Predator 15, 970m i7

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
domasinos73
občas se tu ukáže
Příspěvky: 41
Registrován: 27 pro 2016 14:37

Predator 15, 970m i7

Příspěvekod domasinos73 » 03 črc 2017 19:42

zdar, mám tento ntb cca půl roku, řešil sem koupi tady na foru a sáhnul po ''bazarovém'' za 26k, ale ted mám problem, po zapnutí se dlouho zapíná, a strašně dlouho nabíhá plocha a načítání ikon atd, když zapnu ntb a hned třeba google chrome tak čekám tak 2 minuty než se to vůbec zapne, to samí hry, třeba WOW Cataclysm se strašně dlouho načítá a to není žádná náročná hra, nemám SSD, ale nikdy sem ho na žádným PC/NTB neměl a nepotřeboval, tak sem se chtěl zeptat jak vyčistit ntb nebo ho rovnou uvést do továrního stavu? na ntb mám převážně hry, fotky atd mám zálohované. dík za rady.

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1363
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Re: Predator 15, 970m i7

Příspěvekod admin » 03 črc 2017 20:15

jaké tam máš Windows?

zkus ve Win napsat "obnovení" ... měl by ses dostat do nabídky obnovení včetně možnosti továrního nastavení

nicméně HDD je výrazně pomalejší než SSD, právě při prvním (po restartu) načítání velkých programů mezi něž patří i hry ... ovšem pokud si notebook koupil z druhé ruky, určitě bych minimálně z bezpečnostních důvodů, doporučoval obnovu do továrního nastavení

domasinos73
občas se tu ukáže
Příspěvky: 41
Registrován: 27 pro 2016 14:37

Re: Predator 15, 970m i7

Příspěvekod domasinos73 » 03 črc 2017 20:32

tak když sem ntb kupoval tak tam nebylo nic, byl to jen výstavní kus na kterem byly nainstalovány jen programy z CD, při koupi zapínal program kde bylo i počet zapnutí ntb a bylo tam číslo 15. podívám se na to, díky.

Uživatelský avatar
admin
Site Admin
Příspěvky: 1363
Registrován: 05 kvě 2006 11:52

Re: Predator 15, 970m i7

Příspěvekod admin » 03 črc 2017 22:28

byla k tomu notebooku, když byl nový, licence na Windows?

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9003
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Re: Predator 15, 970m i7

Příspěvekod roman2277 » 04 črc 2017 08:42

Zkontroluj HDD nějakým programem a potom případně reinstal Windows.A potom se uvidí.
MSI GT73
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

domasinos73
občas se tu ukáže
Příspěvky: 41
Registrován: 27 pro 2016 14:37

Re: Predator 15, 970m i7

Příspěvekod domasinos73 » 13 črc 2017 20:04

tak to mě podržte, debilní Nvidia Geforce Xperience, vždy když se mi zapne hra tak se to na sekundu kousne a pak vyskočí nahoře vpravo ikona Nvidie a cosi to píše, když sem pak zapnul ten program, tak v nastavení bylo zaškrtnutý Battery Boost, kde bylo MAX FPS 30, vypnul sem to a ntb najednou šlape, to samí i zapínání her, hned se zapnou, to samí NTB je zapntuje během chvilky. je to divný

Uživatelský avatar
leon
občas se tu ukáže
Příspěvky: 94
Registrován: 25 zář 2014 20:46

Re: Predator 15, 970m i7

Příspěvekod leon » 13 črc 2017 20:10

hehe, jeden z důvodů, proč se snažim maximálně vyhejbat pdobnejm udělátkům : )

každopádně gratulace k vyřešení problému

roman2277
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 9003
Registrován: 30 dub 2008 10:22
Bydliště: okolí Prahy

Re: Predator 15, 970m i7

Příspěvekod roman2277 » 13 črc 2017 21:46

Ano Experience má pěkné bugy.Taky jsem musel manuálně upravit některá nastavení.A prakticky ten program za moc nestojí.
MSI GT73

World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Uživatelský avatar
leon
občas se tu ukáže
Příspěvky: 94
Registrován: 25 zář 2014 20:46

Re: Predator 15, 970m i7

Příspěvekod leon » 13 črc 2017 23:56

a navíc už chtěj tušim i registraci aby to běhalo


Zpět na „notebooky Acer“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů