Acer umřel?

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
MrHonza97
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 28 pro 2017 21:47

Acer umřel?

Příspěvekod MrHonza97 » 28 pro 2017 21:48

Zdravím,
mám takový problém... Notebook nejde z ničeho nic zapnout. Po stisknutí tlačítka power se objeví jen nápis ACER a podnápis explore beyond limits a nic. V notebooku nic nebylo, takže jsem chtěl přeinstalovat Windows a nabootovat ho z flashky. Dám bootovat z flashky a nic... Tma (ani nápis acer - prostě black screen). Zkoušel jsem to pustit v nouzovém režimu, ale nejde mi to.

Někdo nějaký nápady? Odešel disk? Nebo co by s tím mohlo být?

Děkuju za každou radu.

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1533
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Re: Acer umřel?

Příspěvekod admin » 28 pro 2017 22:32

BIOS jde?

MrHonza97
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 28 pro 2017 21:47

Re: Acer umřel?

Příspěvekod MrHonza97 » 29 pro 2017 00:32

To ano...

Uživatelský avatar
Chlebovnik
stálý uživatel
Příspěvky: 3610
Registrován: 30 bře 2008 19:20
Bydliště: K-Vary / Brno

Re: Acer umřel?

Příspěvekod Chlebovnik » 29 pro 2017 14:58

F12 = Boot menu. Ale musí být povoleno v BIOSu.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1533
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Re: Acer umřel?

Příspěvekod admin » 29 pro 2017 19:17

v BIOSu jsou disky vidět? jaký OS?

MrHonza97
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 28 pro 2017 21:47

Re: Acer umřel?

Příspěvekod MrHonza97 » 29 pro 2017 20:04

Přes bootmenu to je stejné... Tma

Disk vidět v biosu je :)

Windows 10

Uživatelský avatar
leon
chodí často
Příspěvky: 739
Registrován: 25 zář 2014 20:46

Re: Acer umřel?

Příspěvekod leon » 31 pro 2017 13:29

známej tohle zrovna taky řeší, je to problém aktualizace Win 10, pokud máš zazálohováno nebo nepotřebuješ data, zkus obnovení systému z nouzového režimu, ten by měl jít nahodit


Zpět na „notebooky Acer“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů