Dell Latitude E6410

notebooky DELL (Precision, Latitude, Inspiron) a vše kolem nich
Falko-CZ
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 08 led 2011 19:36

Dell Latitude E6410

Příspěvekod Falko-CZ » 08 led 2011 19:39

Zdravim vsechny,mam problem s instalaci ovladacu,k tomuto ntb jsou dve CD s ovladaci ale vubec nevim ktere tam nainstalovat,treba k wifi tam jsou 4ovladace,muze me nekdo poradit ktere ovladace jsou primo k tomuto ntb?dekuji vsem.

Ponteral
chodí sporadicky
Příspěvky: 10
Registrován: 17 lis 2010 13:05

odpověď

Příspěvekod Ponteral » 08 led 2011 23:49

Ahoj, podobnou věc jsem řešil a budu řešit se svým novým notebookem. Podívej se na stránky Dellu, kde si zadáš svůj service tag a vyjede ti konfigurace systému, podle toho bys pak měl poznat, jakou wi-fi kartu máš v notebooku a jaký ovladač nainstalovat, to samé s dalšími komponenty.

Jedná se o tento odkaz

http://support.euro.dell.com/support/DPP/Index.aspx?c=cz&cs=RC1077928&l=cs&s=pad

Pro jistotu ještě koukni na web na ovladače na stažení, jsou tam většinou aktuální o proti CD (záleží, jak starý máš notebook).

Falko-CZ
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 08 led 2011 19:36

Ovladace

Příspěvekod Falko-CZ » 09 led 2011 11:03

Ahoj,diky za odpoved,tak jsem uz opek koukal na stranky Dellu ohledne tech ovladacu,po zadani servis tagu to naslo pro meho notase 61 ovladacu coz je nesmysl,treba v tom ze jsou tam dva druhy ovladacu na graf.karku,jedna od intelu a druha Nvidia.jeste tam jsou nejake verze jako treba A07,A05,atd to treba nevim kde najit na ntb.Jinak notas je novej ted od vanoc,uz jsem koukal ze to ma ten slot na tel.kartu pod baterkou.

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 09 led 2011 11:39

Jaký OS?
Jaká konfigurace?

Bez toho se nepohneme....

Slot na SIM je u Dellu běžný, ovšem samotný slot nic neřeší, musíš mít i potřebnou kartu v mini PCIe, která s tou SIM pracuje.

Jinak těmi čísly se označují revize ovladačů, BIOSů, apod. Vyšší = novější, pokud jde o stejný ovladač.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Falko-CZ
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 08 led 2011 19:36

Ovladace

Příspěvekod Falko-CZ » 09 led 2011 12:49

mam tam Win.7 Profesional64bit,Intel Core i5

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 09 led 2011 13:07

Takhle nepomůže, musel bys napsat přesnou konfiguraci, tzn. včetně konkrétních součástek a dopodrobna - jaká grafika, jaká wifi, jaký BT, WWAN ano/ne, apod.
E6410 je totiž plně konfigurovatelný a snad u každé položky je více voleb.

Ideální bude, když to dáš nějakému kamarádovi, který se vyzná a i třeba za menší úplatu ti to udělá.

Jinak ale sedmy si většinu věcí zařídí samy, takže tam na 99% bude stačit pouze ovladač grafiky (podle toho, jakou máš), Quickset (app. na nastavování různých věcí, jasu LCD, apod), ovladače pro touchpad (lepší, než základní win) a mělo by to už jet...
Pokud tam teda nemáš další nadstandartní a nestandartní věci, třeba wwan modul, apod...
kazdy velky byk byl jednou tele

Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Falko-CZ
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 08 led 2011 19:36

Příspěvekod Falko-CZ » 11 led 2011 11:15

Ahoj,diky za odpoved,tak jsem ty ovladace tam dostal,jen mam jeste dva problemy,mam nainstalovany Roxio Creator 2011 a Ashampoo Burning studio 10 a ani jeden program me nevidi vypalovacku ktera je HL-DT-ST DVD Rom DU 30N a pak tam mam jeste porad ve Spravci zarizeni nejake nezname zarizeni,nemuze ta vypalovacka byt nekde treba v Biosu zakazana ne vypnuta? protoze ovladace jsem na ni nikde nenasel.Dekuji moc za odpoved.Tak jsem jeste zkusil nainstalovat Nero 10 a opet vypalovacka nenalezena.

qado

Příspěvekod qado » 19 led 2011 07:48

Aha, a nebude to tim, ze to je jenom ctecka a ne vypalovacka? hmm

doonio
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 110
Registrován: 17 srp 2009 18:34
Bydliště: Brno

Příspěvekod doonio » 09 úno 2011 22:17

K čemu je oddíl RECOVERY v DELL notebocích? Mám HDD rozdělen pomocí partition magic, dal jsem si 50GB na Widle7 a zbylých cca 250GB na data, a ted tak koukám- když si chci vytvořit bitový kopie, a zálohy, že kde se vzal tu se vzal nějakej oddíl RECOVERY(50GB),kterej není normálně zobrazitelnej,viděl jsem ho až přes správu disků(Správa počítače), v Ovl. panelech


Zpět na „notebooky DELL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti