2 mesice po oprave notebooku blue screen

Obecná témata, která přímo nezapadají do výše uvedených kategorií.
Uživatelský avatar
kasper
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 488
Registrován: 17 lis 2008 11:46

Příspěvekod kasper » 21 úno 2011 14:50

no taktovní notebooku je docela nebezpečně doufám ,že si to dal zpátky
jinak jaký antvir si použil na otestovaní ?
Dum spiro spero
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit 
Semper Fi
Acer Aspire 5 A515-52G-52BV
HP Omen 15-ax006nc darován
Aspire E1-571G prodán
e625 rozebraný na nahradí díly
ex60 v pekle
Aspire 320wlmi vracení peněz

bravoGT1999
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 300
Registrován: 30 zář 2010 15:55

Příspěvekod bravoGT1999 » 23 úno 2011 21:25

ted sme dal AVG,ale musim dat jiny je to jen na 20 dni.
Co poradite free? zatim se to zase nerestartovalo,ale docela me stve,ze neustale jede vetrak aj kdyz je notas bez zateze a ma pod sebou chladici podlozku. teplota je max 52 stupnu
ACER ASPIRE 7551 G - AMD x3 N830, ATI HD 5650, 4GB RAM, 640 GB
HP NW 8240 - INTEL pentium 4 2,13 GHz - L2 2 MB, ATI FIRE GL 5000, 1,5 GB, 80 GB

alfah4ns
stálý uživatel
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 23 úno 2011 21:33

Na případné vyléčení potenciálně zavirováného PC? No, není free, ale na toto se mi hodněkrát osvědčil a kolikrát probudil zpátky i OS, se kterým si už jiné antiviry ani nevěděli rady a na kterém se už ani pomalu nedalo pracovat...... Kaspersky :)

reinstal je ale nejjistější. Za tu dobu, co se to tady řeší, bys to mohl mít už uedělané několikrát.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Uživatelský avatar
kasper
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 488
Registrován: 17 lis 2008 11:46

Příspěvekod kasper » 24 úno 2011 08:14

já si stáhl Kaspersky Rescue Disk,a otestoval ho tím

http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/re ... cue_10.iso
Dum spiro spero
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit 
Semper Fi
Acer Aspire 5 A515-52G-52BV
HP Omen 15-ax006nc darován
Aspire E1-571G prodán
e625 rozebraný na nahradí díly
ex60 v pekle
Aspire 320wlmi vracení peněz

bravoGT1999
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 300
Registrován: 30 zář 2010 15:55

Příspěvekod bravoGT1999 » 24 úno 2011 20:54

zatim zadny problem. a viry tam byly teda trojsky kun,ale sme si celkem jisty ze ta aplikace se stahla az po prvnim restartu tak tyden.
zkusim este dalsi antivir. diky
ACER ASPIRE 7551 G - AMD x3 N830, ATI HD 5650, 4GB RAM, 640 GB

HP NW 8240 - INTEL pentium 4 2,13 GHz - L2 2 MB, ATI FIRE GL 5000, 1,5 GB, 80 GB

bravoGT1999
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 300
Registrován: 30 zář 2010 15:55

Příspěvekod bravoGT1999 » 24 úno 2011 21:36

hele pockat stahl sem ten antivirak viz odkaz UP,ale nevidim kde se to spousti to sou same textove soubory bo co nemma vubec poneti co s tim
ACER ASPIRE 7551 G - AMD x3 N830, ATI HD 5650, 4GB RAM, 640 GB

HP NW 8240 - INTEL pentium 4 2,13 GHz - L2 2 MB, ATI FIRE GL 5000, 1,5 GB, 80 GB

Uživatelský avatar
kasper
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 488
Registrován: 17 lis 2008 11:46

Příspěvekod kasper » 25 úno 2011 11:08

vlož cd do mechaniky a nastav biosu bootovaní z cd pak nechej už jen testovat
Dum spiro spero
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit 
Semper Fi
Acer Aspire 5 A515-52G-52BV
HP Omen 15-ax006nc darován
Aspire E1-571G prodán
e625 rozebraný na nahradí díly
ex60 v pekle
Aspire 320wlmi vracení peněz

bravoGT1999
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 300
Registrován: 30 zář 2010 15:55

Příspěvekod bravoGT1999 » 25 úno 2011 19:26

tak a konec. po dnesni bluescreenu se notas seknul na obrazovce s logem ACER..... poradte.
ACER ASPIRE 7551 G - AMD x3 N830, ATI HD 5650, 4GB RAM, 640 GB

HP NW 8240 - INTEL pentium 4 2,13 GHz - L2 2 MB, ATI FIRE GL 5000, 1,5 GB, 80 GB

bravoGT1999
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 300
Registrován: 30 zář 2010 15:55

Příspěvekod bravoGT1999 » 25 úno 2011 19:33

tak po 3 min se to nejak rozjelo a funguje zase dal. Nemam poneti cim to muze byt. ale nejak to musi souviset s teplotou i kdyz se to projevi kdyz sme na internetu a ne kdyz hraju hry. Proste porad jede chlazeni aniz bych pustil aspon film. Zanest prachem se to snad nemohlo za mesic a jeste kdyz notas je porad na cistem stole pripadne na textilni chladici podlozce
ACER ASPIRE 7551 G - AMD x3 N830, ATI HD 5650, 4GB RAM, 640 GB

HP NW 8240 - INTEL pentium 4 2,13 GHz - L2 2 MB, ATI FIRE GL 5000, 1,5 GB, 80 GB

Python.P
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4172
Registrován: 07 bře 2009 19:56

Příspěvekod Python.P » 26 úno 2011 13:26

textilní chladící podložka? co to je? jinak prachem může být zanesen i za tejden :)
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

bravoGT1999
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 300
Registrován: 30 zář 2010 15:55

Příspěvekod bravoGT1999 » 26 úno 2011 17:05

jo je v tom takova hmota co akumuluje teplo.
Jo prach tam muze byt,ale teploty jsou v poradku teplota nejde pres 55 stupnu. Dneska sem mi to restartovalo 4x vzdy na internetu. Budu muset formatovat HDD at muzu vylkoucit moji chybu,ale pokud to bude delat nadale tak tentokrat to servisu nedokazu,protoze se zavada nemusi projevit mesic
ACER ASPIRE 7551 G - AMD x3 N830, ATI HD 5650, 4GB RAM, 640 GB

HP NW 8240 - INTEL pentium 4 2,13 GHz - L2 2 MB, ATI FIRE GL 5000, 1,5 GB, 80 GB

bravoGT1999
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 300
Registrován: 30 zář 2010 15:55

Příspěvekod bravoGT1999 » 09 bře 2011 13:38

dneska sem uplne cumel co to zase delkalo. 2 tydny bez problemu slape Dohral sem celou mafiu 2 a jine hry,ale dneska jak sem ozivil z usporneho rezimu zapl mozillu a odesel,tak pri navratu sem uvidel tohle.
http://sikin1987.rajce.idnes.cz/201103A ... 011324.jpg

potom sem musel natvrdo odpojit od site a pak sme to to normalne seklo v biosu stalo se vam to nekdy? Zjistil sem,ze propblemy to nedela za chodu,ale v 99% kdyz notas ozivim z usporneho rezimu a delam cinnost,ktera bere minimum vykonu CPU,RAM a grafiky vubec. Coz mi fakt nejde do hlavy. Myslite ze mam udelat format disku? nebo zkusit jen system?
ACER ASPIRE 7551 G - AMD x3 N830, ATI HD 5650, 4GB RAM, 640 GB

HP NW 8240 - INTEL pentium 4 2,13 GHz - L2 2 MB, ATI FIRE GL 5000, 1,5 GB, 80 GB

bravoGT1999
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 300
Registrován: 30 zář 2010 15:55

Příspěvekod bravoGT1999 » 03 dub 2011 14:44

tak i presto,ze mi menili po tydnu pouzivani cleou desku a HDD,tak disk znova odesel,ale ted totalne. Prvni to hazelo chyby ve WIN,ze mam zalohovat data a pak dat hned disk na opravu a pak pri kazdme spusteni cerna obrazovka ,ze je disk poskozen. Uz mi nejde najet win a nainstaloat novy,protoze pri kazdme restartu to ukaze vzdy tu chybu. Nekd yto slo treba napoctvrte spustit,ale ted uz nechce.
ACER ASPIRE 7551 G - AMD x3 N830, ATI HD 5650, 4GB RAM, 640 GB

HP NW 8240 - INTEL pentium 4 2,13 GHz - L2 2 MB, ATI FIRE GL 5000, 1,5 GB, 80 GB


Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host