DELL INSPIRON N5110 - Jak zprovoznit mikrofon v počítači ?

notebooky DELL (Precision, Latitude, Inspiron) a vše kolem nich
Lenisek
chodí sporadicky
Příspěvky: 13
Registrován: 20 čer 2012 19:01

DELL INSPIRON N5110 - Jak zprovoznit mikrofon v počítači ?

Příspěvekod Lenisek » 20 čer 2012 19:07

Ahoj všem , omlouvám se jestli jsem ve špatné sekci ale jsem tu nová tak se tu musím trochu rozkoukat.. Ale k věci..
Mám problém s tím , že mi nejde jakýmkoliv způsobem zprovoznit mikrofon v počítači .. Zkoušela jsem snad už vše- možné i nemožné a pořád nic .. :( Může mi někdo z vás poradit jak na to ? Dííky moc všem :)

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1533
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Příspěvekod admin » 21 čer 2012 17:20

máš původní instalaci od výrobce? ... v jakém programu se to snažíš zprovoznit? ... vidíš mikrofon v přehledu zařízení? ... nevim jak jsi zdatna a kam si se uz dostala ...

Lenisek
chodí sporadicky
Příspěvky: 13
Registrován: 20 čer 2012 19:01

Příspěvekod Lenisek » 25 črc 2012 21:01

Mám všechno původní, nic jsem v počítači neměnila.. V programu? Asi budu za úplnýho idiota ale když jsem se ptala po známých tak mi bylo řečeno že program nepotřebuju.. tak jsem ho neřešila.. :shock: :( Jinak v tom přehledu zařízení se mi mikrofon objeví..

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1533
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Příspěvekod admin » 25 črc 2012 21:44

no ale jak víš, že nefunguje? ... v nějakém programu se pravděpodobně snžíš aby něco nahrával nebo aby si s někým mohla mluvit ... v jakém programu to je?

Lenisek
chodí sporadicky
Příspěvky: 13
Registrován: 20 čer 2012 19:01

Příspěvekod Lenisek » 28 črc 2012 23:22

Blbě jsem Tě pochopila, omlouvám se.. Zkoušela jsem to přes Skype.. Webka funguje v pohodě ale mikrofon je hluchý.. :( :x

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1533
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Příspěvekod admin » 31 črc 2012 21:56

zkus ve Skype v menu Nástroje >Zvuková zařízení > Mikrofon ... je tam pod šipečkou více mikrofonů? ... máš zaškrtnuto "Automaticky nastavit mikrofon"?

Lenisek
chodí sporadicky
Příspěvky: 13
Registrován: 20 čer 2012 19:01

Příspěvekod Lenisek » 01 srp 2012 22:30

Jojo to všechno tam je, i zaškrtnuto automatický nastavení mikrofonu

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1533
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Příspěvekod admin » 02 srp 2012 16:04

a je pod tou šipečkou více mikrofonů? ... pokud ano, vyber jiný než máš aktuálně

Lenisek
chodí sporadicky
Příspěvky: 13
Registrován: 20 čer 2012 19:01

Příspěvekod Lenisek » 05 srp 2012 15:46

Jsou ta další 2 možnosti - dala jsem Mikrofon- vstup vnějšího zdroje.. Ale co dál? :cry:


Zpět na „notebooky DELL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti