notas za 28000 kč

Obecná témata, která přímo nezapadají do výše uvedených kategorií.
zalesak
chodí sporadicky
Příspěvky: 15
Registrován: 31 kvě 2006 07:54

notas za 28000 kč

Příspěvekod zalesak » 01 čer 2006 11:17

Poradím mi niekto ktorý nt? už mi z toho hrabe. chcem dobrú grafiku a výkon. CAD, games, video.
Dík

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1420
Registrován: 12 kvě 2006 14:02
Bydliště: Trutnov, ale teď spíš kolej v Brně

Příspěvekod Peca-on-line » 01 čer 2006 12:12

Sice je to trochu nad, ale dobrej výkon a grafiku má Asus A6KT.

potkanus
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 139
Registrován: 30 kvě 2006 01:41
Bydliště: Plzen!!! Sometimes Praaag

Příspěvekod potkanus » 01 čer 2006 18:54

Peca-on-line píše:Sice je to trochu nad, ale dobrej výkon a grafiku má Asus A6KT.
To jo, viz forum, ale jesli chces usetrit, kup ho ve verzi A6KT-Q008 bez toho há na konci, to stojí 29.700 v nejlevnejsich inet kramech s DPH, jinak hadej co za kravinu je to "H", no prece nepovedena verze windows XP Hrome Edition :-)

tester
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 26 črc 2006 13:32

Příspěvekod tester » 26 črc 2006 16:14

Abych to ujasnil... Sháněl jsem levný notebook pro práci a tak jsem si nechal objednat ASUS za 27 000 (asi před půl rokem) s mobilním internetem (v současné době EDGE - PCMCIA)... Přesně :

AMD Semrpon 3000+
15,4''
60 gb hd
512 mb ram
Integrovaný 128mb grafický ''ČIP''

Bohůžel jsem neměl na čip žádný obrázek a ani jsem se nezeptal jaký je výkon oproti kartě. Nejsem nějáký vášnivý hráč, ale pokud si chci jednou za čas zahrát, tak prostě nemůžu. Zkoušel jsem instalovat plno her, ten čip bych srovnal tak na velikost 32-64mb grafické karty? Proto se ptám... protože grafika mnohdy nestíhá i min. požadavky jako jsou 64mb graf. .

leon

Příspěvekod leon » 26 črc 2006 17:01

nejde o velikost pameti ale o vykon grafickeho čipu

tester
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 26 črc 2006 13:32

Příspěvekod tester » 26 črc 2006 22:56

leon píše:nejde o velikost pameti ale o vykon grafickeho čipu
proboha kam jsem to napsal :D 128 mb, co více? Ještě jsem ji nastavoval v biosu.

tester
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 26 črc 2006 13:32

Příspěvekod tester » 26 črc 2006 23:08

právě proto se na ten grafická chip ptám, beru to, že s tím tady někdo bude mít zkušenosti

leon

Příspěvekod leon » 26 črc 2006 23:41

jo Ty se jako ptas kolik si mas nastavit pameti pro svou grafiku v BIOSu? ... na beznou praci staci minimum snad i 8 MB ... na hry by melo stacit 64 MB bohate, protoze slabe grafice vic pameti stejne nepomuze ... apropo jakej presne grafickej chip tam mas?

tester
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 26 črc 2006 13:32

Příspěvekod tester » 27 črc 2006 22:29

leon píše:jo Ty se jako ptas kolik si mas nastavit pameti pro svou grafiku v BIOSu? ... na beznou praci staci minimum snad i 8 MB ... na hry by melo stacit 64 MB bohate, protoze slabe grafice vic pameti stejne nepomuze ... apropo jakej presne grafickej chip tam mas?
mám nejspíše nějáký shit, tj. SIS M760GX

leon

Příspěvekod leon » 27 črc 2006 23:18

no takze jak rikam ... na praci staci i 8MB, na hry tak 32-64 a vic uz to moc nezachrani


Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host