Acer Aspire 7730G

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 15 zář 2009 22:17

ještě by ses mohl podívat do správce úloh/ sledování výkonu, co to tam ten disk provádí a s čím, pokud to nedělá některý proces, tak disku docházejí síly...ještě by to chtělo rozkliknout tu položku "health"
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Acides
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 26 led 2009 17:33

Příspěvekod Acides » 16 zář 2009 08:12

když rozkliknu heath, nic se nezobrazí. Jinak ten notebook byl koupenej v únoru tohoto roku, takže jim ho budu muset nejspíš poslat :(

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 16 zář 2009 15:00

njn, přijdeš o data, takže zálohovat a poslat, výměna HDD, do týdne ho máš zpět :(
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Acides
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 26 led 2009 17:33

Příspěvekod Acides » 16 zář 2009 15:07

to mi nevadí, mám externí HDD, jde mi jen o to, aby mi to neposlali zpět s tim, že s diskem nic není. Projedou ho S.M.A.R.T.E.M a ten jim ukáže, že je všechno v pořádku

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 16 zář 2009 15:31

a tys to projel s.m.a.r.t em?
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Acides
chodí sporadicky
Příspěvky: 9
Registrován: 26 led 2009 17:33

Příspěvekod Acides » 16 zář 2009 23:04

právě že jo a všechno se zdá být v pohodě. Jenže disk v pohodě neni :)

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 17 zář 2009 05:38

zkus vypnout ještě body obnovení a indexaci, pokud to bude stejné, pak asi servis
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

swager

Re: acer aspire 7730G

Příspěvekod swager » 17 zář 2009 19:08

Bougee píše:tento notebook mám. je to docela našlapaný notebook. ale ta vista mi to tam nějak po... musím zkusit ty nový 7ky. po otevření sekundárního uložiště hdd sem zjistil že tam mám jen jeden harddisk a tak plánuju další. asi 500GB 7200. ale sháním na to redukci která je u hlavního disku. nevím jak se to jmenuje přesně ani kde to najít. kdyby ste někdo věděl tak mi napiště. viz obr 1 a 2 http://bougee.galerie.cz/#

a druhá věc. sháním takový černý plastový zámek či co to je na připevnění kabelu vedenýho z klávesnice na základní desku v notebooku. viz obr 3 http://bougee.galerie.cz/#

děkuji za odpovědi


takze po dlouhem otravovani aceru supportu me konecne poslali kompletni ramecek pro druhy hdd a kupodivu me to stalo jen necelych 400kc i s dopravou, takze jestli to jeste chces, tak jim napis, je to za vybornou az prekvapivou cenu.

Hunter007
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 23 led 2009 15:43

Příspěvekod Hunter007 » 01 říj 2009 20:24

nevite o nějake dobre nahradni baterce ? ta zakladni je docela bída, kolem 2 hodin. Našel jsem jednu stranku, ale nevim ktera tam přesně bude, aby nedošlo k problemům atak. http://www.c-baterie.cz/do-notebooku/acer/

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 01 říj 2009 20:33

ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Hunter007
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 23 led 2009 15:43

Příspěvekod Hunter007 » 01 říj 2009 21:45

ta kapacita vypada slušně, ted by mě zajimalo o kolik se zvedne vydrž :D

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 02 říj 2009 07:03

no, žádná sláva to asi nebude, myslím že těch 20% je reálných...budeš pokusný králík :lol: pak koupím i já
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

swager

bios

Příspěvekod swager » 11 říj 2009 20:38

uz nekdo vyskousel novy bios 3636? pry uz by mel povolit vrtualizaci v biosu, tak se chci zeptat jestli je to tak. :lol:

Gogo
stálý uživatel
Příspěvky: 3904
Registrován: 17 kvě 2007 20:59
Bydliště: Brno

Příspěvekod Gogo » 12 říj 2009 16:23

na jakém notebooku? 7350 virtualizaci nepodporuje a v biosu jsem taky nic neviděl, takže asi "poplašná" správa :lol:
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

swager

Příspěvekod swager » 16 říj 2009 16:48

no 7350 nevim, ale todle by melo bejt u 7730 a nechce se me to tam davat jen tak. cekam na tuo povoleni virtualizace. :)


Zpět na „notebooky Acer“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti