, MySN a další. To je ode mě k tématu vše, přeju hodně štěstí při nákupu.
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 01 srp 2011 22:36

Ano to chápu. Jinak DevilTech má výstup na sluchátka či něco jiného 7.1.
Jinak DevilTech má co jsem právě chtěl říct 5.reproduktorů a 1.sub-boofer. Teda snad uvádí to na svých stránkách. A vy uvádíte 2.reproduktory a 1.sub-boofer.

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8288
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 02 srp 2011 08:22

Vlastiku, pochop to, ze ty notebooky jsou stejne.
Jestli se bavis o 15.6TFT nebo 17.3TFT verzi, tak ty 5.1 repro nemaji.
Asus G703VI

Deegr
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 442
Registrován: 25 bře 2010 18:47

Příspěvekod Deegr » 02 srp 2011 08:58

Bangla: Chtěl bych se zeptat,zda je možné provést výměnu grafické karty bez toho,aniž by vám člověk posílal notebook. Prostě by jste mi jen poslali grafickou kartu a já bych ji strčil do DevilTechu,jednalo by se samozřejmě o HD 6990M. Dále je možné zaslat zpět HD 6970M,dejme tomu dva týdny starou za nějaký rozumný finanční obnos? Dam příklad:
Domluvíme se tak,že mi pošlete HD 6990M a já za ní zaplatím celou částku, třeba 8000,- a až dorazí,tak vám zpět pošlu svojí HD 6970M, která je tak dva, tři týdny stará a vy mi za ní dáte třeba 4000,- Ceny jsou jen jako příklad. Zatím jsem se nezajímal,kolik co stojí,ale jelikož stolní HD 6870 stojí kolem 4000,- tak snad mobilní nebude stát víc,jak dvojnásobek.
Vy by jste asi jejím prodejem problémy neměli. Začínám pochybovat,že BIOSem půjde HD 6970M předělat na HD 6990M.

Šasi u notebooku jsou stejné,ale to neznamená,že deviltech nemůže přidat repráčky. Ale kde je pravda zjistím snad už tenhle týden.
Naposledy upravil(a) Deegr dne 02 srp 2011 09:02, celkem upraveno 1 x.
Goldmax Neptune 2.0, Core i7 3720QM 2.6Ghz (Turbo 3.6Ghz@4.0Ghz), 8GB RAM 1600Mhz,

GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,

Samsung SSD 830 128GB

3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8841
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 02 srp 2011 09:02

Nikdo z nich tam repráčky přidávat nebude. Šasi jako taková se používá přesně tak, jak ji v číně vyrobí.

Nebylo tam spíš napsáno něco ve stylu "virtual 5.1 surround"? To by totiž o počtu repráků nic neřeklo.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

Deegr
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 442
Registrován: 25 bře 2010 18:47

Příspěvekod Deegr » 02 srp 2011 09:04

swarm píše:Nikdo z nich tam repráčky přidávat nebude. Šasi jako taková se používá přesně tak, jak ji v číně vyrobí.

Nebylo tam spíš napsáno něco ve stylu "virtual 5.1 surround"? To by totiž o počtu repráků nic neřeklo.

No já jsem právě že někde viděl screen,kde červené šipky ukazovali repráčky. Překvapilo mě,ža dva repráčky byli celkem u sebe. Zkusim to někde zase najít.

Edit:
Tak zde je něco,ale není to úplně ono.Je to z nějakého manuálu a podle toho screenu jsou dole tři repráčky. Číslo 7
http://www.9manuals.com/fp/clevo088.JPG

Právě se mi podařilo zjistit,že šasi Clevo P170HM,z nichž vychází jak DevilTech Fragbook DTX,tak GoldMax Neptune,jsou rozděleny na dva modely. A a B.

Ok,tak DevilTech má vážně pět reproduktorů. Píšou to i v recenzi na notebookcheck. Zde je odkaz. Info o pěti repro + sub je až dole u speakers
http://www.notebookcheck.net/Review-Dev ... 594.0.html
Goldmax Neptune 2.0, Core i7 3720QM 2.6Ghz (Turbo 3.6Ghz@4.0Ghz), 8GB RAM 1600Mhz,

GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,

Samsung SSD 830 128GB

3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8288
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 02 srp 2011 09:54

K cemu by tam byli repracky, kdyz na ne nejsou otvory a misto :)
A nechapu, ze chces strkat penize do HD6990M.
Ta 6970M staci na vsechny hry ve FullHD, navic si ji muzes taktnout, kdyz bys potreboval.

To bych si spise pockal na novou generaci karet.
Asus G703VI

Bangla
= K O M E R C E =
Příspěvky: 845
Registrován: 10 zář 2008 15:46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bangla » 02 srp 2011 10:41

Tak existuje model P170HM se 2.1 reproduktory a nepatrně novější model P170HM3 s 5.1 reproduktory, jež je určený pro 3D Nvidia Vision displeje.

Co se týče odprodeje samotné grafiky, to zařídit můžeme. Nicméně jsou ceny vyšší než udáváš a hlavně není možné využít grafiky na protiúčet. Asi chápeš, že již použitou grafiku (byť krátkou dobu) nemůžeme prodat jinému zákazníkovi. Myslím si však, že nebude problém prodat HD6970M někde na aukru/ebayi. Máme plno zákazníků, kteří by ji jednou jako upgrade pro své stávající modely jistě chtěli.

Výměnu v domácích podmínkách by si měl zvládnout. Doporučuji ti však vrátit Deviltech (můžeš bez údání důvodu) a objednat si rovnou HD6990M.
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 02 srp 2011 11:07

Právě že jsem si toho všiml na deviltech specifikacích.
Tu je foto: https://picasaweb.google.com/1105488951 ... 5320363858
Jinak HD 6970M sice nataktuješ na 850/1100 ,ale HD 6990M jde také taktovat a tudíž zase HD 6970M uteče :)
Tady je test Battlefield 3 koukejte jak jede HD 6850 a HD 6870
http://gamegpu.ru/Action-/-FPS-/-TPS/Ba ... t-GPU.html
Až bude finální verze hry tak snad to pojede vše na ULTRA bez AA aspoň 40fps taky aby to nepadalo pod 30fps.

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8288
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 02 srp 2011 13:23

Vlastiku, kdyz uz tady placas tolik veci ohledne grafik a venujes tem svym predstavam tolik casu, tak ten cas zkus alespon prakticky vyuzit a neco si o grafikach precti.

HD6990M je uz nataktovana HD6970M + ma odemceno vice shaderu.
Takze nemas s taktovanim pravdu. :wink:
Asus G703VI


Zpět na „notebooky - ostatní značky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host