Asus PRO66IC-touchpad-Opraven!Začala zlobit K50AB-pomoc pls!

notebooky Asus a vše kolem nich
Paulie TDi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 76
Registrován: 22 srp 2009 10:16

Asus PRO66IC-touchpad-Opraven!Začala zlobit K50AB-pomoc pls!

Příspěvekod Paulie TDi » 25 pro 2009 09:23

Dobrý den,včera mě přinesl Ježíšek notebook(K50AB-SX044V) a sestřence taky(PRO66IC),má problém s touchpadem u PRO66IC.Když najede na položku tak se jí sama automaticky otevře,což je fakt dost blbý, v nastavení sme nic nenašli,jak bysme to zprovoznili.Nutně váš všechny prosím o radu,abyto chodilo.Díky moc :wink:
Naposledy upravil(a) Paulie TDi dne 26 pro 2009 16:40, celkem upraveno 1 x.
ASUS K50AB-SX044V K.O a k němu na cesty ACER ASPIRE ONE D257 , HP Probook 450

ondla.sek
občas se tu ukáže
Příspěvky: 42
Registrován: 11 říj 2008 08:09

Příspěvekod ondla.sek » 25 pro 2009 20:50

jezisek mi ho taky nahodou nadelil a to s tim touchpadem se mi taky obcas stane ale myslim ze je to normalni spis je to tim ze clovek nevedomky klikne je to dost citlivy...
ASUS PRO66IC-JX110V/ C2D T5900/ 16" LED CS 1366x768/ GT220M 1GB/ 4GB/ 500GB 5.4k/ DVD/ WF/ CAM/ HDMI/ WIN 7 HP

Paulie TDi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 76
Registrován: 22 srp 2009 10:16

Re: Asus PRO66IC-touchpad zlobí!

Příspěvekod Paulie TDi » 26 pro 2009 16:31

Tak u PRO66IC problém vyřešen :wink: . Ale mám problém zase já u K50AB ,ze zvědavosti sem nainstaloval GTA 4 jestli "šlape" a ono kupodivu šlo na high detaily a rozlišení 1366*768 (nevim přesně jak to je :D ) tak si řikám dobrý ,tak chvili hraju a vyndal jsem kabel na napájení a začlo se to mírně "škubat" tak jsem z Ulozto.cz stáhnul patch 1.0.4(nebo tak nějak) a spustil jsem (ntb byl na napájení)hra šlapala výborně,ale jak jsem zase vytáhnul kabel tak se žačla ted už mín hra "sekat".Mohl by mi někdo poradit co s tím , jo a OS je W7 Home Premium origo..díky moc :)
ASUS K50AB-SX044V K.O a k němu na cesty ACER ASPIRE ONE D257 , HP Probook 450

Uživatelský avatar
stavač
chodí často
Příspěvky: 766
Registrován: 12 kvě 2009 05:44
Bydliště: Hruboňovo-SR Zaporožie-Ukraina
Kontaktovat uživatele:

Re: Asus PRO66IC-touchpad zlobí!

Příspěvekod stavač » 26 pro 2009 18:38

Paulie TDi píše:Tak u PRO66IC problém vyřešen :wink: . Ale mám problém zase já u K50AB ,ze zvědavosti sem nainstaloval GTA 4 jestli "šlape" a ono kupodivu šlo na high detaily a rozlišení 1366*768 (nevim přesně jak to je :D ) tak si řikám dobrý ,tak chvili hraju a vyndal jsem kabel na napájení a začlo se to mírně "škubat" tak jsem z Ulozto.cz stáhnul patch 1.0.4(nebo tak nějak) a spustil jsem (ntb byl na napájení)hra šlapala výborně,ale jak jsem zase vytáhnul kabel tak se žačla ted už mín hra "sekat".Mohl by mi někdo poradit co s tím , jo a OS je W7 Home Premium origo..díky moc :)


To preto ti to začalo sekat hru po vytiahnuti kabelu z napajania lebo notbuk sa prehodil na šetrič energie skrz baterku
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Paulie TDi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 76
Registrován: 22 srp 2009 10:16

Re: Asus PRO66IC-touchpad zlobí!

Příspěvekod Paulie TDi » 26 pro 2009 19:18

stavač píše:To preto ti to začalo sekat hru po vytiahnuti kabelu z napajania lebo notbuk sa prehodil na šetrič energie skrz baterku


A jde to nějak vypnout?Asi blbá otázka,ale je to muj prvni Ntb ,tak dyztak sorry :wink:
ASUS K50AB-SX044V K.O a k němu na cesty ACER ASPIRE ONE D257 , HP Probook 450

ondla.sek
občas se tu ukáže
Příspěvky: 42
Registrován: 11 říj 2008 08:09

Příspěvekod ondla.sek » 26 pro 2009 20:37

presne tak prepl se ti rezim...pravo dole klikni na napajeni a najdi si tam rezim vysoký výkon nebo tak něco
ASUS PRO66IC-JX110V/ C2D T5900/ 16" LED CS 1366x768/ GT220M 1GB/ 4GB/ 500GB 5.4k/ DVD/ WF/ CAM/ HDMI/ WIN 7 HP

Paulie TDi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 76
Registrován: 22 srp 2009 10:16

Příspěvekod Paulie TDi » 26 pro 2009 23:16

ondla.sek píše:presne tak prepl se ti rezim...pravo dole klikni na napajeni a najdi si tam rezim vysoký výkon nebo tak něco


Tak jsem skusil to co jste mi poradili a porad se "grybe" no ono to bylo stejne jen na skousku a navic ho mam na deskopu tkze me zase az tak nevadi :wink:
ASUS K50AB-SX044V K.O a k němu na cesty ACER ASPIRE ONE D257 , HP Probook 450

tchomasek
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 28 čer 2009 19:48

Příspěvekod tchomasek » 27 pro 2009 23:25

Slyšel sem že tohle podtaktovávání CPU se dá vypnout na BIOSu, ale jak, na to se mě neptej.

Michal27
zlobivá kočička
Příspěvky: 3172
Registrován: 25 lis 2006 15:51

Příspěvekod Michal27 » 27 pro 2009 23:58

Je to logicky, ze na baterku ti nepojede plnym vykonem, aby se za pul hodky vycucla baterka. Kdyz chces hrat, potrebujes napajeni, jinak nehraj. Je to tak u vsech notebooku a je to normalni. Baterie proste nema tolik sily, aby to utahla.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

Uživatelský avatar
stavač
chodí často
Příspěvky: 766
Registrován: 12 kvě 2009 05:44
Bydliště: Hruboňovo-SR Zaporožie-Ukraina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stavač » 28 pro 2009 06:07

Michal27 píše:Je to logicky, ze na baterku ti nepojede plnym vykonem, aby se za pul hodky vycucla baterka. Kdyz chces hrat, potrebujes napajeni, jinak nehraj. Je to tak u vsech notebooku a je to normalni. Baterie proste nema tolik sily, aby to utahla.


To je pravda čo si napisal lebo ja som stovky všelijakyck notbukov nainštaloval ale neviem prečo ja mam acer 5530 a u toho to neroby ked trebarz hravam PS1 cez emulator a hry či idu cez USB kluč alebo HDD no ale baterka sa dost rychlo vyštavi, roby to aj v XP a viste ale som to som ešte neskušal vo W7
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Paulie TDi
občas se tu ukáže
Příspěvky: 76
Registrován: 22 srp 2009 10:16

Příspěvekod Paulie TDi » 29 pro 2009 17:14

Oukej :wink: Tak moc díky :wink: LOCK PLEASE!!
ASUS K50AB-SX044V K.O a k němu na cesty ACER ASPIRE ONE D257 , HP Probook 450


Zpět na „notebooky Asus“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů