Alienware M17x R3 s ATi HD6990M

notebooky DELL (Precision, Latitude, Inspiron) a vše kolem nich
orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8358
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Alienware M17x R3 s ATi HD6990M

Příspěvekod orgasmic » 07 říj 2011 21:04

Ahoj, tak už ho mám konečně doma.
Dojmy naprosto fantastické...úžasné zpracování, design famózní a neskutečně krásné podsvícení a nejlepší audio, co jsem zatím měl.

Konfigurace Core i7 2630QM, 8GB DDR3, ATi HD6990M 2GB DDR5, 750GB 7200ot, snad nejlepší podání barev u notebooku WLED 1920x1080, BD mechanika.

Později doplním fotky a jdu testovat.
Asus G703VI

TheFerune

Příspěvekod TheFerune » 07 říj 2011 21:18

Na kolik tě vyšel?

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8358
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 07 říj 2011 21:26

40tis s roční NBD zárukou.
Asus G703VI

Deegr
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 442
Registrován: 25 bře 2010 18:47

Příspěvekod Deegr » 07 říj 2011 21:28

Já chci taky :( Moc závidím. Hoď pak výsledky nějakých benchmarků + dojmy z hrání. Hlavně mě zajímá BF3 beta a Rage.Jinak tento thread by měl být asi pod Dell,než pod ostatní značky.
Goldmax Neptune 2.0, Core i7 3720QM 2.6Ghz (Turbo 3.6Ghz@4.0Ghz), 8GB RAM 1600Mhz,
GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 128GB
3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939

TheFerune

Příspěvekod TheFerune » 07 říj 2011 21:38

Tak to je pěkná cena. Nechal sis ho dovézt z USA nebo jsi ho koupil od někoho?

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8358
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 07 říj 2011 21:51

Koupil jsem ho od jednoho pána tady v ČR.

EDIT:
Crysis Warhead 1920x1080 a vše na maximum Fanatik 40FPS avg...masakr.
Asus G703VI

Deegr
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 442
Registrován: 25 bře 2010 18:47

Příspěvekod Deegr » 07 říj 2011 23:51

Dej vědět i teploty CPU a GPU a také jak je chlazení hlučné.
Goldmax Neptune 2.0, Core i7 3720QM 2.6Ghz (Turbo 3.6Ghz@4.0Ghz), 8GB RAM 1600Mhz,

GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,

Samsung SSD 830 128GB

3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8358
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 08 říj 2011 00:14

Ve Win je tichý, neslyšný. Při hrách se spouští ventilátor hlučněji asi jako u Asus G73JH.
Max teploty CPU 83°C a u GPU 75°C
Asus G703VI

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 08 říj 2011 00:56

Tak koukám že na GPU je použitá asi lepší pasta že topí jen 75C. Gratuluji jinak k novému NB.

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8358
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 08 říj 2011 11:03

Děkuji...pastou to jen nebude, to není alfa a omega nízkých teplot, ale kvalitní chlazení.

Kde se v BF3 BETA dají nastavit detaily?
Asus G703VI

Deegr
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 442
Registrován: 25 bře 2010 18:47

Příspěvekod Deegr » 08 říj 2011 11:10

BF3 Beta to jen jen tehdy,když hraješ. Z nějakého důvodu to, když nehraješ/ jsi mrtvej. Nastavení je pak klasicky ve video. Přidej si mě v originu jako přitele. Nick mám Deegr

Ty teploty CPU máš ale celkem vysoké na to jak máš nízké teploty GPU. Mě nejdou přes 78°C u CPU.
Goldmax Neptune 2.0, Core i7 3720QM 2.6Ghz (Turbo 3.6Ghz@4.0Ghz), 8GB RAM 1600Mhz,

GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,

Samsung SSD 830 128GB

3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8358
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 08 říj 2011 14:15

Faktem je, že jsem měl u 3D Marku a her notebook v posteli.
Asus G703VI

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 08 říj 2011 16:07

Tak já NB do postele neberu už od doby co jsem měl extensu. Kvůli prachu a tak.
Mě CPU jede tak do 75C. Jen ta grafika topí do 90C ,ale tak přepastuji a mělo by to být ok. Jo zkoušel jsi už taktovat?

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8358
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Příspěvekod orgasmic » 08 říj 2011 16:15

Nejsem příznivec taktování. Navíc nemám potřebu.

3DMark 11 3500bodů a Vantage 15000bodů
Asus G703VI

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 08 říj 2011 16:20

Tak já tu potřebu zatím nemám taky ,ale určitě to ocnu.
Jinak to METRO 2033 jede vážně na high kolem 60FPS ,ale v DX10 :)


Zpět na „notebooky DELL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host