avatary?

Neco Vam zde nesedi? Mate nejaky namet na vylepseni? ... napiste to sem
Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 19 led 2007 15:46

no proto bych to vyresil elegantneji umistenim zde na servru :roll:
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1533
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Příspěvekod admin » 19 led 2007 19:19

jeste cekam na vyjadreni programatora, jaka to prinasi rizika

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 19 led 2007 19:52

ok ja myslel je programator ses ty (ste vy)
obvykle se tak programatori pojmenujou :)
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Honya
chodí sporadicky
Příspěvky: 11
Registrován: 16 led 2007 18:24

Příspěvekod Honya » 19 led 2007 19:52

Rizika by měla být minimální. Pokud je tu phpBB 2.0.22 tak bych v tom neviděl problém. Aspoň je to omezitelný...

tino-snv
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 03 úno 2007 16:27
Bydliště: Spišská Nová Ves
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tino-snv » 03 úno 2007 16:43

mozem si pridat avatar ??

leon

Příspěvekod leon » 03 úno 2007 23:41

janě ... jen to nepřežeň s velikostí a bude to OK

tino-snv
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 03 úno 2007 16:27
Bydliště: Spišská Nová Ves
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tino-snv » 07 úno 2007 18:49

admin : môžem si to tuto takto dať ?
navštívte officiálnu stránku nášho klubu www.hk-snv.sk

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 07 úno 2007 18:53

Avatar je v pohodě, ale ten obrázek v podpisu se mi nelíbí, nevím co na to ostatní, ale já bych obrázky v podpisu nepovoloval.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

tino-snv
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 03 úno 2007 16:27
Bydliště: Spišská Nová Ves
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tino-snv » 07 úno 2007 19:41

Peca-on-line : no tak neviem či si admin,ale keď mi to admin zakáže tak máš jasné že si to vymažem,ale ty asi admin niesi,tak zatiaľ to nechám tak :)
navštívte officiálnu stránku nášho klubu www.hk-snv.sk

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 07 úno 2007 20:52

jako moderator to neschvaluju o taketo velikosti, nereknu maly prouzek, ale...

chce to tu zachovat nejakou uroven...
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1533
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Příspěvekod admin » 07 úno 2007 23:15

do podpisu zadne obrazky

diky

majki

Příspěvekod majki » 08 úno 2007 08:47

Kdyby ten obrazek byl jen uzky pruh, tak prosim, ale toto? :roll:

tino-snv
chodí sporadicky
Příspěvky: 7
Registrován: 03 úno 2007 16:27
Bydliště: Spišská Nová Ves
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tino-snv » 08 úno 2007 11:10

all : nebojte už to tu nemám :wink: vďaka za upozornenie :)

mik98
občas se tu ukáže
Příspěvky: 52
Registrován: 17 úno 2008 20:29

Příspěvekod mik98 » 11 kvě 2008 18:16

Snazil som sa nahodit avatar ale nejako sa mi nedari napisem mi:URL adresa vzdáleného obrázku postavičky není dostupná. Asi to dobre nerobim, nemohli by ste mi v skratke povedat ako na to, dik
Lenovo ThinkPad W510

sirius1983
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4680
Registrován: 24 úno 2007 19:59
Bydliště: Všude dobře tak co doma...

Příspěvekod sirius1983 » 11 kvě 2008 18:19

Mě se tohle stává úplně běžně, zkus jiné stránky, kam můžeš ten obrázek nahrát. mě třeba dobře funguje http://www.imgup.eu/nahrat-obrazek.html
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.


Zpět na „Vzkazy pro admina“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host