Acer Aspire 7730G

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 16 říj 2009 16:59

já jsem myslel procesor P7350, ty máš TravelMate notebook?
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

swager

Příspěvekod swager » 20 říj 2009 10:57

jj mam travelmate 7730g s procesorem, ktery podle tabulek podporuje intel virtualizaci, jen cekam na povoleni v biosu. v aceru me rekli, ze to bude v nove aktualizaci biosu, az bude 7 na trhu, tak jestli to neni nahodou tato. :)

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 20 říj 2009 11:23

tady jsi v Aspire :lol: , pak samozřejmě ano, pokud máš P8400, je to jen o biose, nám naše P7350ka virt. nepodporuje
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

swager

Příspěvekod swager » 20 říj 2009 14:01

a sakris tak to se teda omlouvam, jsem si nevsiml, ze jsem v aspire. :( jeste jednou se omlouvam. :)

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 20 říj 2009 14:47

nic se neděje, v podstatě stejný hardware, takže klidně řeš co potřebuješ :lol:
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Mario89
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 24 říj 2009 21:25

Příspěvekod Mario89 » 24 říj 2009 22:21

AHoj, potreboval bych poradit jaky typ baterie koupit do notebooku acer aspire 7730g, pokud by jste mi poradili nejakou 6 nebo 8 cl baterii, 4400mah. Diky za informace

AndrewDiE
občas se tu ukáže
Příspěvky: 57
Registrován: 24 říj 2008 17:01

Příspěvekod AndrewDiE » 09 led 2010 20:32

Nova verze BIOS v0.3809 na oficielnich strankach ACER

zkousel ho jiz nekdo?? pac nejsou u nej zverejneny zadny ChangeLogy, tak nevim jestli se to oplati zkouset

++
mam taky dotaz na ty, co jsi dokoupili novej ramecek pro druhej disk... mne nedavno taky dosel, a jak tak koukam, tak je naprosto stejnej s tim, co se dava na misto prvniho.. nevim jestli se v servisu nespletli (pac je to dost mozny)
ASUS N53JQ - i7 740QM, nV425mGT 1GB, 4GB DDR3, 500GB 7200rpm
ACER Aspire 7730G - C2D P7350, nV9600mGT 512MB, 4GB DDR2, 320GB 5400rpm

Mario89
chodí sporadicky
Příspěvky: 18
Registrován: 24 říj 2009 21:25

Příspěvekod Mario89 » 09 led 2010 22:58

Taky bych se chtel zeptat jestli ta nova verze biosu je v pohode.

Dejvik
chodí sporadicky
Příspěvky: 3
Registrován: 21 led 2010 11:54

Příspěvekod Dejvik » 24 led 2010 22:08

funguje vam u neho ten touchpad na ovladani hlasitosti ?

Faramir
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 119
Registrován: 20 led 2007 09:54

Příspěvekod Faramir » 25 led 2010 00:05

AndrewDiE píše:Nova verze BIOS v0.3809 na oficielnich strankach ACER

zkousel ho jiz nekdo?? pac nejsou u nej zverejneny zadny ChangeLogy, tak nevim jestli se to oplati zkouset

++
mam taky dotaz na ty, co jsi dokoupili novej ramecek pro druhej disk... mne nedavno taky dosel, a jak tak koukam, tak je naprosto stejnej s tim, co se dava na misto prvniho.. nevim jestli se v servisu nespletli (pac je to dost mozny)


BIOS jsem nezkoušel, mám verzi 3611, ale taky by mě zajímaly změny.

Co se týče rámečku, tak ano, je stejný. Akorát mě nepotěšili tím, že mi k němu nedodali šroubky a já je celkem problematicky musel sehnat sám.
Core i5 750@3600 MHz, Gigabyte GA-P55-UD3R, 8 GB DDR3 1600 MHz, Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X, Kingston SSDNow V 64 GB, 2x320 GB RAID0 + 1 TB, 24"+22", Win 7 HP x64
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2

Faramir
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 119
Registrován: 20 led 2007 09:54

Příspěvekod Faramir » 03 úno 2010 11:12

Tak jsem neodolal a flashnul jsem BIOS 3809, nevím, jaké jsou všechny rozdíly, všiml jsem si jen dvou a to je doplnění SLIC 2.1 (v 3611 byl ještě SLIC 2.0) a zklidnění větráku.

Kód: Vybrat vše

http://cid-7a5b03ad1e0ab49d.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/7730g/7730g-bios%5E_3809.png

http://cid-7a5b03ad1e0ab49d.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/7730g/7730g-slic.png
Core i5 750@3600 MHz, Gigabyte GA-P55-UD3R, 8 GB DDR3 1600 MHz, Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X, Kingston SSDNow V 64 GB, 2x320 GB RAID0 + 1 TB, 24"+22", Win 7 HP x64

Acer Aspire One 110-Bw

HTC HD2

AndrewDiE
občas se tu ukáže
Příspěvky: 57
Registrován: 24 říj 2008 17:01

Příspěvekod AndrewDiE » 05 úno 2010 18:26

hmm a co ti to SLIC pomuze? co to vubec je :)

a s tim sklidnenim vetraku, to myslis jak? mene se prehriva, nebo proste jen nepousti tolik tu turbinu?
ASUS N53JQ - i7 740QM, nV425mGT 1GB, 4GB DDR3, 500GB 7200rpm

ACER Aspire 7730G - C2D P7350, nV9600mGT 512MB, 4GB DDR2, 320GB 5400rpm

Faramir
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 119
Registrován: 20 led 2007 09:54

Příspěvekod Faramir » 05 úno 2010 19:42

Mě to nepomůže k ničemu, když mám Sedmičky koupené, ale pro ty, co je chtějí ukrást to je velké zjednodušení :-)

Nepřehřívá se vůbec, ale větrák získal kultivovanější chod, běží sice skoro pořád, ale na nízké otáčky, takže není skoro vůbec slyšet.
Core i5 750@3600 MHz, Gigabyte GA-P55-UD3R, 8 GB DDR3 1600 MHz, Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X, Kingston SSDNow V 64 GB, 2x320 GB RAID0 + 1 TB, 24"+22", Win 7 HP x64

Acer Aspire One 110-Bw

HTC HD2

Faramir
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 119
Registrován: 20 led 2007 09:54

Příspěvekod Faramir » 10 úno 2010 07:07

Prodám dokovací stanici EasyPort IV (VGA + DVI výstup, ethernet, 4x USB, výstup na sluchátka, line-in, mikrofon, napájení). Pro jakýkoliv notebook Acer s konektorem EasyPort IV (tedy mimo jiné práve Aspire 7730G).
Dockina byla koupena 7. 11. 2008 (do 7. 11. 2010 je tedy ještě v záruce) za 2225 Kč, cenu si představuji 1500 Kč, ale nebráním se rozumné dohodě.
Info na faramir@hotmail.cz nebo PM.
Core i5 750@3600 MHz, Gigabyte GA-P55-UD3R, 8 GB DDR3 1600 MHz, Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X, Kingston SSDNow V 64 GB, 2x320 GB RAID0 + 1 TB, 24"+22", Win 7 HP x64

Acer Aspire One 110-Bw

HTC HD2

hassan
občas se tu ukáže
Příspěvky: 23
Registrován: 23 led 2009 04:35

Příspěvekod hassan » 15 úno 2010 08:50

Faramir píše:Tak jsem neodolal a flashnul jsem BIOS 3809, nevím, jaké jsou všechny rozdíly, všiml jsem si jen dvou a to je doplnění SLIC 2.1 (v 3611 byl ještě SLIC 2.0) a zklidnění větráku.

Kód: Vybrat vše

http://cid-7a5b03ad1e0ab49d.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/7730g/7730g-bios%5E_3809.png

http://cid-7a5b03ad1e0ab49d.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/7730g/7730g-slic.png


Prosimte kde a jak si muzu zjistit v PC ty informace co mas na obrazkach? A co je to vlastne to SLIC?
Acer aspire 7730g, g-force 9600gt, razer deathader, requiem: bloodymare, sacred 2


Zpět na „notebooky Acer“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů