Hlučnost Asus A6KM s ML37

notebooky Asus a vše kolem nich
kaves
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 17 led 2007 15:10

Hlučnost Asus A6KM s ML37

Příspěvekod kaves » 17 led 2007 16:02

Zdravím vespolek. Předem se omlouvám jestli se toto téma řešilo někdy dříve. Rád bych pořídil Asus A6KM s procesorem AMD Turion64 ML37 a velmi by mě zajímalo jak je na tom tenhle model s hlučností (díky většímu tepelnému výkonu procesoru ML37). Může někdo objektivně porovnat hlučnost např. s řadou Asus A6R nebo jiným se Celeronem? Děkuji monohokrát za odpovědi.

CYBERDREAM
občas se tu ukáže
Příspěvky: 35
Registrován: 03 led 2007 16:31

Příspěvekod CYBERDREAM » 18 led 2007 10:08

No mám notebook teď cca týden zapnutý na max výkon na síť
Větráček, jak kdy, většinou je hluk snesitelný, akorát u her, jede na plný pecky.
Režim High performance, presentation, hlučnost ok, zapne se párkrát
ASUS A6KM, AMD TURION 64 ML37 2Ghz, 1GB DDR RAM, GEFORCE GO 7300, HDD 100GB ATA100 5400 OT
My car Porsche 944 S2, 2990 ccm, 16V, 155kW, 211 ps

sherekhan
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 28 lis 2006 16:03

hlučnost

Příspěvekod sherekhan » 18 led 2007 13:43

Zálěží na co jsi zvyklý a v jakém prostředí děláš. Když jsi ve velkym tichu (večer, v noci doma) tak je to dost rušivé. I na nejnižší performance když nic moc neděláš tak to dělá rámus 2 minuty jo a 3 minuty ne. Neni to nic příjemnýho. Známý co má Celeron ho má krásně tichoučkej :(

kaves
chodí sporadicky
Příspěvky: 2
Registrován: 17 led 2007 15:10

Příspěvekod kaves » 19 led 2007 07:59

Diky za prispevky, asi se budu muset poohlidnout po jinem nb - nehlucny provoz je u me v zebricku pozadavku az na prvnim miste 8)

Xampik

Příspěvekod Xampik » 19 led 2007 15:32

no vybýral jsem mezi A6M Q050 a A6KM Q72 , a nakonec jsem se rozhodl pro A6M protoze jsme se na zive docetl ze hodne topi,vetracek se nazastavi,ma vysokou spotrebu diky USB (nevym jestli je to uz vyreseno pres nejaky ovladac ci patch) , ale muzu ti rict ze ten A6M vubec neslysim vubec kdyz jedu na netu ale kdyz hraju (carbon,ghotic 3,call of duty 2,battlefiled 2) tak uz je slyset ale ne nejak extremne

btw koukni na dalsi prispevky nekdo psal ze vzal kus hadru a "narval" ho na vetracek u A6Km

vito45
chodí často
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 27 led 2007 13:02

zniženim napetia sa mi celkom slušne znižila hlučnosť

achiles
občas se tu ukáže
Příspěvky: 75
Registrován: 17 pro 2006 03:07

Příspěvekod achiles » 30 led 2007 00:36

muzu se optat, kde to napeti snizujes? neni ntb pak treba nestabilni?
Asus A6KM-Q072 / Turion 64 ML37 2Ghz, 1GB RAM, GeForce GO 7300 256MB, 100GB, DVD-RW, WIFI, BT

CYBERDREAM
občas se tu ukáže
Příspěvky: 35
Registrován: 03 led 2007 16:31

Příspěvekod CYBERDREAM » 30 led 2007 17:17

Předpokládám, že přes Power4Gear snižuje napětí
ASUS A6KM, AMD TURION 64 ML37 2Ghz, 1GB DDR RAM, GEFORCE GO 7300, HDD 100GB ATA100 5400 OT

My car Porsche 944 S2, 2990 ccm, 16V, 155kW, 211 ps

vito45
chodí často
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 04 úno 2007 18:10

RightMark ;)


Zpět na „notebooky Asus“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti