Odkaz na Jabbera v profilu

Neco Vam zde nesedi? Mate nejaky namet na vylepseni? ... napiste to sem
Warp10
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 06 říj 2007 17:26
Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

Odkaz na Jabbera v profilu

Příspěvekod Warp10 » 23 úno 2008 21:26

Zdravim,
Velmi mi chybi odkaz na Jabbera v kontaktech u profilu. ICQ pouzivam jen velmi nerad jako nutnost. Kdyz uz tam je tolik komunikacnich protokolu, myslim, ze Jabber by si taky svoje misto zaslouzil ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander :-)
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 23 úno 2008 22:51

j za to se taky přimlouvám, jelikož jabber nějakou chvilku používám a už pár lídí na něm mám.
tento účet již není aktivní.

Warp10
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 06 říj 2007 17:26
Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warp10 » 22 bře 2008 12:34

Halo, cte to tady vubec nekdo? No tak, admine, co ty na toho Jabbera? Musime si chlapi pomahat, ku***, ne? :)
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander :-)

Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 22 bře 2008 13:07

taky jsem pro. Ale ono Jabber není tolik rozšířenej, aby to asi adminovi stálo za hrabaní v database :(
tento účet již není aktivní.

Warp10
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 430
Registrován: 06 říj 2007 17:26
Bydliště: Praha 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warp10 » 22 bře 2008 13:24

Tak vsichni mladi inteligentni a sebevedomi heterosexualove a vsichni matfyzaci pouzivaji Jabber, ne? :D

Ale o to nejde, dycky se da napsat takova ta odpoved, co ti prijde dycky z ministerstva, kdyz po nich neco chces:
"Vazeny pane, velice litujeme, ale vasi zadosti nyni nejsme schopni z technickych/financnich/politickych/bla, bla, bla .... duvodu vyhovet. Dekujeme Vam za vas drahoceny cas .... volne prelozeno : "Di do hajzlu, ty debile ... "
A osobne si nemyslim, ze pridani jednoho tlacitka do enginu by byla az zas buhvijak kurevsky tezka prace.
Podle me to tady ctou vsichni jenom ne admin ... :D
Za tohle urcite dostanu ban ....
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander :-)

Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

neoexnet
chodí často
Příspěvky: 1945
Registrován: 15 zář 2007 23:28
Bydliště: Teplice

Příspěvekod neoexnet » 17 dub 2008 02:20

divil by si se .. admin to tu čte a nebo mu to stačí přesunou do sekce pro moderátory... nicméně osobně mi nějak nepříjde, že absence jabberu je nějaká podstatná chyba a narušuje plynulý chod fóra ..

> pokud si chcete vyměňovat icq, jabber, msn atd. tak tu funguje SZ ... :)
Toshiba R600-10W

Camo
chodí často
Příspěvky: 1518
Registrován: 20 čer 2007 16:40

Příspěvekod Camo » 17 dub 2008 14:34

a nešel by přidat aspoň skype?
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268

neoexnet
chodí často
Příspěvky: 1945
Registrován: 15 zář 2007 23:28
Bydliště: Teplice

Příspěvekod neoexnet » 17 dub 2008 14:37

náročnost je stejná asi jako u jabberu .. nicméně osobně nevidím důvod proč to sem dávat .... chceš něší skype nebo jabber? napiš mu SZ a možná ti ho dá ...

> většina lidí i když nějaký ten IM klient má tak ani možnosti ho tu mít uveřejněný nevyužívá ... :)
Toshiba R600-10W

Camo
chodí často
Příspěvky: 1518
Registrován: 20 čer 2007 16:40

Příspěvekod Camo » 17 dub 2008 14:38

a máš icq? vidím, že ho taky nemáš v profilu...
XPS 1330 with LED

Camo=kamil2268

neoexnet
chodí často
Příspěvky: 1945
Registrován: 15 zář 2007 23:28
Bydliště: Teplice

Příspěvekod neoexnet » 17 dub 2008 14:41

samozřejmě že mám icq ... dokonce i skype, msn, jabber, yahoo ...
Toshiba R600-10W

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 17 dub 2008 14:51

Ja mam taky treba ICQ, a ver tomu nebo ne... ale mam i email :lol: a presto tu nic nezverejnim z jednoducheho duvodu. To uz vam sem muzu rovnou napsat i svuj telefon :)

MartenP
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 449
Registrován: 08 srp 2007 13:41

Příspěvekod MartenP » 17 dub 2008 15:05

Jsem pro. Když je tam ICQ, tak by tam měl být i Jabber.

neoexnet
chodí často
Příspěvky: 1945
Registrován: 15 zář 2007 23:28
Bydliště: Teplice

Příspěvekod neoexnet » 17 dub 2008 15:13

hlavně, že tu nemáš sám uvedené icq a ba dokonce ani email ...
Toshiba R600-10W

Camo
chodí často
Příspěvky: 1518
Registrován: 20 čer 2007 16:40

Příspěvekod Camo » 17 dub 2008 15:20

myslíš MartenP?
XPS 1330 with LED

Camo=kamil2268

neoexnet
chodí často
Příspěvky: 1945
Registrován: 15 zář 2007 23:28
Bydliště: Teplice

Příspěvekod neoexnet » 17 dub 2008 15:24

ano
Toshiba R600-10W


Zpět na „Vzkazy pro admina“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host