ASUS Mobile Theater 4.0

notebooky Asus a vše kolem nich
radkon
chodí sporadicky
Příspěvky: 13
Registrován: 02 čer 2006 18:10

ASUS Mobile Theater 4.0

Příspěvekod radkon » 11 črc 2006 18:18

Má někdo zkušenost s používáním tohoto programu? Jde mi především o to, jak opětovně vyvolat poslech rádia či televize po prvotním naladění.
Radiator a Dscaler nepomohli, vedli pouze k chybovým hláškám.
Mám čerstvě A7G. Díky za rady.

Robert
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 20 srp 2006 10:35

Příspěvekod Robert » 20 srp 2006 11:12

Mám starší verzi 3.0 a mám stím to progrmem stále nějaké lapálie hlavně se zvukem.

leon

Příspěvekod leon » 20 srp 2006 15:32

tak proč nepřejdeš na novější verzi?

Robert
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 20 srp 2006 10:35

Příspěvekod Robert » 21 srp 2006 16:14

A ke ji vezmu?

leon

Příspěvekod leon » 21 srp 2006 23:55

netušim, nemam Asus ... to se neda nekde stahnout? ... obrat se na Asus

radkon
chodí sporadicky
Příspěvky: 13
Registrován: 02 čer 2006 18:10

Příspěvekod radkon » 22 srp 2006 23:00

Asus MT je k dispozici ke stažení na http://support.asus.com/download/downlo ... uage=cs-cz
ve verzi A7D/G/V Mobile Theater 4.10 Application for WinXP. Já jsem však program opustil ve prospěch programu MediaPortal
http://www.team-mediaportal.com/
Myslím, že je mnohem lepší než MT se kterým se měl neustálé problémy.
Mluví česky a neustále se vyvíjí. Je free. Doporučuji vyzkoušet. Pro mne jediné negativum - nelze nahrávat z rádia přímo. Pro záznam používám Audacity. Jo a ještě mi nespolupracuje s dálkovým ovladačem, ale to přecházím.

petrjababa
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 19 říj 2006 19:20

mobile theater

Příspěvekod petrjababa » 19 říj 2006 19:42

supr ,dik ya odpovedi....mam s nim take problemy...jdu skusit stahnou novy.....mam verzi 4.0...dam pak vedet...

petrjababa
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 19 říj 2006 19:20

mobile theater 4.0 - asus a7jc

Příspěvekod petrjababa » 20 říj 2006 09:20

prosim o radu : nevite nekdo , jak nastavit casovac pro nahravani TV? resp. ja vim, ale nak mi to nefachá.kliknu na schedule a nastavim den hodiny minuty ,program ato uz je snad vse...pak z toho vyskacu a dlo na liste se mi objevi zeleej ctverecek jako ze je to nastaveny...sedim u toho a cekam ,jestli se to zapne, nemam spustenou zadnou jinou aplikaci....ono se to opravdu zapne , ale nahrava to jen nekolik munut a ne treba hodinu, jak jsem si nastavil...nastaveni mam dobre - cas a datum myslim...mista na disku taky...nevim, co s tim delat...když to zapnu rucne , tak to nahrava , dokud to nevypnu....dik moc , za nejaké zkusenosti....dik...

leon

Příspěvekod leon » 20 říj 2006 13:30

jakej mas OS a jakej souborovej system? ... jak velke je to video co se nahraje? ... mohl by to byt problem s maximalni velikosti jednoho souboru ... Potrebujes Win XP a NTFS ... FAT32 je tusim omezeno na 2GB soubory

Vlada Dutka
občas se tu ukáže
Příspěvky: 63
Registrován: 05 kvě 2006 14:00

Příspěvekod Vlada Dutka » 20 říj 2006 16:31

Maximalni velikost souboru ve FAT32 je omezen na 4GB, ale to nebude tenhle pripad, kdyz muze rucne nahravat kolik chce. Spis bych hledal nejakou (vim, ze to zni blbe) funkci jako treba vypinani HDD po nejake dobe necinnosti apod.

leon

Příspěvekod leon » 20 říj 2006 17:35

no ale kdyz nahrava, tak disk neni v necinnosti :)


Zpět na „notebooky Asus“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host