Asus A6Ja-Q020

notebooky Asus a vše kolem nich
sahlepik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 42
Registrován: 02 čer 2006 15:39
Bydliště: Havířov

Příspěvekod sahlepik » 28 čer 2006 15:28

Já už mám jasno....čekám na ASUS A6T a to pro jeho výbavu, značku (ASUS) a cenu za tuto výbavu. Ovšem praktické dojmy ti z tohoto notebooku asi nikdo nesdělí, dokud ho nebude možné koupit a otestovat :wink:

sahlepik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 42
Registrován: 02 čer 2006 15:39
Bydliště: Havířov

Příspěvekod sahlepik » 28 čer 2006 15:32

Krevety píše:no nevim jesi ten nemecky nebyl ten s tou grafikou 64bit .P


Máš pravdu krevety, mám pocit že místo nVidia Go 7600 512MB TurboCache (256MB nesdílených) je v "německé verzi" Go 7300. Vím že rozdílů je více a jsou vždy k horšímu. Už vidím jak se spoustu nebohých zákazníků nechá nalákat od některých nepoctivých prodejců. Ale těch není doufám moc.

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 28 čer 2006 15:32

uricte to nebude spatny kup, pak muzes ostatnim poreferovat :)
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Spyke
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 255
Registrován: 29 kvě 2006 20:39

Příspěvekod Spyke » 28 čer 2006 15:34

Ale mne se zda ze je lepsi Intel nez Amd.A Take se mi moc nezamlouva ten nisi takt nez ma treba Toshiba a jeste ma HDD PATA.A muze prosim vas nekdo srovnat nebo rici jaka je vykonnejsi tyto dve graf.karty ATI X1600 a NVidia 7600

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 28 čer 2006 15:34

sahlepik píše:mám pocit že místo nVidia Go 7600 512MB TurboCache (256MB nesdílených) je v "německé verzi" Go 7300. Vím že rozdílů je více a jsou vždy k horšímu. Už vidím jak se spoustu nebohých zákazníků nechá nalákat od některých nepoctivých prodejců. Ale těch není doufám moc.

ja jen ze uz tu byla X1600 64bit mem, doufam ze u Go7600 tam namontuji spravnou 128bit sbernici :)
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

sahlepik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 42
Registrován: 02 čer 2006 15:39
Bydliště: Havířov

Příspěvekod sahlepik » 28 čer 2006 15:35

jasně, ale až v září, přece jen inet mám jen v práci a pozítří začínají prázdniny... :lol:

Spyke
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 255
Registrován: 29 kvě 2006 20:39

Příspěvekod Spyke » 28 čer 2006 15:36

A take nikdo nevi jestli bude tak spatna teplota

A toshiba A100-237 ma X1600 64bit nebo 128bit???

Spyke
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 255
Registrován: 29 kvě 2006 20:39

Příspěvekod Spyke » 28 čer 2006 15:38

Ale mne se zda ze je lepsi Intel nez Amd.A Take se mi moc nezamlouva ten nisi takt nez ma treba Toshiba a jeste ma HDD PATA.A muze prosim vas nekdo srovnat nebo rici jaka je vykonnejsi tyto dve graf.karty ATI X1600 a NVidia 7600

sahlepik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 42
Registrován: 02 čer 2006 15:39
Bydliště: Havířov

Příspěvekod sahlepik » 28 čer 2006 15:40

Spyke píše:Ale mne se zda ze je lepsi Intel nez Amd.A Take se mi moc nezamlouva ten nisi takt nez ma treba Toshiba a jeste ma HDD PATA.A muze prosim vas nekdo srovnat nebo rici jaka je vykonnejsi tyto dve graf.karty ATI X1600 a NVidia 7600


http://notebook.cz/__/,clanky,technolog ... index.html

Core duo od intelu i Turion64 X2 od amd budou podávat oba kvalitní výkon dvou jader, pokud to aplikace a OS využijí. na kmitočet se nedívej, dneska už se dávno nejde cestou "hrubé síly" jako u architektury NetBurst, ale cestou jinou, efektivnější zpracovávání instrukcí, což přináší architektira Core od intelu a něco podobnho má i AMD

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 28 čer 2006 15:42

sahlepik píše:jasně, ale až v září, přece jen inet mám jen v práci a pozítří začínají prázdniny... :lol:

no k takovemuto stroji by ti internet doma, nebo kdekoliv jiste slusel, snad to neni otazka penez :wink:
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

sahlepik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 42
Registrován: 02 čer 2006 15:39
Bydliště: Havířov

Příspěvekod sahlepik » 28 čer 2006 15:48

Otázka peněz né, jen od září do června ho mám zdarma v práci a červenec-srpen jsem stejně pořád pryč :wink:

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 28 čer 2006 15:53

no uvidis na notaku te to bude mrzet... treba by se ti hodil takovy twist internet :)
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Spyke
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 255
Registrován: 29 kvě 2006 20:39

Příspěvekod Spyke » 28 čer 2006 21:29

Chci se zeptat jestli ma nekdo skusenosti s tymto ntb??A jak by jste ho ohodnotil

macoD
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 27 kvě 2006 19:21

Příspěvekod macoD » 28 čer 2006 21:52

Krevety píše:no jestli mas na HDD 63stupnu, tak ti do pul roku shori!


A co sa stym da robit? Je to vada len mojho notebooku?

Momentalne len browsovanie na nete:
CCa 22:00
Vonku teplota: 21 C
Cpu load: 1%
Cpu: 62
Hdd: 56

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 28 čer 2006 21:59

to je fakt moc, nelzou ty senzory ?? ja mivam v idle 36... a pochybuju ze to mam nejak extra chlazeny. Jaky disk tam mas?
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)


Zpět na „notebooky Asus“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti