Dell XPS M1530

notebooky DELL (Precision, Latitude, Inspiron) a vše kolem nich
mivlak
chodí často
Příspěvky: 1278
Registrován: 22 říj 2007 22:41

Příspěvekod mivlak » 02 pro 2008 17:34

spirit.the: víš jaký je tam podvod? nedostaneš NBD, a případná oprava se řeší přes EW, a ne telefonická objednávka alá NBD...

jo a 8400M GT, tam určitě není, je tam totiž 8400M GS :wink:
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT

BrotHell
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 05 pro 2008 11:59

Příspěvekod BrotHell » 05 pro 2008 12:17

jak je na tom xpsko s gf8600gt myslite ze tendle notas zvladne i nejaky budouci hry jako gta4 ? Celkem se mi libi zpracovani takze o nem uvauju
Dik

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 05 pro 2008 12:28

1530 s 8600gt dost topi a zere...za ty prachy bych se poohledl radeji po nejakem elitebooku 8530 s HD3650, od 30k ho taky sezenes a kvalita bude luxusni (slitinove telo, 3r zaruka)

totizto 8400/8600 maji (nevim, jetsli vsechny, nebo jen nektere serie) problemy s konstrukci cipu a odchazeji...

vykon hd3650 bude o trochu vyssi jak 8600gt...jinak temer vsechny dnesni hry zvladnou obe na ty stredni detaily... teda krom GTA 4, pac ta ma tak zpraseny engine, ze s ni maji problem i 2x vykonne karty
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

BrotHell
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 05 pro 2008 11:59

Příspěvekod BrotHell » 05 pro 2008 16:22

ok me se jednalo spis o ten dell pac mam zajimavou moznost ho koupit levne ale diky za nazor=)

Zwick
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 20 kvě 2008 16:57

Příspěvekod Zwick » 18 pro 2008 10:16

Mautinek píše:hm hm, tak to budu muset zapátrat někde v nastavení, mě nefungují ani hotkeys tlačítka nad klávesnicí např. na WinAmp atd.

Mám ještě jeden problém... když vypnu wi-fi přepínačem (na pravé straně vedle mechaniky) a znovu ho zapnu, tak se mi wi-fi už nezapne, nevíte, jestli se to dá někde nastavit? hledal jsem ale bezúspěšně... díky


K té druhé chybě... Dělá mi to také.... Když jsem volal na dell, že už toho mám opravdu plné zuby, tak mě přesvědčovali, že nikdy nic takovýhleho nikdo neměl, a že jsem sám, a že mám dosraný visty.... Dělá mi to od prvopočátku, kdy jsem notebook vybalil z krabice... :roll:
XPS M1530
T9300, 2GB, 8600M GT @ 8700M GT, fullHD 1920x1200 display, 160GB 5.4k disk, 3yrs NBD, 3yrs ADC
+ LCD 27" Dell 2709W

Pono

Příspěvekod Pono » 03 led 2009 09:12

Kupoval som Dell xps m1530 z UK a mam nan 1 rocnu NBD zaruku ktora mi skonci v aprili.Kedze sa obavam ci sa mi notas nepokazi rozmyslam o predlzeni zaruki o dalsi rok.Nemate niekto skusenosti ako sa da predlzovat zaruka v zahranici?
Este by som potreboval vediet ked vlete vyslo na javo ze nvidia gpu cipi su vadne v dell notebookoch ci dell nepredlzoval zaruku na notebookoch s nvidia cipmi.
A mala otazocka k Viste aj vam notebook tak potichu piiiska ked mate vistu?Pod xp nepocujem ziadny piskot ale pod vistou ano zrejme to bude nejakymi ovladacmi na hardware.

Mautinek
občas se tu ukáže
Příspěvky: 43
Registrován: 05 črc 2007 20:44
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mautinek » 03 led 2009 19:05

Zwick píše:K té druhé chybě... Dělá mi to také.... Když jsem volal na dell, že už toho mám opravdu plné zuby, tak mě přesvědčovali, že nikdy nic takovýhleho nikdo neměl, a že jsem sám, a že mám dosraný visty.... Dělá mi to od prvopočátku, kdy jsem notebook vybalil z krabice... :roll:


Mě na chvíli pomohlo (tuším než jsem ntb resetl) úprava v BIOSu jak tu někdo popisoval. Ale po restartu se mi to zase nedaří zapnout...
DELL XPS 1530 - 15.4" 1680x1050, 2.5 GHz, 4 GB RAM, nVidia 8600GT, HDD 320GB 5400 rpm, Windows 7 Professional, 64bit

Mautinek
občas se tu ukáže
Příspěvky: 43
Registrován: 05 črc 2007 20:44
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mautinek » 21 led 2009 22:41

Nemá někdo zkušenost s "přeblikáváním" ledek pro numlock, scroll lock a caps lock? jsem přeinstaloval Visty a občas mi to tam bliká jako Knight Rider :D nevím jestli to je ovladačema, nebo čím...

Nevíte, jak se na to jmenují ovladače? Mám tu Dell QuickSet, ale nevím jestli to je i k tem ledkam...
DELL XPS 1530 - 15.4" 1680x1050, 2.5 GHz, 4 GB RAM, nVidia 8600GT, HDD 320GB 5400 rpm, Windows 7 Professional, 64bit

lexicon
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 20 kvě 2008 23:21
Bydliště: Praha

Příspěvekod lexicon » 22 led 2009 08:28

Me XPSko vylozene takhle blika jenom pri startu a blikaji takle pouze diody multimedialnich tlacitek. Pochybuju ze na kontrolu ledek pro Num, Caps atd jsou potreba nejake ovladace.

Jeste me napada nepouzivas nahodou Mirandu s pluginem keyboardnotify.dll?
Lenovo ThinkPad X220 | Ci5 2520M 2,5GHz | 4GB RAM | Intel HD 3000 | mSATA Intel 310 80GB SSD + SATAII 320GB 7200ot HDD | Win 7 Professional x64 + Ultrabase Series 3
bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330

Mautinek
občas se tu ukáže
Příspěvky: 43
Registrován: 05 črc 2007 20:44
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mautinek » 22 led 2009 08:33

lexicon: Po reinstalu jsem si stáhl Aurora Miranda Pack a keyboardnotify.dll tam opravdu je:-) Díky moc, zkusím jestli to nedělá Miranda...
DELL XPS 1530 - 15.4" 1680x1050, 2.5 GHz, 4 GB RAM, nVidia 8600GT, HDD 320GB 5400 rpm, Windows 7 Professional, 64bit

lexicon
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 106
Registrován: 20 kvě 2008 23:21
Bydliště: Praha

Příspěvekod lexicon » 22 led 2009 09:54

To bude ono, signalizuje to blikanim diod klavesnice prichozi udalosti.
Lenovo ThinkPad X220 | Ci5 2520M 2,5GHz | 4GB RAM | Intel HD 3000 | mSATA Intel 310 80GB SSD + SATAII 320GB 7200ot HDD | Win 7 Professional x64 + Ultrabase Series 3

bylo: Lenovo 3000 V200, DELL XPS M1330

Mautinek
občas se tu ukáže
Příspěvky: 43
Registrován: 05 črc 2007 20:44
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mautinek » 22 led 2009 14:19

Je to opravdu ono, dá se tam nastavit spousta zbytečností, jak to má blikat, jak rychle atd:-) Díky moc ;)
DELL XPS 1530 - 15.4" 1680x1050, 2.5 GHz, 4 GB RAM, nVidia 8600GT, HDD 320GB 5400 rpm, Windows 7 Professional, 64bit

ROMIK
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 143
Registrován: 22 črc 2007 20:59

Příspěvekod ROMIK » 19 úno 2009 19:44

Jak máte citlivý ten multimediální dotykový panel na dotek.
Reaguje vám to na slabý dotek.

PS-kdo má new bios A12.Nezdá se vám,že se skrátila doba na baterku.
Díky za info.

Bebich

Disk

Příspěvekod Bebich » 06 bře 2009 11:04

Zdravim, mam problem s xps.
Preinstaloval sem visty a od ty doby se mi disk porad vypina a hned zase zapina. Ve vistach sem sice nastavil, aby se disk nikdy nevypinal, ale to nepomaha. Je to strasne rusivy. Ovladace sem instaloval z cd co bylo k tomu. Nestalo se to nekomu? diky

tomtm
občas se tu ukáže
Příspěvky: 27
Registrován: 22 dub 2008 10:12

Příspěvekod tomtm » 08 bře 2009 13:58

Zdravim, uvazuji o koupi chladici podlozky. Mam XPS 1530 s 9-clankovou baterii. Tak bys se chtel zeptat jestli o nejaky dobry pro tento tip notebooku nevite? Zatim uvazuju tyto:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48633
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51905


Zpět na „notebooky DELL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host