Asus G73JH

notebooky Asus a vše kolem nich
LeAdEaR
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 21 čer 2010 22:21

Re: zamrznuti

Příspěvekod LeAdEaR » 16 črc 2010 18:38

Juhyyy píše:
LeAdEaR píše:
Juhyyy píše:
LeAdEaR píše:
Juhyyy píše:a jak se projevilo ěedou obrazovkou s pruhama? Dělá ti to i při hraní normal? Jestli jo tam máě problém jako zkkoro všichni tady se šedou smrtí. Jen některý to řešili biosem od Msi ale potom jsi po záruce... Já ho dal na záruku no.. uvidim.. jinak zkusim nejnovější ovladače..


no normalne obraz zustane normalni zadna zmena proste zamrzne takovy jaky je a nic stim nejde delat... a jeste bych se chtel zeptat, jak s ssd diskem kdyz to chci instalvoat tak mi to nenajde disk ale v sistemu je viditelny, v biosu sem dal rezim idle


Tak to bude chyba jinde to nevypadá na GSOD stim ti neporadím promin dej to na reklamaci a hotovo



tak sem problem vyresil nainstaloval z dvd system a poostupne pridaval ovladace z cd no a nakone to byly ty creativy na zvuk no ale ted mi sem tam po nejake chvili skoci takova seda obrazovka no ne cela seda takove pruhy proste no to je to GSOD??



Jo jo to je ono ale servis mi to vyřešil byli to ovladače ale musíš nainstalovat přesně ty co jsem sem hodil asi minulej tyden podívej se a stahni si je... už dva lidi potvrdili že snima to běhá parádně



ano, koukal jsem, a mohu take potvrdit 100% funkcnost:) takze take diky:)) je to vpohode vse uz, hral sme prince of persia toho nejnovejsiho a na plno a po dlouhem hrani nic:) takze super:))
ASUS G73JH-TZ062V
i7, 6gb ram, ATi 5870, FULL HD, 500Gb hdd + ssd kingston v+ series2 64Gb

kamca
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 210
Registrován: 13 črc 2009 18:38

Příspěvekod kamca » 16 črc 2010 19:48

Jo jo Ovladače jsou vyřešený a co ten novější BIOS?????
Komu ta 209 šlape??
Já tam mám zatím ten původní....

LeAdEaR
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 21 čer 2010 22:21

Příspěvekod LeAdEaR » 16 črc 2010 19:49

kamca píše:Jo jo Ovladače jsou vyřešený a co ten novější BIOS?????
Komu ta 209 šlape??
Já tam mám zatím ten původní....


ej no ja mam tu 209 a zatim zadny problem sem nemel... tak nevim no... asi ti moc nepomohu:) ani ty teploty jak tu pisou nemam tak hrozne ikdyz hraji
ASUS G73JH-TZ062V

i7, 6gb ram, ATi 5870, FULL HD, 500Gb hdd + ssd kingston v+ series2 64Gb

kamca
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 210
Registrován: 13 črc 2009 18:38

Příspěvekod kamca » 16 črc 2010 21:56

A odkud si to stahoval??
Nebo to máš po reklamaci??

Erricco
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 113
Registrován: 31 kvě 2010 23:48

Příspěvekod Erricco » 16 črc 2010 22:53

ja mam tiež ten novy BIOS , flashol som ho sám, beži v pohode.
Dnes som mal max teplotu 76 po dlhodobom hraní (pri 34 stupnoch vonku )

kamca
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 210
Registrován: 13 črc 2009 18:38

Příspěvekod kamca » 16 črc 2010 23:02

A může sem někdo hodit nějaký Link????

malymatko
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 20 kvě 2008 23:13

Příspěvekod malymatko » 17 črc 2010 22:38

nazdar... g73 mam uz nejakej ten patek... teploty co tady kdo uvadi pri BC2 70 stupnu je nesmysl... lita to ke kilu bezne, hraju s pretaktovanim 800/1000.... procak pres 70...

doel muzete videt teploty pri idle ve windows, pouzivam msi afterburner/amd gpu clock tool na underclock grafiky, jsou uz sice vbiosy ktery umi podtaktovat grafiku na entertainment rezim na 200/500, ale ja to prepinam ruco...


Obrázek
at home: Asus G73Jh
in the office: Lenovo T400

anyman
chodí sporadicky
Příspěvky: 17
Registrován: 17 bře 2009 18:15

Příspěvekod anyman » 18 črc 2010 12:47

Takhle mi dopadl Asus po cca 4měsících..

http://img188.imagevenue.com/img.php?im ... 2_23lo.jpg

kamca
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 210
Registrován: 13 črc 2009 18:38

Příspěvekod kamca » 18 črc 2010 12:51

Hm tak to je HNUS !!!! :( :( :( :( :?

reset007
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 01 čer 2010 14:52

Příspěvekod reset007 » 18 črc 2010 13:01

jak se ti to povedlo???

anyman
chodí sporadicky
Příspěvky: 17
Registrován: 17 bře 2009 18:15

Příspěvekod anyman » 18 črc 2010 13:13

Nijak,nevím,asi display v řiti,když to hodím přes HMDI na LCD,tak šlape normálně,začalo to asi před 14dny pří spuštění hry mi skočili tyhle pruhy,pak zase zmizely,ted už tam jsou i při staru ntb..

kamca
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 210
Registrován: 13 črc 2009 18:38

Příspěvekod kamca » 18 črc 2010 18:53

Zdravím.
Jenom mě tak napadlo když necháte v počítači pustit-
Index Uživatelských zkušeností se systémem Windows na jaké číslo se dostanete ??? Já mám 5,9

malymatko
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 20 kvě 2008 23:13

Příspěvekod malymatko » 18 črc 2010 18:58

kamca píše:Zdravím.
Jenom mě tak napadlo když necháte v počítači pustit-
Index Uživatelských zkušeností se systémem Windows na jaké číslo se dostanete ??? Já mám 5,9
Obrázek
at home: Asus G73Jh

in the office: Lenovo T400

kamca
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 210
Registrován: 13 črc 2009 18:38

Příspěvekod kamca » 18 črc 2010 19:02

Tak ty čísla mám trochu jiný.. Jak děláš ty obrázky?????

kamca
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 210
Registrován: 13 črc 2009 18:38

Příspěvekod kamca » 18 črc 2010 19:03

Já mám Grafika a Herní Grafika 7,2 a ty máš 7,4 jak je to možné????
Všechno mám nastavený na Výkon !!!! :cry:


Zpět na „notebooky Asus“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti