procesor aceru 6920g

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
gorelis
chodí sporadicky
Příspěvky: 1
Registrován: 18 kvě 2008 18:53

procesor aceru 6920g

Příspěvekod gorelis » 18 kvě 2008 19:47

jaky je rozdíl mezi t5750 a t8300?? kvuli hrani her. dekuji.
//EDIT by swarm: odstraněny nevhohné emotikony - nejsme malé děti

Vojťas
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 460
Registrován: 20 zář 2006 11:20
Bydliště: kousek od Prahy

Příspěvekod Vojťas » 18 kvě 2008 19:49

Fujitsu Lifebook S751

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 18 kvě 2008 19:49

ve výkonu, mezi těmahle dvouma je podle mě už docela velkej výkonovej rozdíl ve prospěch T8300.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

Camo
chodí často
Příspěvky: 1518
Registrován: 20 čer 2007 16:40

Příspěvekod Camo » 19 kvě 2008 07:08

je to už velký rozdíl, prosím nezakládej nové témata a napiš to k příslušnému notebooku...
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268

Dolnma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 185
Registrován: 06 kvě 2008 21:07
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dolnma » 21 kvě 2008 13:27

Chci se zeptat,protože nejsem odborník,zda to má nějaký velký vliv při práci s vistou nebo pri hrani tech her.Jestli má teda cenu kupovat notebook o par tisic drazsi....

Camo
chodí často
Příspěvky: 1518
Registrován: 20 čer 2007 16:40

Příspěvekod Camo » 21 kvě 2008 15:02

jak jsem řekl, je to velký rozdíl co se výkonu týče, ve hře ale spíše potřebuješ dobrou grafiku....rozdíl bude nějakých -+ 3 fps
XPS 1330 with LED

Camo=kamil2268

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 25 kvě 2008 23:31

Rozdil ve hrach bude nulovy... doslova nulovy, zadne +-3fps, proste nula. Ty procesory zas TAK rozdilne nejsou, a ve hrach je limitujici graficka karta a ne procesor. Jedine v pripade ze by mezi procesory byl propastny rozdil, pak by tam tak tech +-3fps klidne byt mohlo (propastny rozdil znamena pomala X2 od AMD za 1300,- proti vysocetaktovanemu Quad-Core Extrem od Intelu za 20k) ale to v notebooku nehrozi.

MajdyM
chodí sporadicky
Příspěvky: 12
Registrován: 04 kvě 2008 20:08
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MajdyM » 26 kvě 2008 09:38

ten rozdíl -+3fps tam bude!!! a třeba u Supreme Commander ještě víc, záleží na hře. Jediný kde nebude rozdíl, je hra kde dosahuješ hranice fps LOCK tak tam fakt nebude. Spíš bych řešil rozdílný rozlišení, který to ovlivní a né procesor

maxxz
stálý uživatel
Příspěvky: 2847
Registrován: 16 říj 2006 06:26

Příspěvekod maxxz » 26 kvě 2008 14:29

Pokud nejde o hru, kde je fyzika vypracovaná do takových detailů jako např. Crysis, potom rozdíl v CPU neucítí zaručeně nikde, jak psal Solitary.
tento účet již není aktivní.

Solitary
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 3046
Registrován: 28 čer 2007 13:19

Příspěvekod Solitary » 26 kvě 2008 15:20

MajdyM: U toho Supreme Commandera rozdil bude, ale urcite ne u techto C2D, ktere takovy rozdil ve vykonu mezi sebou nemaji.

maxxz: U Crysis je vic omezujici grafika... ale nejake rozdily v CPU tam jsou, ale to je spis v extremnich rozdilech.

Tyto dva procesory jsou dost vykone na to, aby v jakekoliv hre clovek nepoznal rozdil.

Dolnma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 185
Registrován: 06 kvě 2008 21:07
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dolnma » 10 čer 2008 15:21

Dobrý den.Ještě bych se chtěl zeptat,jestli je nějaky rozdil mezi core 2 duem T5750 a T8300 treba v praci s Vistou.Dejme tomu ze bych si pustil par oken webovyho prohlizece,do toho by jel F2P klient,jelo by ICQ a treba bych u toho smazil nejakou mene narocnou hry (PES 06),byl by ted vidět nějaký rozdíl?Samozřejmě si uvědomuju ze je to taky na ramce.Jde mě ale fakt jen o vykon toho procesoru.A ještě bych se chtěl zeptat,když mame doma Pc s Pentium 4 (3 Ghz),tak jestli to bude skok dopředu,či ne.Díky za odpověd

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 10 čer 2008 15:31

Na Visty to stačí, tam CPU nepotřebuješ pomalu vůbec, pokuď se jedná o dvoujádrové P4 tak si myslim že si pohoršíš.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

Dolnma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 185
Registrován: 06 kvě 2008 21:07
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dolnma » 10 čer 2008 15:39

Ne,myslím ze je to jednojádro,ale nevim to na 100%.Jinak tam je jen 1GB a Windows XP,myslíte že si teda polepšim,nebo pohoršim?

kyo
chodí často
Příspěvky: 1648
Registrován: 04 lis 2007 19:26

Příspěvekod kyo » 10 čer 2008 15:57

objem ničim nenahradíš.. teda pardon, MHz ničim nenahradíš a 3ghz jsou tři Ghz ať je tam jader kolik chce.. ale myslim že si nepohoršíš.. bude to tak nastejno :)
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in

Dolnma
zběhlý návštěvník
Příspěvky: 185
Registrován: 06 kvě 2008 21:07
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dolnma » 10 čer 2008 16:01

jo,tak dík


Zpět na „notebooky Acer“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 hostů