co je cycles count ?

Obecná témata, která přímo nezapadají do výše uvedených kategorií.
borino
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 26 zář 2011 20:58

co je cycles count ?

Příspěvekod borino » 17 srp 2013 23:52

po zapnuti HW monitor mi na konci pod stavom baterky pise " cycles count 566 ", co to znamena ?? nb som kupil tromi dnami. dik za info

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 18 srp 2013 00:17

Počet nabíjecích cyklů, které má baterka už za sebou.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

borino
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 26 zář 2011 20:58

Příspěvekod borino » 18 srp 2013 09:43

Je mozne aby mala 566 cyklov za sebou, ked som ho kupil teraz a je to novy model, ktory sa predava mesiac? Nemoze sa hwmonitor mylit ?
Je pravda ze baterka pasuje do viacerych modelov a bola vyrobena urcite skor ale 566 cyklov ? To by ju musela byt pouzivana viac rokov a moc neverim ze by si asus dal taku namahu a balil k novym nb stare baterky, ale mozno sa mylim.

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9968
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Příspěvekod roman2277 » 18 srp 2013 10:14

Možné je všechno.
MSI GT73,Ipad Pro 10.5 256GB,Ipad Mini 2019
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

r4in
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 242
Registrován: 29 srp 2008 01:10

Příspěvekod r4in » 18 srp 2013 18:19

Pokud je to nový model, tak bych spíše tipoval, že HW info čte blbě informace z baterky.
Pokud chcete regulovat chlazení u 6465b navštivte http://www.computerbase.de/forum/showth ... ?t=1070494

Jestli vám nefungují Fn klávesy u 6465b pod Windows 8/10, tak nainstalujte poslední verzi HP Hotkey.

borino
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 26 zář 2011 20:58

Příspěvekod borino » 18 srp 2013 20:16

aj to je mozne ale kupil som na porovnanie vcera aj model, co sa predava uz par mesiacov, a tam mi ukazuje 577, tak neviem co si mam o tom mysliet. ten hwmonitor mam neplatenu verziu mozno aj tam je problem

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Příspěvekod Chlebovnik » 18 srp 2013 20:38

Tak se podívej na kapacitu baterky: Designed Capacity vs. Full Charge Capacity a bude hned jasno.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

borino
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 26 zář 2011 20:58

Příspěvekod borino » 19 srp 2013 18:25

Ta je v poriadku ( aspon tak vyzera) teraz strata 1%.
A pri nabijani tiez nejasnosti. Niekedy nabije na 100% a niekedy na 98% , alebo 97 a prestane nabijat. Po case sa spamata a nabije na 100. Niekto spomynal ze to je softverovo koli setrenie baterky ale na asus supp povedali nech ju poslem do servisu, co sa mi s novym nb nechce.

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 22 srp 2013 09:34

Co to je za tajný ntb? a kde jsi ho koupil ?
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

borino
občas se tu ukáže
Příspěvky: 22
Registrován: 26 zář 2011 20:58

Příspěvekod borino » 24 srp 2013 13:10

Asus n56vv v alze

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 25 srp 2013 11:23

Já bych to šel, vrátit může a nemusí to něco znamenat, ale novej notes. Minimálně to značí že eletronika není v pořádku.
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....


Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host