Startovací tlačítka - A6Km-Q72

notebooky Asus a vše kolem nich
Verxes
občas se tu ukáže
Příspěvky: 97
Registrován: 26 led 2007 10:03
Kontaktovat uživatele:

Startovací tlačítka - A6Km-Q72

Příspěvekod Verxes » 26 led 2007 10:09

Nazdar,
lze nějak přiřadit startovacímu tlačítku jinou funkci? Konkrétně myslím tlačítko programu Power4 gear, jelikož používám program RightMark,který mi více vyhovuje..
Chtěl bych tomuto tlačítku přiřadit například nějakou jinou aplikaci..
Lze to?? Dík

vito45
chodí často
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 27 led 2007 12:59

I mňa by zaujimalo či sa da nastaviť to tlačidlo nejako na rightmark...

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 27 led 2007 13:02

Vím pouze o jedné variantě a ta je celkem neprůchodná, protože má za následek nefunkčnost zapínání wifi přes Fn+F2.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

Verxes
občas se tu ukáže
Příspěvky: 97
Registrován: 26 led 2007 10:03
Kontaktovat uživatele:

Asi nejde..

Příspěvekod Verxes » 28 led 2007 00:43

Podle firmy Asus to nejde.. prej je to napevno, ale já říkam, že všechno jde když se chce... takže určitě to nějak pujde... ale jak??

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 28 led 2007 00:56

"Napevno" neboli blbě je napsaná nějaká jejich .dll knihovna která má na starosti obsluhu obsluhu hotkeys a diod předního panelu. Jestli mi dá někdo řešení jak pomocí audio dj spuštět a ovládat winamp(ne jenom << a >>), tak mu budu neskonale vděčnej.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

admxx
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 134
Registrován: 29 pro 2006 23:16

Příspěvekod admxx » 28 led 2007 17:57

njn...tohle uz se tady parkrat resilo a bez vysledku.... bud to nejde nebo je to polovicate reseni

Xampik

Příspěvekod Xampik » 20 úno 2007 16:48

Peca-on-line píše:"Napevno" neboli blbě je napsaná nějaká jejich .dll knihovna která má na starosti obsluhu obsluhu hotkeys a diod předního panelu. Jestli mi dá někdo řešení jak pomocí audio dj spuštět a ovládat winamp(ne jenom << a >>), tak mu budu neskonale vděčnej.


no a co že je to v *.dll ? skoda že ty kurv* nemají na stránkách projekt (otevřenej) , že kdo třeba dělá trcohu do porgramování tak by si to mohl přepsat :( , ne že by se *.dll nedala editovat,ale normální člověk ot asi nedá.Kdo umi assembler neni co řešit -->jazyk pro jedno čipy ale stale se v nem dela treba v tomto jazyku se crackuji hry (odstranuji se ochrany z dll a exe :) )

vitek
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 08 bře 2007 09:30
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod vitek » 08 bře 2007 09:32

Koukal jsem na internet a hledal sjem jak si Audio DJ přenastavit na Winamp a našel jsem zajímavý příspěvek v jednom polském foru. Však sami se mrkněte: http://power4gear.bk-kicks.com/hcontrol.htm
Pokud to zprovozníte a správně vám to pude napište pls... dík

vitek
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 08 bře 2007 09:30
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod vitek » 08 bře 2007 14:51

sry že píšu znovu ale konečně jsem to ozoušel a funguje to

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 08 bře 2007 15:28

Od toho tu máme tlačítko EDIT :wink:.

Funguje ti zapínání wifi přes Fn+F2? .....já už sem tohle někdy zkoušel a musel se vrátit k původním právě kvůli té wifi.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

vitek
chodí sporadicky
Příspěvky: 6
Registrován: 08 bře 2007 09:30
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod vitek » 08 bře 2007 16:55

jo ja vim, ale chci mít lepší hodnocení :D sry za spaming ale taky je o hodne víc a jasnějc vidět pro amatéry že se mi to podařilo a že se toho nemusej bát a můžou jít do toho taky


Zpět na „notebooky Asus“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti