ASUS PRO64JV-JX103V

notebooky Asus a vše kolem nich
djmicho
chodí často
Příspěvky: 1731
Registrován: 27 zář 2008 18:40
Bydliště: Vysočina

Příspěvekod djmicho » 24 dub 2010 21:17

Prostě na tý kartě DX11 nepujde! DX11 mají pouze Atiny HD5XXX (až na vyjímky 5145 a 5165) a Nvidie 4kové řady
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]

DeLong
chodí často
Příspěvky: 575
Registrován: 07 lis 2009 22:25

Příspěvekod DeLong » 24 dub 2010 21:29

cortezzzCZ píše:takže jakmile bude hrat potřebovat dirextX 11tku, mám smůlu? nebo se tím budou nějak zabývat?

kazda hra v blizkej buducnosti bude urcite podporovat aj directX10.

cortezzzCZ
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 24 dub 2010 10:35

Příspěvekod cortezzzCZ » 24 dub 2010 21:37

DeLong píše:
cortezzzCZ píše:takže jakmile bude hrat potřebovat dirextX 11tku, mám smůlu? nebo se tím budou nějak zabývat?

kazda hra v blizkej buducnosti bude urcite podporovat aj directX10.


ok, díky za info

security_01

32/64bit?

Příspěvekod security_01 » 23 kvě 2010 09:38

ahoj, zaujímalo by ma aký systém tam bol povodne nainštalovaný,či win7 HP 64 / 32bit?
Môj PRO64jv-jx104v ma vydrž cca 2 hod - internet/office(15 - 25W), 1 hod HD movies/hry (> 40W).
grafika sa dá perfektne nastaviť pri ktorom programe/hre sa aktivuje gt 325m.
Neviete niekto či sa dajú tie modré diódy vypnúť?
Mam problém s Ubuntu 04.10, nemôžem sa dostať do safe mode. Funkčný ovládač grafiky zatiaľ nevyšiel, takže ten súčasný ani neinštalujte pretože potom si ani neškrtnete. So staršími verziami Ubuntu sa mi ani instilácia nepodarila spustiť.
Naposledy upravil(a) security_01 dne 19 čer 2010 21:03, celkem upraveno 1 x.

cyro3
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 17 dub 2010 13:15

Příspěvekod cyro3 » 25 kvě 2010 19:37

64bit je tam!
Nesekne ti obcas grafika tak na dve tri sekundy pri hrach?
Aj na asus fore som cital ze tie diody idu vypnut ze to je "zevraj" v biose. Ale skusil som vsetky tri verzie biosu dostupne pre tento NB a ani v jednej ta polozka nebola. Ani si nemyslim ze by to slo vypnut, lebo maju svoju funkciu - indikuju stav!
Asus Pro64Jv - 104

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 25 kvě 2010 19:41

"Nesekne ti obcas grafika tak na dve tri sekundy pri hrach?"
- Co dělají teploty?
stáhni hwmonitor a nech ho běžet, když budeš hrát.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

djmicho
chodí často
Příspěvky: 1731
Registrován: 27 zář 2008 18:40
Bydliště: Vysočina

Příspěvekod djmicho » 25 kvě 2010 20:04

alfah4ns: to neni teplotami, ale problém optimusu... maji stejně nedodělaný ovladače jak XGP u atiny.. já nevím, proč vůbec tyhle řešení vyrábijou, když neumijou zařídit pořádnou softwarovou podporu :roll:
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]

security_01

Teploty

Příspěvekod security_01 » 19 čer 2010 21:20

Ahoj, tiež mi to sem-tam zamrzne na 2-3 sec, ale stava sa mi to iba pri novších hrách ako napr NFS Shift, ale napr. pri mass effect 1 sa mi to nestalo.

Tu su namerané teploty pri hrani NFS Shift.
Rozdiely v teplotách s chladiacou podložkou a bez nej boli malé.

Obrázek
Naposledy upravil(a) security_01 dne 20 čer 2010 00:15, celkem upraveno 2 x.

cyro3
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 17 dub 2010 13:15

Příspěvekod cyro3 » 20 čer 2010 00:00

Ja som zatial najviac hral Shift a Batman AA. Shift je celkovo na tom zle, ked som cital na forach kompatibilitu s win7. a batman tusim ani raz nespravil to co shift.... cize myslim ze je to chyba hry. Uvidime co spravi novy NFS, ktory este nevysiel :?:
Asus Pro64Jv - 104


Zpět na „notebooky Asus“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti