Packard Bell

Gericom, Premio, Com4, ... (pro hojně diskutované značky zřídíme vlasatní skupinu)
onne
chodí často
Příspěvky: 1766
Registrován: 01 úno 2008 10:27
Bydliště: Opava

Packard Bell

Příspěvekod onne » 20 kvě 2008 21:10

Máte nebo znáte někdo značku PackardBell? Viděl jsem to v letáčcích z ElectroWorldu.. V letáčku to vypadá zajímavě a když jsem tam byl se na to podívat, tak měli vystavený jeden kus a mělo to prasklé víko :lol:
ThinkPad T420

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 20 kvě 2008 21:13

LOL :D
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

polo

Příspěvekod polo » 20 kvě 2008 21:55

Dake clevo ??

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 20 kvě 2008 23:46

Packard Bell ted vlastni Acer... jsou to typicke Tesco notesy (resp. ElectroWorld) uz sem je tam taky videl a i osahal, brrr... Poznavaci znameni je ze maj vetsinou touchpad nejak zaobleny ci zakulaceny (do ovalu nebo kruhovy)

Camo
chodí často
Příspěvky: 1518
Registrován: 20 čer 2007 16:40

Příspěvekod Camo » 21 kvě 2008 15:17

hmm vypadají hrozně co se týče designu...ale za tu cenu :P
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268

uiqjirka
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 198
Registrován: 19 srp 2008 18:25

Příspěvekod uiqjirka » 27 zář 2008 13:40

Ja osobne jsem vlastnil Packard Bell,cca rok a musim po strance funkcnosti tento notebook pochvalit.Co se tyce designu,ten je osklivy.
HP ProBook 470 G4 - Windows 10 Pro - OS 10.0.16299.15 - 512GB SSD, 1TB HDD, 16GB RAM, Intel Core i7
Lenovo Thinkpad T430s - Windows 10 Pro - OS 10.0.16299.15 - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i5
Toshiba Qosmio G30 - dědeček do muzea, stále funkční

docik7
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 17 úno 2010 18:13

webka a mikrac

Příspěvekod docik7 » 17 úno 2010 18:26

čau všichni chtel bych se zeptat jestli nekdo nw jak mam naistalovat webku mam ji tam zabudovanou i s mikracem ale nejde mi to,pls napiste jestli stym ma nekdo zkusenost diky

charleeweiss

Příspěvekod charleeweiss » 30 črc 2010 11:39

Zdravím.
Jsem vlastníkem notebooku Packard Bell TJ71 15.4" (cena cca 15.000) a jsem s ním velmi spokojen. Zatím jsem se nesetkal s žádným větším problémem.
Jediné co bych mu mohl vytknout je:
- podivně řešená čtečka karet (pokud SD kartu vložím na doraz, nelze ji vyndat jinak než pinzetou [za podmínky ostříhaných nehtů =D])
- lesklý povrch (sice vypadá hezky, ale praktičnost si nejspíš umíte představit)
- trochu menší touchpad (to mne nějak neštve, mám myš..přirozeně :-]) a na používání v posteli tpad plně stačí =D

Co se týče výkonu - klasické dvoujádro, zkoušel jsem na něm hrát nové hry a bez problému na střední detaily. Neurazí, nenadchne.
Nepřehřívá se, teplota CPU se drží na 54°C, HDD okolo 45°C (při používání v pelechu jsem se dostal na 58°C CPU max. bez jakékoli podložky - krása oproti Acerům..)
Výdrž - taková klasika, 2,5 hodiny plné práce (internet [pres wifi], stahování, hudba, seriály..dávám mu celkem počoudit).
Design je oproti ostatním PB ntbkům nádherný.
Co se týče zpracování tak mne nadchnul bezvadně řešený kloub - viz. foto
http://www.obchody24.info/obchody/dbNot ... /14994.jpg
http://experts.thelink.co.uk/wp-content ... review.jpg

A jako libůstka pro blázny jako já je kvalitní dotykový ovládací panel.
http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=FotoAdd&cd=ny050f6-08

Celkově můžu přes malé neduhy doporučit ;-) a v případě koupi si kupte i hadřík na čištění otisků prstů =D.

bravoGT1999
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 300
Registrován: 30 zář 2010 15:55

Příspěvekod bravoGT1999 » 19 bře 2012 19:53

sem zhanel neco na diagnostiku,tak sem prihazoval na AUKRU na tohle:
Packard Bell ZA8. mela by tam byt podle prodejce KO baterka a spatny zdroj. tak suzvedavy. tezkose k tomu hledali parametry,ale nakonec sem ansel,ze to je nejaky brat do znacky GETAWAY stejnyho oznaceni jak ten BELL. CPU slabucky jako u kazdyho netbooku cehoz se obavam,ze to bude hrozne pomaly kor na WIN VISTA ,ale zaujalo me 2 GB RAM.
nemate s tim asi nekdo zkusenosti ze?
mozna sem koupil nejakou smrt co ani nebude fungovat,ale to je risk pouziteho zbozi
ACER ASPIRE 7551 G - AMD x3 N830, ATI HD 5650, 4GB RAM, 640 GB
HP NW 8240 - INTEL pentium 4 2,13 GHz - L2 2 MB, ATI FIRE GL 5000, 1,5 GB, 80 GB

bravoGT1999
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 300
Registrován: 30 zář 2010 15:55

Příspěvekod bravoGT1999 » 26 bře 2012 23:49

takm uz ho mam doma.jak sem cekal je to pomaly jak prase,ale problem vidim hlavne v OS VISTA. nevim jak to preinstalovat je to zasekany jak prase a RECOVER nefunguje:( trosku se bojim,ze dkyz zkusim instalaci noveho systemu treba pres USB nebo nejak z disku(nevim jak) ,tak se to sekne a nepojede zadny system.
jo a nevite co znamena kdyz bilka dioda WIFI oranzove a nejde pripojit? nebo nehleda zadne site. asi KO wifi ze?
ACER ASPIRE 7551 G - AMD x3 N830, ATI HD 5650, 4GB RAM, 640 GB

HP NW 8240 - INTEL pentium 4 2,13 GHz - L2 2 MB, ATI FIRE GL 5000, 1,5 GB, 80 GB

rousini
občas se tu ukáže
Příspěvky: 48
Registrován: 08 pro 2008 13:11

Příspěvekod rousini » 30 říj 2012 10:23

Když se řekne "Packard", tak se automaticky vybaví Hewlett Packard.
Pokud někomu dojde marketing a sáhne k takové ubohosti je pro mě nula, nýmand, šmécko něco jako totalitní zelinář či taxikář.
Takže dokud bude z čeho vybírat nemám důvod tuto značku neobcházet obloukem...


Zpět na „notebooky - ostatní značky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host