Jak rychlej net máte doma?

Obecná témata, která přímo nezapadají do výše uvedených kategorií.

Jakou rychlost netu (download) máte (doma)?

Nemám internet doma :(
0
Žádná hlasování
do 512kbps
7
15%
513-2048kbps
13
27%
513-2048kbps
13
27%
2049-8192kbps
11
23%
více :)
4
8%
 
Celkem hlasů: 48

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Jak rychlej net máte doma?

Příspěvekod Krevety » 14 dub 2007 22:41

malá anketka + pokec ;)

skoda ze tu nejde dat vice moznosti, kdyztak piste prispevky :)
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 14 dub 2007 23:22

Na koleji 100Mbit full duplex s limitem 3GB/den 8) a ve skutečným domově 30Mbit full dulpex sdílenou linku s omezováním podle množství staženejch dat
(taky se s tím dá stáhnout několik GB/den).
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7529
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod Ghost » 15 dub 2007 00:43

15/3Mbit s FUP 3GB/den kabel + orange pcmcia 3G/hsdpa karta s FUP 3.5GB na mesiac

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 15 dub 2007 09:03

2 Mbit up i down bez omezení
tento účet již není aktivní.

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 15 dub 2007 11:52

no ja jen doplním, že mam 4/4Mbit od UPC, bez FUP :) takze takovej prumer
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Puppy
chodí často
Příspěvky: 1888
Registrován: 16 kvě 2006 17:17

Příspěvekod Puppy » 15 dub 2007 12:08

No me zajima spise spolehlivost. Pokud to nejde treba pul hodiny tydne, pak to muze mit 100M, ale je to naprosto k nicemu ... Cokoli pres 4M mi staci.

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8848
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 15 dub 2007 13:07

Doma 512/128 ADSL, jinak připojení do páteřní sítě. Doma jenom procházim web, takže mě ta rychlost nějak nebolí.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 15 dub 2007 13:19

já mám to dvoumego up i down bez omezení od ADV liberec. Spadlo mi to snad jednou za 2 roky co mám ten internet, takže si nestežuju.
tento účet již není aktivní.

vito45
chodí často
Příspěvky: 963
Registrován: 07 lis 2006 16:51
Bydliště: blizko PO, intrak: KE J9, Slovensko

Příspěvekod vito45 » 15 dub 2007 19:03

10MB s FUP 1GB na tyždeň na intraku a doma to najrychlejšie čo môžem mať (0,04MB dial up od 1500-0700 za 500SK + od 700-1500 36SK na hod)

potkanus
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 30 kvě 2006 01:41
Bydliště: Plzen!!! Sometimes Praaag

Příspěvekod potkanus » 16 dub 2007 01:56

Pilsfree za tradicni 300, rychlost co da 5 ghz technologie pac sem kapku na opacnym konci mesta nez kabely :) Ale cca 5 mbit ve spicce a kolem 12 mimo neni zase az tak malo. Limity samo zadny, muj traffik na to ze skoro nejsem doma by asi strcil do kapsy vas vsechny dohromady. Spolehlivost celkem ujde, ale pro jistotu pridam este nakej dalsi spoj jinudy, sichr je sichr ;-)
P. S. jak muzete bejt vysavani komerci? :D
Desktop a A6kt-q008 doma, na kolej: VBI Compal HGL30 14.1", S-ATA, SuperMulti, VGA nVidia Go 7600 256MB, 80 GB fujitsu siemens 5400ot., 1024MB Kingmax 667Mhz RAM, abg wifi, celeronek M 410 yonah.

soulbringer

Příspěvekod soulbringer » 16 dub 2007 10:42

no tak pracovne makam na 2 MB... coz neni kdo vi jak velka rychlost, ale alespon nemame nejaky omezovac stahovani, zase tohle me taky nejak netrapi, protoze prakticky nic doma nestahuju

no a ted doma (praha) jsem zrovna bez netu, ale v Ostrave mam slusny 1,5 MB / 256 MB za 400,- Kc

vcil budu porizovat nejake lepsi pripojeni na Praze 6 (LIBOC) tak jsem zvedavy co se da ke mne dotahnout a hlavne za kolik :o)

Fazotron

Příspěvekod Fazotron » 16 dub 2007 12:00

Momentalne mam doma 512 bpps.Viem nie je tobohvie co ale mam to ZADARMO a bez datoveho lilitu. Tak do mesiaca by mala byt uz 1024 kbps

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 16 dub 2007 13:03

Jen bych take rad zduraznil, protoze jsem si vsiml ze to tu nekteri pisou spatne, ze 8Mbit/s = 1MB/s

tedy bit a Bajt , rozdil tam je podstatny ;)
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Michal27
zlobivá kočička
Příspěvky: 3172
Registrován: 25 lis 2006 15:51

Příspěvekod Michal27 » 16 dub 2007 18:21

Takhle to je nazornejsi, nez ty bajty, bity a buhvi co jeste :)
Obrázek
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 16 dub 2007 20:40

aby se neřeklo taky zascreenuju
Obrázek
tento účet již není aktivní.


Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů