Acer predator 17

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
zip545
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 17 kvě 2013 16:07
Bydliště: Brno-venkov

Acer predator 17

Příspěvekod zip545 » 24 srp 2017 23:32

Zdravím,dneska jsem měnil teplovodivou pastu na notebooku acer predator 17,vše jede jak má ale notebook odmítá jet na baterii,baterie je podle Windows 100% nabitá,když vytáhnu adaptér tak ntb se hned vypne,zkoušel jsem vytáhnout baterií se základní desky,restart baterie,stále nic. Neporadíte co stim?
Lenovo ideapad z570: i5-2450M;4GB 1333MHz DDR3;GT630 2GB

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8234
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Re: Acer predator 17

Příspěvekod orgasmic » 25 srp 2017 06:40

Zřejmě jsi ńěco při této operaci poškodil.
Nejspíše jsi přišel o záruku, jestli do toho bude technik šťourat.
Servisu se zřejmě nevyhneš.

Já taky měnil pastu u GT72S a potřeboval reklamovat a tam to prošlo...byl jsem celkem zesratý, že mi zůstane drahá cihla :D
Asus G703VI

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9948
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Re: Acer predator 17

Příspěvekod roman2277 » 25 srp 2017 07:12

U Predatora je pojistka po otevření krytu.Takže jsi ji evidentně poškodil.Servis.
MSI GT73,Acer Predator 17,Ipad Pro 10.5 256GB
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8234
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Re: Acer predator 17

Příspěvekod orgasmic » 25 srp 2017 07:20

To jako fakt? :D
K čemu tam je? Vždyť ze zákona máš možnost si uživatelsky měnit RAM či HDD
Asus G703VI

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8837
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Re: Acer predator 17

Příspěvekod swarm » 25 srp 2017 08:00

orgasmic: Sice přesně nevim, o co u toho Predatora jde, ale pokud je tam něco, co detekuje otevřený notebook a odpojuje baterii, aby deska nebyla pod napětím, když se v tom někdo hrabe, tak je to dobrá vlastnost.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

Uživatelský avatar
Ghost
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 7517
Registrován: 25 říj 2006 12:27
Bydliště: Bratislava

Re: Acer predator 17

Příspěvekod Ghost » 25 srp 2017 08:21

orgasmic: RAM, HDD a M.2 mas na Predatorovi pod krytkou na 2 srobky.
Predator 15, T410, MBP 13 Early 2015, iPad Air, Kindle Fire HD 8, Nexus 7

zip545
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 17 kvě 2013 16:07
Bydliště: Brno-venkov

Re: Acer predator 17

Příspěvekod zip545 » 25 srp 2017 09:17

Ano zřejmě tam je pojistka nebo něco,je to kousek od paměti RAM,jedná se o malinký čudlik,který stačí přelepit,notebook my tedy už jede 8)
Lenovo ideapad z570: i5-2450M;4GB 1333MHz DDR3;GT630 2GB

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9948
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Re: Acer predator 17

Příspěvekod roman2277 » 25 srp 2017 12:13

No vida.Já jsem ho měl taky rozdělaný a všiml jsem si toho.Ale hned jsem na to taky nepřišel.
MSI GT73,Acer Predator 17,Ipad Pro 10.5 256GB
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

michalko58
občas se tu ukáže
Příspěvky: 25
Registrován: 23 srp 2017 07:56

Re: Acer predator 17

Příspěvekod michalko58 » 04 zář 2017 09:20

A nie je to sposobene chybajucou skrutkou, pripadne zle dotiahnutou? Moj Acer tiez nechcel dobijat bateriu, prave kvoli tomuto. Jedna z nich pravdepodobne funguje ako vodic a zaroven aj poistka, aby sa nic nestalo pri rozoberani NB.

Kony.cz
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 187
Registrován: 07 dub 2007 19:15

Re: Acer predator 17

Příspěvekod Kony.cz » 25 říj 2017 19:06

Tak jsem zakoupil taky Acer Predator 17 s GTX 1070 a mam takovy mensi problem. Kdyz neco stahuju pres wifi a wifi jede na max kolem 10-11 MB/s tak se mi po chvilce odpoji a prestane fungovat ping na router. Po cca minute zase vse zacne fungovat. Jakmile to pripojim kabelem vse jede jak ma.. Nesetkal se s tim nekdo ?? Kdyz tak premyslim, tak to stejny dela dceri na notasu . Myslim taky Acer
Acer Predator 17, i7 7700QH a GTX 1070 + HTC Vive

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8234
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Re: Acer predator 17

Příspěvekod orgasmic » 25 říj 2017 20:07

Zkus router zresetovat a nastavit jiný kanál.
Asus G703VI

Kony.cz
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 187
Registrován: 07 dub 2007 19:15

Re: Acer predator 17

Příspěvekod Kony.cz » 25 říj 2017 20:49

To jsem samozrejme vyzkousel, ale zadny efekt.. Router jsem taky vymenil, ted tam mam Mikrotik 20112abgn
Acer Predator 17, i7 7700QH a GTX 1070 + HTC Vive

orgasmic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8234
Registrován: 23 dub 2007 08:54
Bydliště: International

Re: Acer predator 17

Příspěvekod orgasmic » 25 říj 2017 21:56

Mozna se po aktualizaci Win nahral genericky driver na Wifi od MS.
Preinstalovat driverem z webu vyrobce nb.
Asus G703VI

Kony.cz
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 187
Registrován: 07 dub 2007 19:15

Re: Acer predator 17

Příspěvekod Kony.cz » 25 říj 2017 22:03

ee.. sitovka se hlasi jako Killer.. takze pochybuji ze to je standart Windows driver
Acer Predator 17, i7 7700QH a GTX 1070 + HTC Vive

jezyn
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 11 říj 2012 20:02

Re: Acer predator 17

Příspěvekod jezyn » 26 říj 2017 11:57

Aktualizuj firmware routru !


Zpět na „notebooky Acer“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti