Notebook kolem 45000 Kč

Obecná témata, která přímo nezapadají do výše uvedených kategorií.
Návštěvník

Notebook kolem 45000 Kč

Příspěvekod Návštěvník » 27 kvě 2006 15:02

Dobry den,
Chtel bych si koupit nejaky notebook kolem 45000Kc. S procesorem Intel Core duo, min. 1GB RAM, 100GB HDD. Notebook bych vyuzival predevsim jako nahradu stolniho PC s obcasnym prenasenim, ale zaroven bych nechtel aby mi vrzal.
Uvazoval jsem o nejakem Aceru konkretne Acer Aspire 5652WLMi nebo Acer TravelMate 8202WLMi, ale slysel jsem na zn. Acer ne moc kladne hodnoceni. Muzete mi rict co je na tom pravdy? Pripadne mi doporucit nejaky jiny notebook(pripadne jina znacka) stejne cenove kategorie a stejnych parametru?
Dekuji

Puppy
chodí často
Příspěvky: 1876
Registrován: 16 kvě 2006 17:17

Příspěvekod Puppy » 27 kvě 2006 15:11

Treba ThinkPad Z60m pripadne si pockat az se u nas bude prodavat Z61.

Návštěvník

Příspěvekod Návštěvník » 27 kvě 2006 15:21

A nevite jak je to s kvalitou vyrobku Acer?

Rudi_M
chodí sporadicky
Příspěvky: 5
Registrován: 23 kvě 2006 20:42
Bydliště: Senica, Slovakia

Příspěvekod Rudi_M » 27 kvě 2006 17:01

Anonymous píše:A nevite jak je to s kvalitou vyrobku Acer?

čo sa týka kvality jednotlivých značiek - asi bude záležať aj na "vydarenosti" jednotlivých modelov (skoro u každého výrobcu sa občas niektorý model "pošmykne" - a potom napr. zvolávajú zákazníkov na výmenu)
keď som ja vyberal (viď podpis; pred asi 2 mes.) dvaja miestni predajcovia (Senica) mi dali úplne odličné/opačné referencie na Acer/Asus/Toshibu/FSC (chybovosť/precíznosť montáže a životnosť/vybavenie) = potom si vyber!; a tak nakoniec som zobral FSC ako "podľa mňa" dostatočne vyvážený model (možno dnes by som zobral Asus v rovnakej konfigurácii)
NB: FSC Amilo Pi1536 (DualCore 1,6GHz, DDR2 533MHz 2x512MB, ATI R1400, SATA-80GB, 15,4")
PC: AMD64 3000+@2,4GHz, DDR OCZ Gold 2x512MB@240MHz, ATI R800GT@526/587MHz, SATA 160GB, TVcard Leadtek PVR2000, AC Silentium II, Samsung 172X 17", ADSL D-com)

Návštěvník

Příspěvekod Návštěvník » 27 kvě 2006 17:08

Puppy: ThinkPad Z60m ma core duo?

Asus A6Ja by vyhovoval myslim

nebo me se hodne libi HP nx9420, ale az od toho prostredniho modelu (50 tisic)

ten acer 5652 mi taky prijde zajimavej, uvazuju o nem a mam stejny problem - nejsem si jist kvalitou :( a ten 8202 mi prijde zas uz celkem drahej, za tu cenu muzu mit to HP :)

i kdyz HP vlastne nema 100 GB HDD ... tak nic no ...

pripadne pokud nezalezi tolik na grafice tak známý má notebook L3K N100 a je s nim velmi spokojen

Návštěvník

Příspěvekod Návštěvník » 27 kvě 2006 17:17

DObry den jak jste psal ze mate FSC tak je vykonna ta graf.karta x1400 treba na hrani her????nekde pisou ze neni tak dobry jak byste ju ohodnotil vy????A nevadi vam ze tam neni Bluetooth???

Yawgmoth
občas se tu ukáže
Příspěvky: 40
Registrován: 13 kvě 2006 10:33

Příspěvekod Yawgmoth » 27 kvě 2006 20:05

zhodnoceni grafiky X1400 bylo napriklad v posledni recenzi na tomto serveru :) (acer aspire 5672) ... nove hry zatim snad zvlada, ale ty narocnejsi jen velmi zle, vse na minimum a pod ... neni to karta myslena na hry, jinak je ale perfektni (podpora hd, komprese/dekomprese divx, atd atd)

pat77rik

Příspěvekod pat77rik » 28 kvě 2006 13:18

Nemáte někdo zkušenosti s Acer Aspire 5652WLMi nebo Toshiba Tecra A7-113?

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 28 kvě 2006 14:18

Ta tecra je za ty penize drsny kup. Provar to nebude, toshiba uz dela notebooky uz nejaky ten rok 8)
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

pat77rik

Příspěvekod pat77rik » 28 kvě 2006 17:02

Nevite zda prodejci dokazou do notebooku dat misto 512 MB operacni pameti 1 GB operacni pameti vcelku a odectou cenu predchoziho modulu? Diky za odpoved.

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 28 kvě 2006 17:11

kup + 512 nebo +1GB modul
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

pat77rik

Příspěvekod pat77rik » 28 kvě 2006 17:18

prave druhou 512 nechci kupovat, protoze notas ma jenom 2 sloty a kdybych to chtel v budoucnu rozsirit na 2GB tak by mi 512 lezela doma na ho***.

Krevety
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2352
Registrován: 11 kvě 2006 21:10
Bydliště: † Ostrava †

Příspěvekod Krevety » 28 kvě 2006 21:09

pat77rik píše:prave druhou 512 nechci kupovat, protoze notas ma jenom 2 sloty a kdybych to chtel v budoucnu rozsirit na 2GB tak by mi 512 lezela doma na ho***.

pak kup tedy giga, vyuzivej Dual Channel 1536MB a pak az se nastves tak tu 512ku vymenis, to uz bude doba, kdy ten modul nebude stat moc penez, predpokladej konec zarucni doby .)
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

pat77rik

Příspěvekod pat77rik » 29 kvě 2006 07:56

Jedine tak, no! Ale vymenit to asi nepujde, co?

Yawgmoth
občas se tu ukáže
Příspěvky: 40
Registrován: 13 kvě 2006 10:33

Příspěvekod Yawgmoth » 29 kvě 2006 12:54

zalezi na prodejci, napr na http://www.elektro4u.cz/ umoznuji u nekterych znacek (napr prestigio) pridat do nakupniho kosiku mensi ram se zapornou cenou (jako ze ji tam nechces) a vetsi s kladnou :) ..


Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host