Nove rozpolozenie

Neco Vam zde nesedi? Mate nejaky namet na vylepseni? ... napiste to sem
centos
chodí často
Příspěvky: 1157
Registrován: 20 zář 2007 22:52
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 02 kvě 2008 17:59

Tuž to by bylo <a href="xx">xx</a> a <img src="xxx"></img> ;)
ale to je fuk, chybí to tu, hlavně v obrázkovém threadu.. :P
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 02 kvě 2008 18:05

Aha to je fakt, tak o co se jedna v tomto pripade? Spada to pod nejaky jazyk?

Camo
chodí často
Příspěvky: 1518
Registrován: 20 čer 2007 16:40

Příspěvekod Camo » 02 kvě 2008 18:08

to netuším, ale v obrázkovém topicu je to fakt potřeba :P
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268

centos
chodí často
Příspěvky: 1157
Registrován: 20 zář 2007 22:52
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod centos » 02 kvě 2008 18:12

Tohle je imho věc phpBB fór, jejich vlastní tagovací systém, ale na sto pro to neřeknu.
ASUS F3Ka, Arch linux

bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..

Camo
chodí často
Příspěvky: 1518
Registrován: 20 čer 2007 16:40

Příspěvekod Camo » 02 kvě 2008 18:14

podle mě to není až tak velký problém tam ty tagy dostat, ale můžu se mýlit...
XPS 1330 with LED

Camo=kamil2268

sirius1983
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4680
Registrován: 24 úno 2007 19:59
Bydliště: Všude dobře tak co doma...

Příspěvekod sirius1983 » 02 kvě 2008 18:15

swarm píše:
sirius1983 píše:no namým WSXGA+ už je to teď opravdu poměrně malé, dřív se mi to líbilo víc...
Právě že mě na tom WSXGA+ hrozně štvalo, jak jsou řádky dlouhý a jak mořád musím hýbat hlavou.

Tohle je lepší. Je to stejné jako s novinama - tam máš taky sloupečky vedle sebe ;-).


To máš vlastně pravdu, hned jsem si t neuvědomil, jde asi hlavně o zvyk, za pár dnů, to ani nebudu vnímat...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7521
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 02 kvě 2008 21:04

centos píše:Tohle je imho věc phpBB fór, jejich vlastní tagovací systém, ale na sto pro to neřeknu.

ano su to phpbb tagy. daju sa aj nacustomizovat vlastne. napr. [youtube=][/youtube] na vkladanie videi a podobne.
daju sa pouzivat aj normalne html tagy ak to admin povoli ale to casto nebyva. nie je to moc bezpecna vec.

centos píše:podle mě to není až tak velký problém tam ty tagy dostat, ale můžu se mýlit...

je to "len" otazka upravy templatu
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 02 kvě 2008 21:06

tlačítka na editaci textu mi chybí, v opera 9.50 beta 2 se zadrhává při psaní, prostě píšu a najednou drh a nic ale hejbat se stránkou lze... Dříve to nedělalo. Je to dementně malý, i když to vypadá pěkně, roztažený to bylo praktičtější. Když už takovou změnu, mohli byste nechat i možnost navrácení staré theme. :wink:
tento účet již není aktivní.

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 02 kvě 2008 21:17

Nemam rad phpbb :) nejlepsi forum ma svethardware, nejen, ze krasne vyuziva plochu, ale taky vbulletin stoji zato ... skoda ze je placenej

ale zas si nemyslim, ze by si ho tady nemohli domluvit, kdyz je tu tolik reklam, ktere se navic ani korektne nenacitaji, takze pak odkazy na prispevek musim otvirat na petkrat :P
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 02 kvě 2008 21:34

maxxz píše:tlačítka na editaci textu mi chybí

Editacia = farby, tlste a pod.? Chyba to tu prave preto, lebo tu pomaly vznikal cirkus plny farieb a hrozostrasne velkych fontov. Podakuj sa tym expertom, ktori nedokazali pisat normalne a potrebovali dat ich textu vyzdobu a-la vianocny stromcek.

C

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 02 kvě 2008 21:37

Nikdy sem si nevsiml, ze by tu nekteri jedinci delali cirkus s barvama...

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 02 kvě 2008 21:56

zažil jsem snad jen jednoho člověka co psal tučně a capslockem jinak teda nikdy nic podobného jsem nepozoroval a to jsem nechodim zrovna málo.

To dementní rozložení jste si mohli klidně ale odpustit... Nechcete alespoň nabídnout defaultní theme, aby si mohl kdo chce nastavit ? tohle je děs běs... zbytečně nevyužitá plocha naprosto k ničemu tohle.


EDIT: navíc pořád si tu můžu barvičkovat, takže zmizení tlačítek je jen znepohodlnění práce, ale pokud má někdo chuť zabarvičkuje si stejně. Nikoho takového jsem tu ale nezažil, kromě teď sebe.
tento účet již není aktivní.

CeCo

Příspěvekod CeCo » 02 kvě 2008 22:43

maxxz:
Nevyuzita ako nevyuzita ;-) Pozeraj na to co je VYUZITE - a sice text mas pokope. To okolo ta trapit nemusi...
Chces mat napr. radsej dlhy sliz textu (priznajme si - naozaj to bolo roztahane na celu stranku) alebo mat text pekne pokope ako basnicku? Ja sam mam WUXGA 15,4" a toto mi vyhovuje setsakra viac nez ked to bolo na celu sirku. (nechcem generalizovat, len hovorim postreh preco ANO fixnej sirke).

Ostatni:
Dajte tomuto tyzden zivotnost a potom sa ozvite.

C

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 02 kvě 2008 22:53

Spis nezbyde nez se smirit...
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 02 kvě 2008 23:05

CeCo: Nechci se tady začít hádat, ale co by sakra se stalo, kdyby se sem přidala i defaultní templata ? Já myslim, že každej ať si vybere ne ? Mě teda osobně silně nevyhovuje toto rozložení, i když vypadá líp je pro mě více nevyhovující než to staré.
tento účet již není aktivní.


Zpět na „Vzkazy pro admina“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host