Aspire V Nitro

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
designme
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 217
Registrován: 19 črc 2008 11:36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod designme » 18 úno 2015 22:47

Aj mne pukaju plasty pri otvarani. Ale nejako extra to neriesim.
Digital designer
Acer Nitro V15 VN7-591G-76L9 (i7-4710HQ, 16GB, 128GB SSD + 1TB HDD, GF 860M, Win10)

Fangovich
občas se tu ukáže
Příspěvky: 54
Registrován: 11 srp 2014 16:50
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod Fangovich » 22 úno 2015 16:40

A co říkáte na nové Acer V Nitra s grafickými kartami 900m (940m, 950m a 960m)? Zdroj: http://www.notebookcheck.net/Acer-Aspir ... 628.0.html
Nebo se to řeší někde jinde?
MSI GE60 2pe Apache Pro (i5 4210h, GTX 860m, 8GB RAM)

pavlis42
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 129
Registrován: 17 črc 2014 13:58

Příspěvekod pavlis42 » 22 úno 2015 20:52

mno nejcasteji se mluvi o 950M coz bych vzhledem k predpokladanym specifikacim moc pozitivne nevidel
MSI GS60 2QE-026CZ Ghost Pro 3K (970M)

Dano
chodí sporadicky
Příspěvky: 4
Registrován: 22 lis 2014 14:28

Příspěvekod Dano » 23 úno 2015 20:31

Zdravím,

Uprostřed displeje se mi objevil vadný pixel, nemůžu s jistotou říct jestli se jedná pouze o jeden nebo jsou tři. Jsou pozorovatelné pouze na světlém pozadí. Na internetu jsem se dočetl, že Acer spadá do III. třídy a to dle normy ISO znamená 5 vadných pixelů a je možné reklamovat. Můžete mi to někdo potvrdit či vyvrátit ? Případně jestli to má smysl zkoušet dávat na reklamaci nebo to neřešit a čekat jestli jich více nezhasne a dát to na reklamaci.

Děkuji.

Frederik
občas se tu ukáže
Příspěvky: 58
Registrován: 02 říj 2011 00:35

Příspěvekod Frederik » 24 úno 2015 14:47

Dano píše:Zdravím,

Uprostřed displeje se mi objevil vadný pixel, nemůžu s jistotou říct jestli se jedná pouze o jeden nebo jsou tři. Jsou pozorovatelné pouze na světlém pozadí. Na internetu jsem se dočetl, že Acer spadá do III. třídy a to dle normy ISO znamená 5 vadných pixelů a je možné reklamovat. Můžete mi to někdo potvrdit či vyvrátit ? Případně jestli to má smysl zkoušet dávat na reklamaci nebo to neřešit a čekat jestli jich více nezhasne a dát to na reklamaci.

Děkuji.


Osobně bych to dal k reklamaci i při jednom vadném pixelu, jelikož si přece člověk kupuje elektroniku k tomu, aby fungovala na 100%.To by si pak mohli taky normy tvořit, tak aby jsi nikdy nemohl reklamovat nic...Ale nevím,jestli Tě s tím nepošlou domů...alespoň za zkoušku to stojí, držím palce;)...
Acer V17 Nitro Black Edition
i7-4710HQ 2.5GHz s TB 3,5GHz
NVIDIA GeForce GTX 860M
12 GB DDR3, 1TB HDD

Ex: Acer Aspire TimeLineX 5830tg-6659
Intel Core i5-2410M 2.3GHz s TB 2.9GHz
NVIDIA GeForce GT 540
8 GB DDR3
750 GB HDD

SeTTi
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 28 led 2015 08:16

Příspěvekod SeTTi » 26 úno 2015 22:21

Taky bych to dal reklamovat. Když mi u 3820TG klekl panel, objednal jsem nový (už ani nevím z jakého obchodu) a tři co mi ob den posílaly měly vadný pixel nebo dva až ten čtvrtý byl bez kazu. Problém nedělali i když jsem se jim na poštovném asi kapku prodražil. Jsem si to s tím dopravcem předával vždy z ruk do ruky.
Ohledně té gtx950: no je to slabší grafika. Notebook sice déle vydrží, ale už nebude držet výkonově krok s konkurencí a já bych ho třebas nekoupil.
Už takhle koupě občas lituju. Na 15" je to strašně veliké a když něco kopíruju na externí disk tak se seká myš. Očividně ty tři usb porty jsou nějak propojené.
Acer Aspire V15 Nitro Black edition - i5, gtx680m, 8gb ran,hdd
Acer TravelMate TG3820TG - i5, hd5650, 8gb ram, ssd

vuLva
občas se tu ukáže
Příspěvky: 39
Registrován: 08 lis 2014 03:49

Příspěvekod vuLva » 26 úno 2015 23:58

SeTTi: zrovna mi mluvíš z duše.. v jednom usb mám připojenej unifying přijímač od Logitech na bezdrátovou myš+klávesnici a když zapojím do ostatních usb externí disky tak se myš buďto seká nebo nefunguje vůbec a klávesnice to samý.. bída a děs.. normální drátová myš to nedělá.. :evil:

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8848
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 27 úno 2015 09:39

Zajímavý, tohle určitě musim víc vyzkoušet. Nemám teda bezdrátový příjimač od logitechu, ale jinak doma používám všechno zapojené na jedno USB včetně drátové klávesnice i myši a tohle se mi neděje.

Nicméně teď jsem vyzkoušel přehazovat flash disk mezi porty a dle diagnostiky je to všechno na jednom řadiči dokonce spolu s interním touchpadem. Pak tam jsou ještě dva, kde jsou věci jako bluetooth a webkamera.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

designme
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 217
Registrován: 19 črc 2008 11:36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod designme » 27 úno 2015 11:36

Vyuzivam jedno USB pripojene do monitora (kde je usb hub) a tam pripajam vsetky periferie. Maximalne do ntb pripojim flash disk. Nejake sekanie mysi som zatial nepostrehol.

Btw na acer supporte sa objevil nejaky patch na wifi

Aspire VN7-591G, Win 8.1 x64
Patch Acer Updates the Windows Power Plan settings to improve wireless performance. 20150204 71.5 KB 2015/02/26
Digital designer

Acer Nitro V15 VN7-591G-76L9 (i7-4710HQ, 16GB, 128GB SSD + 1TB HDD, GF 860M, Win10)

reset007
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 01 čer 2010 14:52

problém s wifi

Příspěvekod reset007 » 28 úno 2015 14:40

Ahojte,
mám půl roku starý ACER V15 Nitro Black Edition a mám problémy s Wifi. Máme doma nový internet 5GHz, optiku a ping při hraní velmi kolísá, tento problém jsem přisuzoval dřívějšímu špatnému internetu, ale pořád přetrvává.

Zkoušel jsem hrát přes kabel i na jiném PC a zde problémy nejsou. Nevíte kde by mohla být chyba a jak ji odstranit ?

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8848
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 28 úno 2015 18:23

Zkus reklamaci, asi máš kus z té špatné série.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

reset007
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 01 čer 2010 14:52

Příspěvekod reset007 » 28 úno 2015 20:56

Ahoj, mohl by jsi mi popsat co je problém vadné serie ? nebo odkaz kde si to přečtu ? A jak to poznám ?

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8848
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 28 úno 2015 21:31

Někteří uživatelé se setkali se špatným signálem.... při větší vzdálenosti od routeru vypadává signál atd. V rámci reklamace to servis umí vyřešit. Netýká se to všech kusů. Já přes Wifi hraju běžně a signál mám i přes několik místností...
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)

reset007
občas se tu ukáže
Příspěvky: 21
Registrován: 01 čer 2010 14:52

Příspěvekod reset007 » 28 úno 2015 21:43

Já mám router jen přes příčku 100 mm, a vzdálenost max 4 metry. A ukazuje plný počet čárek. Tak nevím jestli je to tím.

Uživatelský avatar
swarm
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 8848
Registrován: 09 úno 2007 14:22
Bydliště: zpět v ČR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 28 úno 2015 21:59

Těžko říct. Možná ne. Zkus si to spojit kabelem a jestli zjistíš rozdíl, tak by pak má cenu řešit něco dalšího.

Taky ale záleží, jestli tam není signál zarušený nějakou jinou sítí. Pak nebude problém v notebooku, ale spíš v nastavení sítě na routeru (kanál atd.).
swarm - blog: http://notebookblog.cz
15,6" Acer Aspire V15 Nitro (i7 QC, 16GB RAM, 2xSSD, GTX860M), 14" ThinkPad T400 (Core2 T9900, 8GB RAM, 300GB SSD), 14" HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe)


Zpět na „notebooky Acer“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 hostů